Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Pizzaboyz

Håkon Bohne Aschehoug Illustratør: Marvin Halleraker 2018 2 anmeldelser

Jakob er en pusling. Han stikker seg aldri fram, hever aldri stemmen. Men når Steffen og gjengen hans tar seg til rette på skolen og stenger de andre elevene ute av kantina, uten at rektor tør å gjøre noe, da Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Gutt 14

Gutt 14

Skrevet 12. april 2018 av Gutt 14 på Spangereid skole.

Denne boka handler om noen slemme gutter på skolen. De er helt sjef på skolen. Selv rektor våger ikke gjøre noe. Du må holde deg unna de guttene der, det er det alle sier. De kaller seg selv for PIZZA BOYZ. Det de heter på ordentlig er Steffen, Carl-Even, Emil, Markus.
De bestiller pizza hver dag på skolen.
Jeg likte boka fordi den var gøy og spennende, jeg gir boka terningkast 4.


Gutter 9

Gutter 9

Skrevet 11. april 2018 av Gutter 9 på Spangereid skole

Jakob er en gutt som skal begynne i syvende klasse. Steffen er en annen gutt i klassen, en slem og rik bølle. Vi skal si deg hvordan det skjedde. Onkelen eide et slott på landsbygda i Sverige. Han døde i en fallskjermulykke. Slottet fikk faren til Steffen og han solgte det samme dag og tjente mange millioner. Steffen fikk noen millioner av faren, og ble rik.
Sjangeren til boka er humor.
Teksten er litt vanskelig å lese fordi: det ikke er mange bilder i boka.
Vi synes boka var bra fordi: den var veldig spennende og gode beskrivelser. Det som var litt dumt med boka var at vi ikke kunne legge fra oss boka når vi skulle.
Vi gir boka terningkast 6!

Til toppen