Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Zombieutbruddet

Robert Næss Juritzen jr 2018 7 anmeldelser

FØRSTE BOK I NY SERIE Alle vet hvordan man stopper en zombie. Du bare moser hjernen - og det er det. Men hvordan stopper du et hissig zombievirus som truer med å spre seg over hele Norden, kanskje hele verden? Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

K

K

Skrevet 16. april 2018 av K på Røyslimoen

Zombie-utbruddet handler om vennene Tico og Thelma.
De blir fanget og bortført av det de tror er kriminelle personer. Men når de finner ordentlig ut hva som egentlig foregår er de glade for at de ble kidnappet. Men plutselig skjer det ting, BIH må redde verden fra det som foregår. For når zombie-viruset har overtaket med zombier over hele norden, kan det fort spre seg til hele verden…

Jeg synes at boken var veldig bra. Jeg gleder meg til neste bok kommer ut. Grunnen til at jeg likte den så godt er vansklig og forklare men jeg liker måten han skrev fortellingen på. Jeg syntes også at temaet var bra. Jeg begynte også og bli redd får tiden når zombiene begynte og spre seg. Det var også kult at han fikk med litt historie i boka, ikke får og avsløre så mye men det har noe med Olav den hellige og gjøre.
Det var en av de beste bøkene jeg noen gang har lest og den har garantert fortjent en plass i Bokslukerprisen.


Jenny

Jenny

Skrevet 4. april 2018 av Jenny på Ila skole (trondheim)

Jeg syntes at boka var veldig bra, og spennende!
Jeg anbefaler boka, fordi den var veldig spennende, og bra!
Den handler om: En jente og en gutt som heter Thelma og Tiko, de blir en gang kidnappet og tatt til en plass. De møter noen agenter som, jobber for noe som ikke egentlig finnes. De måte etter hvert vente en stund når de hadde bestemt seg, og en dag fikk Tiko og Thelma en mystisk melding hver……….


Jonas

Jonas

Skrevet 4. april 2018 av Jonas på ila

Byrået for ikke-hendelser
Zombie utbruddet
Forfatter: Robert Næss
Illustratør: Den har ikke illustratør

Denne boken handler om en gutt og en jente som heter Thelma og Tico og som har et ganske kjedelig liv. De blir tatt til BIH og skal snart bli agenter. Det kom et zombie utbrudd. De skulle ta en prøve av hjernen til Olav den hellige. De gikk sammen med to andre, men etter at de hadde gått et stykke så var det bare plass til Tico og Thelma. De gikk videre og fant Olav den hellige, men ikke bare han. Det var masse zombie munker som var veldig sinte. De fikk tatt prøven, men glemte veien ut. De ble fanget i et gammel kjøkken der det var dekning. De fant en hemmelig dør så de kom seg ut.

Hva jeg synes om boken:
Jeg syntes boka var bra fordi den var spennende, men noen kapitler var litt kjedelig. Jeg anbefaler denne boken til de som liker spenning.

Terningkast: 5


Aleksander Amundsen

Aleksander Amundsen

Skrevet 3. april 2018 av Aleksander Amundsen på Ila skole

Bokmelding – del en leseopplevelse
Tittel: Byrået for ikke hendelser ep 1 Zombie utbruddet
Forfatter: Robert Næss
Illustratør: Den har ikke illustratør
Boka handler om:
To folk som plutselig blir kidnappet til et byrået. Folkene som jobbet der hadde falske navn. De får et farlig oppdrag mot et zombie virus som kan få alle til og bli zombier men klarer de og bekjempe zombiene.
klarer de det eller dør de eller enda verre, de kan selv bli zombier.
Dette synes jeg om boka:
Jeg synes den er bra og spennende. Skikkelig rart med zombier, men jeg likte den veldig godt.
Veldig mye tekst også.
Jeg vil anbefale/ikke anbefale boka fordi:
Jeg vil anbefale boka spesielt for de som er glad i å lese. Veldig mystisk i starten, men skjønte jeg tegningen etterhvert.


Sofie

Sofie

Skrevet 3. april 2018 av Sofie på Ila skole Trondheim

Boka handler om
Thelma og Tico som en dag blir tatt av noen fremmede i svart i en svart limo. De blir ført til et hemmelig sted og de får vite at de som kidnappet er agenter som jobber mot å bekjempe ting som egentlig ikke finnes. Thelma og Tico tror ikke på dem og de blir sluppet fri, etter en stund vil de bli med likevel, men de venter så lenge at de begynner å miste håpet. En dag får Tico en melding med bare noen tall på og Thelma får en med et stedsnavn på. Thelma og Tico drar for å undersøke og de får seg litt av en overraskelse…….

Dette synes jeg om boka
Boken er veldig bra, den er litt skummel og ganske ekkel. Boken har en norsk forfatter og det synes jeg er bra. Hovedpersonene er 12 år og de går på en helt vanlig skole i Norge.

Jeg anbefaler/anbefaler ikke boken fordi
Jeg anbefaler boken til de som liker skumle og litt ekle ting og de som liker gammel norsk folketro. Jeg synes denne boken passer for de som er 10-13 år og jeg synes den var veldig bra.

Jeg ønsker at boken blir med i bokslukerprisen til neste år.
Jeg gir boken terningkast 6.

Vis flere anmeldelser

Til toppen