Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Dukkens rette eier

Ingunn Aamodt Cappelen Damm 2018 3 anmeldelser

Det finnes en magisk dukke som lar eieren oppleve det samme som dukken. Opplever den gode ting, lyser suksess mot dukkens eier. Men hvis dukken skades på noen vis, vil ulykken ramme. Forrige eier, Eva, fikk smertelig erfare dette. Nå Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Vilma

Vilma

Skrevet 5. april 2018 av Vilma på Hisøy skole

Dukkens rette eier
Boka handler om en jente som heter Eva som har havna på sykehuset etter at hun fikk en gammel dukke av bestemoren sin.Det som var spesielt med dukka var at det Eva gjorde med dukka, skjedde med henne .Eva hadde ødelagt dukka . Mari Johanne var kusina til Eva og var sur fordi hun ikke fikk dukken. En dag klarte hun å lure seg til dukken på en utspekulert måte. Jeg ville ha gitt boka terningkast "5" fordi boka var veldig spennende og gøy å lese. Boka passer for barn mellom 10 og 13 år. Den bør være med i Boksluker-antologien for 2018.


julie

julie

Skrevet 5. april 2018 av julie på Hisøy skole

Dukkens rette eier er en bok for de som liker spenning!

Den handler om at Eva ligger på sykehuset etter en ulykke med den magiske dukken sin. Samtidig har kusinen hennes, Mari-Johanne, fått lyst til å overta den og lurer den til seg på en utspekulert måte.

Jeg synes Mari-Johanne er ganske selvopptatt og egoistisk,
mens Eva er snill og omtenksom.
Slutten ender bra for Eva, men ikke for Mari-Johanne…
Denne boken bør være med i Bokslukerprisen 2018.
Jeg synes boken passer for barn mellom 9 og 12 år.
Terningkast 6.


Filip

Filip

Skrevet 4. april 2018 av Filip på Hisøy

Boka handler om Eva og Mari Johanne. Eva har fått en dukke fra mormoren sin, og hun finner ut at det som skjer med dukken skjer med henne. Nå som Eva har havnet i sykehuset. Prøver kusinen Mari Johanne å få dukken selv.
Jeg likte boken godt. Men jeg synes den ikke var noe skummel den var mer spennende.
Jeg synes den burde komme i bokslukerprisen i neste år. TERNINGKAST: 5

Til toppen