Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Kepler 62. Nedtelling

Bjørn Sortland Piggsvin Illustratør: Pasi Pitkanen 2015

Alle snakker om dataspillet Kepler 62 og om hva som venter på de første som klarer å gjennomføre det vanskelige spillet. Marie har en styrtrik pappa og kan derfor betale de beste nerdene for å runde spillet for seg. I premie mottar hun et ark fra den mystiske organisasjonen OTNSPCFRVR, med koordinater og passord til det hemmeligste stedet på jordkloden. 

 

 

Rettighetene for utdraget gjelder for aksjonsperioden, derfor har vi måttet fjerne utdraget. Utdraget var hentet fra s. 50-65.

 

 

 

988 anmeldelser av “Kepler 62. Nedtelling

 1. jeg likte ikke denne boken den var ikke var gøy
  for jeg liker ikke bøker som begynne rett oppi noe

 2. Denne boken var litt rar men likte den litt. Det var veldig kult at det handlet om romvesner. Det er veldig bra at den handlet om jente.

 3. litt gøy men det var litt rare ord å forstå.den var litt spenende men ikke så spenende

 4. jeg synes at boken ikke hva så bra. jeg skjønte ikke så mye om boken. Jeg skjønte ikke så mye av det de skrev.

 5. jeg synes at boken vanen super bok. med allt det ekte aria 51 jør meg så spet. jeg synes at dene boken burde vinne boksluker pirsen 2015. eller evig midnatt på musseumet?

 6. jeg synes det var veldig vanskelig og forstå siden det begynte mitt i boka. det var også veldig mange ord jeg ikke skjønte. men hvis jeg kunne begynt fra begynnelsen hadde jeg kanskje likt den.

 7. Jeg synes boken hadde veldig mange vanskelige, setninger, ord og forkortelser. Boken var rar og det var vanskelig å få med handlingen. Den var ikke så spennenes og jeg forventa at det kommet til og komme mange romvesener og mer action.

 8. Den er veldig gøy fordi det er sci-fi og area 51. Jeg vil gi den en terningkast 6. Det er liit rart og morsomt at hun kunne koden. Tenk om det er koden på ekte. (Ikke prøv det selv, det er farlig) jeg villle ha kjøpt denvis jeg visste hvor den var. LES DEN!

 9. Jeg synes boka høres spennende ut. Men språket var vanskelig å forstå. Vi visste ikke hvor de var og det var vanskelig å forstå hvor de var , hvor gamle de var og å komme inn i fortellingen, på en måte.

 10. Boken var ikke så gøy for jeg fikk ikke høre helt hvem de var og hvorfor de skulle til area51. Terningkast 2

 11. jeg synes dette utdraget var ganske bra, men jeg skjønte ikke så veldig mye, og de sa liksom ingenting om Kepler 62, men det var kult at det var Sci-Fi og det handlet om Area 51. Det var litt vanskelig språk. Jeg gir den terningkast 4. 😀

 12. Jeg likte godt KEPLER62 på grunn av de kjørte in i AREA51.
  Boka var spenene og kul. 😀

 13. En elev i klassen skriver:
  Jeg synes den var litt vanskelig å forstå, men den ble bare bedre og bedre utover. Så om vi hadde lest hele boka, hadde jeg sikkert syntes noe annet om den. Slutten var litt brå, men helt grei. Alt i alt var det en ok bok.

 14. En av jentene skriver:
  Jeg likte da damen kom og tok Marie. Da ble det litt følsomt da Marie skulle dra.
  Jeg likte ikke at Marie fikk datanerder til å spille for seg. Det var bare juks.
  Jeg synes vi kunne lese litt mere fordi den ble mere spennende på slutten.

 15. En av guttene skriver:
  Kepler62 er super fordi den har med Area51 også er den spennende. Jeg håper jeg kan lese hele boka en gang i livet. Jeg gir 10/10 på denne boka. Jeg syntes boka var litt annerledes i starten, men ble bedre når jeg fikk vite at Area51 var med. Boka var veldig bra. Takk Bjørn Sortland, Timo Parvela og Pasi Pitkänen.

 16. Slutten på avsnittet var kjedelig, og da fikk jeg ikke lyst til å lese boken. Likte godt at det er bilder i boken. Litt kjedelig, fordi utdraget hadde ikke noen særlige spenningstopper. Ble overrasket over at Marie ikke hadde noen venner. Litt mystisk bok, de snakket sammen på en rar måte. Ble irritert over at slutten var så brå. Litt mye snakking, ikke så mye som skjedde. Litt spennende da hun dama kom ut av FBI-bilen.

 17. Spennande bok. Artig og gøy å lese. Litt vanskelege og rare ord. Kjedeleg då ho sov på flyet. Morosamt då Marie syntes Jeff var litt finare enn Jim. Spennanade sidan vi veit at Area 51 finst på ordentleg

 18. Denne boka var ikke så spendenne men den var kul jeg vil lese hele boka, jeg likte best slutten!!!!!!!!!

 19. Ikke i nærheten en bok jeg ville lest men det er kanskje noen andre som liker den. men den var litt rar og at de ikke fikk kjøre der med fly 🙂

 20. Den var spennende. Det var ekstra spennende når de snakka med henne damen som kom ut av den sorte bilen.
  Alle snakker om data spillet Kepler 62 og om hva som venter på de første som klarer og gjennomføre det vanskelige spillet. Marie har en styrtrik pappa og kan derfor betale de beste nerdene for å runde spillet for seg. I premie mottar hun et ark fra den mystiske organisasjonen OTNSPCFRVR, med koordinater og passord til det hemmelige stedet på jordkloden.

 21. Hva skjer videre!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!??!?!??!!!!??!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!???!??!!!?!??!?!??!?!?!??!??!??!??!!!??!?!??!?!??!?!?!?!??!!??!?!?!?!?!?!?!??!??!???!?!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!??!?!?!??!?!?!?!??!?!??!?!?!??!?!?!?!??!?!?!?!???!??!??!?!?!??!?!?!?!??!?!?!?????!?!?!?!??!?!?!??!?!?!??!?!?!??!?!?!?!!??!?!??!?!?!?!??!!!?!?!?:(

 22. Hei !!!
  Denne boken har en spennende tekst!!!
  Den ambefales på det sterkeste!!!
  Jeg likte at det var mange kule bilder og illustrasjoner i denne boka!!!
  Forfateren Bjørn Sortlan bygger opp en spennende historie ved bruk av dataspill og utenomjordiske ideer!!

 23. Vi har hørt utdraget av Kepler 62, skrevet av Bjørn Sortland. Det var litt spennende at Marie ble flydd av sted uten foreldrene. Det var kule navn f.esk. Area 51. Boka virker kul! Det blir spennende hvis du leser hele boka. Illustrasjonene var tøffe. Mange i klassen fikk lyst til å lese resten av denne boka.

 24. Ikke dårlig bok, men ikke super heller. Så jeg gir en Bra.

  Skjønte ikke så mye.
  Og ikke så spennende

 25. Karakter: bra skjønte ikke så mye men den var fortsatt bra det var artig når de to fyrene vart dødsforelska i jenta hun var egenklkig ikke så pen men jeg så det for meg! karakter bra!

 26. Kepler62 av bjørn sortland
  jeg synes den var veldig bra fordi:
  1. den var spennende
  2. jeg levde meg inn i fortelingen
  3. den var skummel men på samme tid ikke

 27. Kepler 62 nedtelling av Bjørn Sortland

  Jeg synes denne boka var bra, men jeg følte jeg ikke kom helt inn i boka på så kort tid.
  Den var litt spenende, og den skilte seg ut fra andre bøker.

 28. KEPLER 62 nedtelling
  av : Bjørn Sortland

  1. Den var kjedelig.
  2. Jeg forsto ingen ting.
  3.Den var ikke skummel og jeg er ikke så opptatt av spill.

 29. jeg synes kepler 62 hva vanskelig å forstå og jeg syns var kjedelig og jeg s yns den ikke var spennende.

 30. denne boken synes jeg var litt dårlig fordi den var mitt opp i handlingen. Anbefales ikke og lese!!!!!!!!!

 31. Det var en kjempe spennende bok! Jeg greide ikke å legge fra meg den. Den handler om en jente som er datteren til en super rik våpenhandler. Hun får høre om ett spill som heter Kepler62 og spør om en kan runde hele spillet for henne. Får det sies at vis du greier å runde hele spillet så får du dra til en annen planet. Men er det sant eller ikke!!!!!

 32. HEI! Jeg synes denne boka var veldig bra. Men jeg syntes ikke den var så spennende som jeg trodde den skulle bli. Jeg likte forsiden den ser spennende ut.

 33. Spenende og litt kedelige det spenende er at det hva ikke siker på at de kom inn på basen

  Og det kjedelige er det hva nesten bre dialoger boken var bra.

 34. Boka var spennende og bra den var spennende fordi de var på et område de ikke fikk lov tol å være på

 35. Det var den kjedeligste boken jeg har lest hvis dere liker kjedelige bøker anbefaler jeg den til dere. Det var kjedelig fordi det skulle være mer på area 51″.??????

 36. Denne boka var bra fordi det var artige navn som OTNSPCFRVR. Det var også bra fordi de kom inn i Area 51 som er et ulovlig område.

 37. Spenende og littj kedelige det spenende er at det hva ikke siker på at de kom inn på basen

  Og det kjedelige er det hva nesten bre dialoger boken var bra.

 38. Jeg synes boka var veldig bra for at det var artige navn som otnspcfrvr. Hvorfor blir hun leid inn i bilen hva skjer

 39. Utdraget var litt kjedelig… Det var litt dårlig fordi det skjedde ikke noe spesielt. Jeg ville ha hørt mer om når de kom frem der de var.
  Jeg anbefaler denne til de som har tolmodighet.

 40. Den var super fordi det var masse sci-fi i den.
  De hadde med area 51 og hvor det var.
  Jeg anbefaler denne boken.

 41. Jeg syndes boka var spennende fordi: koden var riktig og fordi Olivia tar med seg Marie. Jeg anbefaler denne boka til de som liker spenning.

 42. Utdraget var bra det var spennende for eksempel var det spennene når hun Marie kom seg inn på area 51 og jeg vil anbefale denne boka

 43. jeg synntes at denne boka var kjedelig jeg synntes at andre burde ikke lese denne
  og Jeg liker ikke sc-fi bøker

 44. denne boka er litt kjedelig!
  Jeg gir pappas piloter arket med kroodinatene. Jim og Jeff må teknisk sett akkuratt ha stått opp, men de ser likevel deprimerende frisk og opptakt ut! ambefaler denne boka den var også bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 45. Kepler 62.

  Utdraget fra boken Kepler 62 var veldig spennende og ikke en bok man tar å rar seg igjennom men, en bok men lever i. Jeg synes litt at det var lit syn på hovedpersonen Marie nor de drar fra henne på Area 51. Der det kan være romvesner. Jeg tror at de vil sende henne ut i rommet og at hun aldri for vende tilbake.

  Utdraget var super bra og spennende syntes ivertfall jeg.
  Jeg vil gjerne lese hele boken.
  Jeg gir den terning kast 5.
  🙂

 46. Det handler om en jente kalt Marie. Hun får koordinater fra et spill som heter Kepler 62. Hun drar der koordinatene fører henne og hun kommer til det hemmeligste stedet på jorden. Jeg ville gitt dette utdraget terningkast 5. Jeg synes utdraget var kult fordi det var Science Fiction. Science Fiction er aliens,Fremtid,vitenskap og fantasi.

  Jeg synes boka var spennende fordi Marie drar på en stor fin reise og jeg har veldig lyst til å lese boka. 🙂

 47. Denne boken handler om en jente som heter Marie.
  Hun har en veldig rik far og ingen venner. En dag kom det ut et nytt mystisk spill som het Kepler 62. Hvis man klarer spillet får man koordinater til area 51.
  Og det er hun som får koordinatene.

  Jeg synes det var et kjempe spennende fordi dette er et sted på jord som faktisk finnes. Det er nesten ingen som vet hva som befinner seg innenfor murene. Jeg gleder meg til og lese resten av boka.
  Jeg gir denne boken terningkast 6.

 48. Kepler 62.
  Nedtelling
  av Bjørn Sortland

  Marie har rundet et spill, (eller noen av de beste nerdene har gjort det. Hun har en styrtrik pappa som kan betale nerdene.)
  og hun har mottat et ark fra de hemmelige organisasjonen OTNSPCFRVR. Med passord og koordinater til det hemmeligste stedet på jordkloden.

  Jeg synes illustrasjonene var veldig tøffe.
  Det var veldig mange vanskelige ord i utdraget. Utdraget var ikke så veldig spennende pga. jeg trodde det kom til og være litt romvesen og kanskje litt mer spenning.Jeg tror at grunnen til at utdraget var som det ikke var noe særlig spennende er at vi skal få lyst til å finne ut mere. Jeg synes det er litt rart at Jim og Jeff bare forlater henne selv om det er jobben deres.

  Utdraget fikk meg til og ville lese mere.
  Jeg ambefaler denne boka til barn fra 7-10 men de som er eldre kan også like den. Jeg gir boka terningkast 4 eller 5.

 49. Kepler 62

  skrevet av Bjørn Sortland.

  Det handler om en jente som heter Marie. Hun hadde en pappa som var søkkrik og kunne for hun hun og når ville. Faren betalte bare de beste nerdene til å runde spillet kepler 62. Alle lurte på va man fikk hvis man rundet det vanskelige dataspillet. Når de hadde rundet dataspillet fikk de bare noen kordinater. De viste bare at de måtte dra til Area 51 og at det fantes noe på det hemmeligste stedet i verden.

  Det er en sci-fi bok.
  Veldig bra bok. Men det var litt vanskelig å forstå i starten. Jeg liker det med at man ikke vet så mye.

  Veldig bra bok jeg fikk veldig lyst til å lese hele boken. Anbefalt ti 5-7.

  terningkast 6

 50. den handlet om Marie som fikk et brev om koordinatene å passordet til det hemmeligste stedet på hele kloden.

  jeg syntes denne boka var bra fordi det var litt spenning og det var SCI-FI. denne boka er noe for meg fordi jeg liker SCI-FI og spenning og denne boka har begge deler. jeg lurer på hva som skjer videre!

  jeg gir den terning kast 6!!!!!!!

 51. Kepler 62
  Alle vil finne ut premien for å vinne videospillet Kepler 62.
  Faren til Marie er styrtrik. Han betaler de beste nerdene til vinne spillet for han. I premie får de et ark med koordinater til det hemmeligste stedet til jordkloden, Area 51. Pilotene som flyr henne får beskjed om å dra fra Area 51 så raskt som mulig.

  Dette er en Sci-fi bok(Vitenskaps fantasi).
  Det er lett å leve seg inn i boka.
  Jeg liker boka fordi den handler litt om Area 51 og det har jeg en stor interesse for.
  Boka er lett å leve seg inn i fordi den er godt skrevet.
  Boka starter rett inn i handling.
  Boka får meg til å tenke hvor kjedelig det kan være å være rik.
  Teksten var vanskelig å legge fra seg.

  Det beste med boka var at den handlet om Area 51
  Jeg anbefaler boka til alle over 8 år.

 52. Jeg synes at boken var spennende, litt kjedelig og litt vanskelig å forstå fordi utdraget begynte på kapittel 7.. Og folkene i boka var litt dårlig forklart. Men ellers var boka bra.

  Terningkast 3

 53. Kepler 62 nedtelling
  Det handler om Marie som har en rik far, alle snakker om et spill, Kepler 62. Mange lurer på hva som skjer med den som runner spillet. Marie sin far betaler mange som spiller for og runne spillet.
  Jeg syntes boken var veldig spennene, fordi det skjedde så masse. Denne boken er SCI-FI det betyr vitenskap og fantasi. Jeg fikk lyst til å lese mer fordi den var spennene. Boken passer best for 8-12 år.
  Terning kast 6

 54. kepler 62

  alle spiller det nye tv spilet kepler 62, for den første som runer det får komme til det hemmeligeste sted på jord.En jente som heter Marie har en rik far som får de største nerdene på jord for et hun skal få premien. Hun vinner premien og kommer til Area 51. Mye går galt.

  Jeg syns boken virker veldig bra. for jeg liker romvesner og den er så mystisk som nor den damen kjører så raskt. Hvorfor gjør hun det? Og når utdraget ender hva gjør de med henne. terningkast.,4.

 55. den boka var lit gøy men ikke så mye for jeg synes det var for mye spenning på en gang så jeg fikk ikke med meg så mye

 56. det var en spennende fortelling, jeg har gjerne lyst til å lese hele boken. det var spennende fordi keplar 62 var et spenennde spill

 57. Bokannmeldelse:

  Jeg synes boka veldig spennende. Jeg liker alle beskrivelsene som gjør den så spennende. Selvom denne sjangeren ikke er den jeg liker best, kan jeg nå tenke meg å lese mer av denne boken.

 58. det var en spennende fortelling, jeg har gjerne lyst til å lese hele boken. det var spennende fordi keplar 62 var et mystisk spill.

 59. Den var litt gøy fordi den handlet om romvesener og area 51 men det som var domt at det startet mitt oppi noe

 60. Jeg likte den veldig godt fordi Bjørn sortlander min yndlings forfatter og sci-fi og krim er mine ynlings sjangerere. Det var et supert avsnitt og jeg har veldig lyst til og lese mer fordi den er så mystisk og tvinger nesten hodet mitt til og lese mer.til dette fantastiske avsnittet gir jeg et terningkast 6 av 6.

 61. Jeg synes boken virket veldig spennende, og jeg har lyst til å lese den.ARSENAL ER BEST 🙂

 62. Jeg syntes at det ikke var en spennende bok, fordi det startet bare rett på og jeg liker at det kommer stigende! Jeg gir denne boken terningkast 3

 63. Jeg skjønte ikke så mye av det som skjedde.det er ikke sånn at jeg har lyst å lese boken. Jeg syntes boken var kjedelig

 64. Boka handler om Marie som får de beste nerdene i verden til å runde dataspillet Kepler 62. Hun mottar dermed et ark med koordinater til det hemmeligste stedet på jorda. Area 51. Dermed drar hun, Jim og Jeff(Pilotene til hennes far) dit. Marie blir møtt av en dame ved navn Olivia og sammen med hun kjører Marie videre inn i det myteomspunnede stedet.

  Jeg syntes at utdraget var spennende fordi det bygger seg opp en mystisk stemning om hva som skjer videre. Jeg likte at boken beskrev Jim og Jeff så bra med da det sto at det så ut som om de hadde fått tak et lekegevær som viste seg og være en ordentlig revolver. Handlingen var lett og leve seg inn i fordi den handler om handler om noe som kunne ha vært nåtid og siden den handler om et sted som finnes og som det er knyttet mange rykter rundt. Det var vanskelig og slutte å lese og man får veldig lyst til å lese vidre for å få høre hva som skjer med Marie. Det var også noen få vanskelige ord som konspirasjonsteorier og sånt. Men denne burde alle 6.klassinger lese.

  Jeg gir boka terningkast 6 om dette er en av mine favoritter i kampen om å bli superfinalist…????

 65. Jeg synes boken var spennende fordi det var et mysterie. Mysteriet handlet om Area 51.Jeg anbefaler dene boken forde jeg syntes utdraget var spennende

 66. Jeg syntes utdraget ble litt skjedeligt. Jeg syns det var lite humor. Terningskast 4

 67. jeg syntes boka var spennende fordi den handlet om aliens og top hemmelige baser f.eks area 51

 68. det handlet om . Marie har klart et spill og vinner koordinater til jordas hemligste plass.

  jeg likte det fordi det for meg til å ha lyst å lese resten, fordi jeg tror hun kommer til å se masse rare vesener og jeg tror det kommer til å bli spennende.
  jeg tror den kommer til å bli spennende så jeg gir utdraget terning kast4 men boka tror jeg blir 5 eller 6.

 69. Boka handler om et dataspill. Marie tar et privat fly til en ørken og stopper på en eeeeeeeeeevig lang rulebane, de står å venter gaaaaanse lenge. men så, plutselig kommer det en sort bil langs det eeeeeeeeeeevig lange rullebanen. Ut av bilen kommer det en jente i en lang, svart frakk med solbriller på.

 70. Kepler 62. Nedtelling skrevet av Bjørn Sortland
  boka handler om Marie og dataspillet Kepler 62. i spillet har Marie fått koordinater og en kode til det hemmeligste stedet på jordkloden- Area 51. Nå overtaler hun sin fars piloter til å fly seg dit på ordentlig! Hun aner ikke hva eller hvem som kommer henne i møte.

  Jeg syntes at boken var veldig spennende, men språket var litt avansert.
  Jeg syntes at illustrasjonene var veldig kule og lagde boken mye mer interessant.
  Jeg ble spent på hvordan det kom til å ende. Jeg fikk ganske lyst til å lese resten av boka.
  Boka fortjener terningkast 4.
  Anbefalt for aldersklasse 10 og oppover.

 71. Jeg skjønte ikke sammenhengen i utdraget, men hvis jeg hadde lest boka tror jeg at jeg hadde skjønt boka. Så jeg ville anbefalt den???Gir terningkast 1

 72. Kepler 62
  Nedtelling av Bjørn Sortland

  Boken handler om en jente som heter Marie. Hun hadde en sykt rik pappa som betalte noen nerder til og runde det mystiske spille Kepler 62 for henne. Når de har runet Kepler 62, får Marie noen koordinater. Det stede på kloden hvor koordinatene fører henne til noe som blir omtalt som jordens hemmelig sted.

  Jeg synes boken ikke var den beste boken jeg har lest noen gang. Men selv om synes jeg det var noe spennende over den. Jeg liker SCI-FI veldig godt for det om. Jeg har ikke veldig lyst til og lese akkurat denne boken, men jeg er helt siker på at de fleste som leser det ut klippe har veldig lyst til og lese hele boken. Selv om jeg ikke likte boken noe selg så kunnet det stått litt mere om area 51. Hvis det sto litt mere om area 51 så tror jeg at jeg ville syns boken ville vert bedre

  Jeg synes som sakt at boken ikke passet så bra for meg så den får bare terning kast 4.
  Derfor anbefaler jeg boka til dere mellom 8-13år

 73. jeg synes det var veldig spennene FORDI jeg liker når det når det er litt spenning og at det er fakta

 74. Den var litt spennende men ikke så veldig, fordi den var litt kjedelig og jeg liker egt ikke sånne type bøker. Terningkast 3

 75. utdraget var gøy og spennende.Den var bra fordi den var moderne,fordi den handler litt om et spill. Jeg likte utdraget bra. ANBEFALT!!!!!!!!

 76. Jeg synes at denne boka høres veldig spennende ut jeg har lyst til å låne den på biblioteket hvis jeg skulle git terningkast så vil jeg git terningkast fem. ??????????

  • skjønte ikke så mye men den var fortsatt bra,det var artig når de to fyrene vart dødsforelska i jenta. Boken var litt spennende.

 77. jeg synes boka var spenningsfull men litt skummel også fordi Jeff
  og Jim er helt alene og arena 51 med en jente som de knapt nok kjenner
  og har veldig lyst til og lese mere av boka

 78. Det handler om en jente som heter Marie. Faren hennes er rik og alle snakker om dataspillet Kepler 62. I premie for hun koordinater og passord til det hemmeligste stedet på jordkloden.

  Jeg synes boka var litt vanskelig å forstå fordi utifra utdraget for vi ikke vite noe om dataspillet Kepler 62. Så da synes jeg det er litt rart at den som klarer spillet for dra til Area 51 som er det hemmeligste stede på jordkloden.
  Men utdraget fra boka var helt greit fordi det skjedde ikke noe skikkelig spennende sånn at jeg fikk lyst å lese resten av boka. Selv om at jeg hadde fått vite det meste jeg ikke for svar på vis jeg hadde lest resten av boka. Og det var veldig mange ganger jeg ikke fikk med meg handlingen, eller hvem som sa hva. Jeg tror Marie kommer seg til Area 51 men jeg tror ikke Olivia Colin er til å stole på.

  Jeg gir terning kast 3 fordi jeg ikke er så glad i å lese sånne type bøker.

 79. Jeg syntes at boken var bra fordi den hadde mange detaljer, og at den var spennende fordi vi fikk ikke vite hva arena 51 var, og at vi fikk heller ikke vite så mye om Jeff og Jim. Lurer på hva som skjer. (:

 80. Boken var lite spennende fordi jeg forsto ikke alt de sa,ordene var veldig kompliserte synes jeg ingen terningkast.

 81. Kepler 62
  Det handler om en jente som heter Marie. Faren hennes har leid veldig smarte nerder til og runde av spillet. Hun får et ark av de som har lagd spillet og på det arket er det koordinatene til verdens hemmeligste plass Area 51.

  Jeg synes at boken er veldig spennende fordi jeg like sci fi. Det var kult at de hadde med Area 51.Jeg ville ha gitt den 6 av 6

 82. jeg syns at boka hørtes veldig spenndene.Jeg fikk lyst til å lese boka fordi jeg ønsker å vite mer om organisasjonen OTNSPCFRVR.Og fordi jeg har litt lyst til å vite mer om den hemmeligste stedet på jordkloden.

 83. Jeg synes boka er kul fordi det ser litt spendene, og jeg lurer på hva som skjer i Area51 og hva ville hun damen for noe med dem?

 84. Jeg syntes den virket spennende jeg fik lyst til å lese boka. Jeg syntes den burde få terningkast seks! : )

 85. Jeg syns boken var veldig gøy det var ekstra gøy at den handlet om at noen fikk en kode til area 51. terningkast 5.

 86. Kepler 62 av Bjørn Sortland. Den handler. om en jente som heter Marie. Det er et data spill som heter Kepler 62 det er første mann til å runde spillet. Marie har en styrt rik pappa som bare kan betale de smarteste nerdene til å runde det for seg. En dag er det en som klarer å runde det. Premien er å få dra til Area 51 så de tar det fineste flyet til pappaen til Marie og pappaen til Marie har to faste piloter. De flyr henne til Area 51 og forlater henne der. Jeg synes dette utdraget var veldig kjedelig fordi den hadde ikke den spenningen jeg liker selv om jeg liker Sci-fi. Jeg liker mer dagbokbøker og bøker om skikkelig Fantasy. Jeg anbefaler denne boka for gutter og jenter som liker bøker om drama. Jeg anbefaler denne boka for gutter og jenter mellom 10-13 jeg gir den terningkast 1.

 87. Jeg syntes den var litt, bare litt bra, fordi den var litt spenene, men den var mest dårlig fordi jeg forsto nesten ingen ting og det gjorde nesten ingen andre heller.

 88. det var en gøy bok fordi det var spennende og jeg forsto handlingen så denne boken var

  SUPER TERNING KAST 5

 89. Boken handler om Marie som er et barn som vill reise til Area 51, som er et hemmelig sted. Jim og Jeff var med Marie i flyet, helt til at Marie ble tatt med av ei jente.

  Jeg synes det ikke er helt min sjanger fordi jeg liker mer spenning og drama. Jeg synes teksten er vanskelig å lese fordi det er så mange ord som jeg ikke helt forstår. Hvorfor blir Marie tatt med av jenta? Jeg synes teksten startet rett inn i handlingen. Jeg synes det overasket meg litt da Marie ble tatt med av jenta. Jeg synes teksten slutter litt som forventet fordi at i noen utdrag slutter det sånn at man ikke får vite hva som skjer videre og at man må lese hva som kommer til å skje. Jeg får ikke lyst til å lese mer for at den ikke høres så spennende ut.

  Jeg mener at boka ikke er akkurat min sjanger fordi jeg liker drama og spenning. Jeg likte ikke at teksten handlet om ei jente men at den kunne ha vert om flere barn eller personer. Jeg synes at alle fra 10 og oppover kan lese den. Jeg synes ikke denne boka skal være med i bokslukeprisen. Og jeg gir den terning kast 4.

 90. jeg likte boken fordi den var veldig spennende og mystisk. Marie var veldig tøff fordi hun tok sjansen på å ikke bli skutt. Hun var også veldig bortsemt fordi at faren hennes hadde så mye penger at hun kunne få veldig mye hun ville ha. Sist men ikke minst om Marie var hun ensom hun hadde ingen venner hun hadde hjemmeskole. Og jeg fikk veldig lyst til og lese mere om hva som skjer videre. Jeg likte illustrasjonene veldig gått fordi de passet veldig gått til teksten og om selve handlingen. Jeg gir boken terningkast 6 fordi alt var veldig bra med boken?

 91. Jeg syntes utdraget ikke var så bra fordi:
  Jeg skjønte ikke hva som skjedde,og den var litt kjedelig fordi det handlet bare om et dataspill liksom.Jeg synes den heller ikke var så bra fordi det var ingen humor der, og litt lite spenning.Jeg syntes boken ble litt NERDETE. Og jeg fikk ikke så lyst til og lese boka:(Men det var kult at de reiste til en annen planet:)Jeg vil ikke anbefale den,fordi jeg syntes den var kjedelig.Men kanskje du vil like den:):):):):):):):):):)

 92. Kepler 62
  Denne boken handler om en jente som heter Marie. Marie er ene barn, hun har en styrtrik far og ingen venner. Det har kommet et spill kaldt Kepler 62. Alle er hekta på det fordi hvis man klarer og runde spillet kan den personen få et ark fra det hemmeligste stedet på jorden.
  Jeg syntes boken var bra fordi jeg syntes det var lett og leve seg inn i teksten.
  Jeg syntes også den var spennende fordi jeg føler at jeg lever meg inn i rollen når jeg leser teksten.
  Denne boken gir jeg en sole klar 6 fordi jeg elsker SCI-FI.
  Og jeg anbefaler den til alle over 8 år.

 93. Kepler 62

  Den handler om en jente, og hun skal til area 51 også kommer en jente fra F.B.I bil. Vi vet ikke om hun er snill eller slemm.

  Det er en CI-Fi bok.

  Jeg liker den veldig godt fordi den har mye mysterier og romvesener. Derfor vil jeg gi en terning kast 5.

  Det beste med teksten er at den er mystisk.
  Jeg syns det passer for 9-14

 94. IKKE MIN STIL. Boka handler om at Marie flyr til area 51.

  Jeg likte ikke boka i det hele tatt. Ingen spenning eller Sci-Fi.
  Det eneste som skjedde var at Marie satt på et fly til Area 51.
  Jeg anbefaler den ikke. Terningkast: 0

 95. Jeg synes ikke boken var bra fordi man skjønte ikke noe som foregikk.
  For eksempel skjønte jeg ikke hva det handlet om.
  Fra meg får dere Terningkast 2.

 96. jeg har lest boken og anbefales mange sier at dere ikke skjønte noe men dere burde lese hele boken for og forstå den er supergøy har mange kule bilder og er superspendene terning kast 6 🙂 🙂 🙂 🙂

 97. Jeg likte ikke utdraget.
  Det var ikke så spennende, og lite humor.
  Jeg syntes det var ganske kjedelig, hvis jeg skal få lyst til å lese en bok må den være spennende og humoristisk. Det var ikke den.
  Terningkast 3

 98. Kepler 62
  Det handler om en jente som heter Marie. Faren hennes er skikkelig rik og hun kan fly jetflyet deres når hun vil. Hun drar sammen med Jeff og Jim til en av jordas mest hemmelig plasser: Area 51.

  jeg syntes boken var spennende fordi hun drar til Area 51 , men jeg syntes også den var litt trist fordi hun ikke hadde noen venner og faren brydde seg ikke så mye om henne.

  Denne boken mener jeg passer barn mellom 9-14 år.

 99. Kepler 62
  Marie har en styrtrikk Pappa som leier inn nerder for og runde spille “Kepler 62”

  boka handler om Marie en ca 13/14 årig jente, hun har ingen venner men vant spille “Kepler 62” og ble kjørt av et fly til en slags ørken, og er valgt til og dra opp i verdens rommet! Jeff og Jim var morsome og tulete og det likte jeg.

  Jeg syntes at boka er spennende og kul. Jeg elsket spenningen og fikk lyst til og lese mer. anbefales for 3-Trinn og oppøver. Terning kast 6!

 100. Kepler62

  Boken kepler62 var veldig bra og spennende.
  Det blir mye mer spenning siden det er setninger i den som: “ansiktene deres holder faktisk på å eksplodere”, og sånne ting som: “det er jo…ingen jeg vet om noen som har landet der, eller vært i nærheten av å fly over det området.”

  Boken handler om en jente som har rike foreldre. Hun går på privatskole og har ingen venner. Da det kom ut et nytt spill som nesten ingen hadde klart å spille igjennom betalte hun de beste nerdene til å spille hele spillet ferdig for henne. I premie mottar hun et ark fra den mystiske organisasjonen OTNSPCFRVR, med koordinater og passord til det hemmeligste stedet på jordkloden.

  Boken er veldig bra, og etter man har lest den tenker man: hva i all verden var det som traff meg nå! Jeg synes at bildene gir deg en følelse av å være inne i boken. Det gir et ekstra kikk, og det er veldig bra. Boken er spennende og man får gåsehud av å lese den. Jeg og mange andre ELSKER den.

  Boken er fantastisk, og jeg synes alle som leter etter en bra bok burde lese den og nyte den!

 101. Boka handler om en jente som heter Marie som har en styrtrik pappa. Hun får noen til og gjennomføre det vanskelige Kepler 62. Hun får noen koordinater og et passord. Koordinatene viser at Hun må til et sted som heter Arena 51. Der blir hun hentet av en mystisk dame.

  Dette er det jeg liker med boka : Jeg liker at de bruker steder som fines i virkeligheten fordi det gjør det mer spenene. Jeg liker også at illustrasjonene er med på og age en slags spenning i boka.
  dette er det jeg misliker: Det kunne gått være litt mer sci-fi i dette utdraget.

  dette er en relativt bra bok, men jeg vil si ut i fra dette utdraget så vil jeg si at dette er mer en spennings bok enn en sci-fi bok. Ternings kast 5.

 102. KEPLER 62 det handler om en jente som heter Marie. Marie ønsker å vinne et nytt spill som kommer ut med navnet KEPLER 62. vinneren av spillet får en spennende og kul premie. Maries far er full av penger, og vil derfor hjelpe henne med å betale nerder for å prøve å vinne spillet for henne…
  jeg synes boken er spennen det for de Marie kommer til et sted som er det mest gjemte stedet på jord og den er litt skummel for de hun møter en person som kommer ut av en svart bil og tar med Maria jeg har gjerne lyst til å lese mer av denne boken for de den dro meg inn i spenningen med en gang, jeg gir den terningkast 5
  denne boken passer for den som liker spenning og litt skumle ting denne boken passer for barn til 9-12 åringer.

 103. Jeg synes boka var kjedelig den handletil om romvesener og sånn og det er ikke min greie jeg synes den var dårlig
  Sjanger:sci-fi
  Det eneste jeg likte var at det var gutterom jenter som hang sammen

 104. kepler 62 höres ut som en spennende bok som handler om en jente som får de beste nerdene i landet til å runde et spill som heter Kepler 62. I premie får hun noe litt uventet

 105. Kepler62 av bjørn Sortland
  Ingrid: jeg syntes boken var spennende.
  Og det er kult at du lærer sanne ting av boken.
  Jeg syntes det var bra med en bok om SCI-FI.
  Jeg syntes boken var veldig bra.

 106. Marie er på Area 51 og venter på hva fremtiden bringer.

  Etter at flyet har landet, kommer en bil kjørene, den stoppet rett utenfor flyet. Ut av bilen kommer det en liten dame. Hvem er denne personen og hva vil hun egentlig? Etter hvert begynner Marie å skjønne at noe er galt. Hun må ta hånd om det og kommer i en verden med masse uhygge.

  Jeg synes boka var veldig bra. Men noen ganger er det vanskelig å forstå teksten.
  Jeg likte hvordan forfatteren utrykte handlingen og illustrasjonene passer til teksten. Bildene sier en god del om hvor handlingen ligger. Jeg vil anbefale denne boken til de som liker spenning og SCI-FI. Jeg synes boken fortjener terningkast 5.

 107. Jeg syntes utdraget var spenende men jeg skulle ønske boka var mer litt mer morsom. Jeg kunne gjerne lest boka, det var litt vanskelig å forstå alle ordene.

 108. Kepler 62
  Det handler om en jente som heter Marie, hun har en pappa som er styrtrik. Det er også to gutter med som heter Jim og Jeff, de jobber som fly piloter for faren til Marie. Jeg vil si at det er en fantasi bok, jeg er ikke helt sikker. Så hvis du er nyskjerrig så må du lese denne boken. Jeg synes den passer fra 9-12 år, og jeg gir den terningkast 4.

 109. Jeg syns det var en fin og morsom. Jeg lurer på hva som vil skje. Jeg syns boka var morsom fordi jeg aldri lest om et spill. Og jeg lurer på om den jenta som kom ut av bilen var snill eller slem.

 110. Kepler 62

  Det handler om ei Jente som heter Marie som er ensom, men tøff. En dag kommer det ut et dataspill som heter Kepler 62. det sies at den som klarer å rundet spillet først, mottar en premie. Marie sin far er styrtrik, så hun kan betale noen nerder som kan runde spillet for seg. I premie mottar hun et kart som fører til det hemmeligste stedet på jordkloden: Area 51: en base ute i Nevadaørkenen. To piloter som heter Jeff og Jim, flyr henne dit, og hun blir overlatt til ei dame som heter Olivia Colin.
  Boken er i sjangeren Sci-fi (science fiction) som betyr vitenskaps fantasi, og er skrevet i nåtid og førstepersjon.

  Jeg synes utdraget var bra, fordi det skaper masse bilder i hodet ditt, og de kule bildene hjelper deg også med det. jeg synes det var spennende, og ble inspirert til å lese mer. jeg fikk frysninger da de sa at kartet ledet til Area 51.

  Jeg synes teksten var lett å leve seg inn i fordi det var spennende når hun fikk kartet, og fløy til Area 51. Jeg synes det var veldig kule bilder, som skapte spenning, som der den ene illustrasjonen så veldig øde ut, mens den andre viste Olivia som kom ut av bilen. Teksten starter ikke så brått, men griper tak i deg med en gang. Den slutter litt uventet, så du blir mer nysgjerrig på hvordan det går med Marie.

  Det beste med teksten må vere da Marie fløy Til Area 51. Jeg synes det var en litt dårlig slutt fordi sen sluttet med at Marie kunne spurt om etternavnet til Jeff og Jim, og jeg synes ikke det egner seg til en slutt. Jeg anbefaler denne boken til de som liker spenning. jeg synes så absolutt denne boken fortjener å bli superfinalist

 111. Kepler 62
  Skrevet av Bjørn Sortland

  Denne boken handler om en jente som heter Marie.Hun har en veldig rik far og ingen venner.Faren betalte bere de beste nerdene til å runde spillet Kapler 62.Hvis man klarer spillet får man et ark med koordinater til det hemmeligste stedet i jordkloden,Area 51.

  Det er en Vvitenskaps fantasi bok.
  Illustrasjonene var tøffe.Jeg trodde det kom til å være litt mer spennende.Det var veldig vanskelig å forstå i starten.Det er domt at Jim og Jeff forlat henne selv om det er jobben deres.

  Jeg fikk veldig lyst til å lese hele boken.
  Jeg anbefaler boka til alle over 7 år.
  Terningkast 5 ! 😉

  • Kepler 62
   Skrevet av Bjørn Sortland

   Denne boken handler om en jente som heter Marie.Hun har en veldig rik far og ingen venner.Faren betalte bere de beste nerdene til å runde spillet Kapler 62.Hvis man klarer spillet får man et ark med koordinater til det hemmeligste stedet i jordkloden,Area 51,og det er Marie som får denne premie.

   Det er en Vvitenskaps fantasi bok.
   Illustrasjonene var tøffe.Jeg trodde det kom til å være litt mer spennende.Det var veldig vanskelig å forstå i starten.Det er domt at Jim og Jeff forlat henne selv om det er jobben deres.

   Jeg fikk veldig lyst til å lese hele boken.
   Jeg anbefaler boka til alle over 7 år.
   Terningkast 5 ! ! ! ?

 112. Jeg syntes boka var spennende fordi jeg levde meg inn i historien.
  Det handler om en jente som heter Emilie og hun har en pappa som er rik og hun får det som hun vil. Hun har hjemme skole og har ingen venner. Hun har prøvd å få, men hun har ikke fått noen enda. Alle snakker om dataspillet Kepler62, hun får lyst til å prøve å løse det men alt går ikke som planelagt.

  Jeg syntes boka virket spennende og jeg har lyst til å lese hele boka.

 113. Kepler 62. Nedtelling

  Denne boka er sci-fi (sciense ficiton)
  Alle er opptatt av spillet kepler 62 og hva som venter den som runder spillet. Marie har en styrtrik pappa og kan derfor betale de beste nerdene for å runde spillet. Da de greier det får hun kordinater til det hemmeligste stedet på jorden fra et selskap som kaller seg for OTNSPCFRVR.
  Boka starter ganske rett på handlingen.
  Denne boka er veldig spennende og man får seg mange overraskelser.
  Det er veldig lett å leve seg inn i boka og denne boka er jo i sjangeren sci-fi så den er ikke så langt fra virkeligheten.
  Jeg syntes at denne boka var spennende å det er noe jeg liker.
  jeg syntes at alle som liker sci-fi og spennende bøker burde lese den.
  Jeg syntes også at illustrasjonene er veldig kule.
  Jeg gir denne boka terningkast 6

 114. Den var superbra fordi jeg syntes den var spennende fordi de fikk lande på AREA 51 og at den handlet om romvesen. Jeg vil anbefale den. Terningkast 5.

 115. Jeg synes boka var kjedelig,og ikke gøy jeg forsto ikke meninga med boka
  og jeg forsto ikke noe!!!

 116. Utdraget av boken Kepler 62. handler om et data spill og at den som runder spillet får et ark med kordinatter til area 52.
  Jeg syntes boken var bra fordi at det begynte å bli spennende, og jeg liker den type sjanger. Jeg ble ikke dratt inn i teksten så mye som jeg ville men fordi jeg vet litt om area 51. Og et det er myter om romvesner der så har jeg lyst til å lese mer
  jeg anbefaler boken for de som likker spenning og romvesner jeg gir den terning kast 5

 117. Noen synes boka var litt vanskelig å forstå fordi det var noen vanskelige ord, men de aller fleste i klassen likte boka veldig godt. Boka var veldig spennende og mange ble nysgjerrige på hva som skjer videre. Det ga lyst til å lese hele boka. Vi savner at Bokslukerprisen gir oss innledningen av boka . Nå startet det midt i boka og vi vet ingenting om hovedpersonene. Vi trenger å vite mer om det som skjer fra starten av. Noen få syntes boka var kjedelig fordi den ga ingen mening..

 118. jeg likte denne boka, jeg liker sc-fi så jeg syntes denne boka var kjempe konge dritt bra bok abefaler boka !!!!!!

 119. Kepler 62 er en bok som jeg har lyst til å lese hele boka, spesielt siden jeg er glad i og spille mye så er det fint og lese om et spill. Så denne boka ville ha passet meg super fint
  men det eneste som jeg ikke skjønner er hvorfor ingen for lande på koordinatene. det er kun en ting jeg ikke skjønner hvorfor den delen av boka.

  Jeg likte boka fordi:
  At spilles vinner får de hemmeligste koordinatene og passord til den hemmeligste hulen på hele jordkloden, samtidig så lurer Marie på hva den mystiske organisasjonen OTNSPCFRVR betyr

 120. Dette er er kjempe spennende bok ! Man blander reality og sci-fi på en kul måte, og har Area 51 og Kepler-planeter i samme bok. Marie blir jo en slags ufrivillig prøvekanin til å dra til disse exo-planetene, en ny Jord …?
  Øyvind

 121. Jeg synes at boka var spennende fordi på slutten hadde de en så utrolig slutt. Jeg ville elsket å lese hele boken. jeg kommer til å lete på biblioteket på skolen etter boka. For å si det ut jeg elsker Aliens og sånnne ting så denne boken var perfekt for meg. på fritiden har jeg sett mange science-fiction filmer. og jeg likte best den delen hvor hun dama i den FBI-bilen kom siden det var så spennende jeg kunne ikke legge ifra meg boka. jeg anbefaler den for alle på 11 år til å lese den. den var for det første spennende og litt fascinerende. jeg synes at den forfatteren er helt konge. dette er hva jeg synes. Jeg håper mange andre liker den.

 122. Jeg synes denne boka er kul og veldig spennende, men den stoppet veldig plutselig, og da var det ikke like gøy. Men på starten var det skikkelig spennende og overraskende. Jeg likte spesielt de utenomjordiske tingene. Men jeggleder meg til en fortsettelse!

 123. Kepler 62. Nedtelling
  Bjørn Sortland
  Alle spiller kepler 62. Også Marie. Men Marie gjør det litt anneledes. Pappaen til Marie er veldig rik. Så Marie får leid inn nerder som runder spillet for henne. Det gjør at Marie får et kart til en hemmelig flyplass, som hun blir kjørt til i jetflyet til faren. Der kjører pilotente Jeff og Jim henne til flyplassen i New York.

  Jeg synes boka var bra, men den kunne vært bedre. Fordi den ikke hadde en konflikt. Men man forsto at det kom til å bli mer spennende etter hvert i boka. Og den hadde en humoristisk fantasi.

  Jeg tror denne boka passer til aldersgruppen 8-12 år og andre som liker fantasi.
  Jeg gir boka terningkast 3-4!

 124. Det var vanskelig å forstå spillet, fordi vi hoppet rett inn i boken. Det var mange forkortelser, som gjorde det vanskelig å følge med på innholdet. Det var lite som skjedde. Teksten hopper mye fra ting til ting.

 125. Bildene i boken gjorde det enklere å huske og skjønne hva som skjedde, og historien mer spennende – det viste for eksempel hvor øde det er på Area 51.
  Marie blir skildret som ei jente som ikke hadde venner, men en far som kjøper alt hun vil ha. Hun er rik, men likevel ensom.
  Vi lurer på hva dette spillet er og hvorfor hun er på Area 51. Hvem er hun som utgir seg for å være løyntnant i luftforsvaret, og får Marie noen venner? Vi ville gjerne ha fått vite mer om Marie, fått lest et mer spennende utdrag med mer action.

 126. Terning kast 6. Fordi eg liker Sci-fi Skule bare ønske at eg fekk lest heile boka

  • HALLO Lager ny kommentar. Eg gir boka terning kast 6. også Fordi den er Veldig god

 127. Eg forsto litt men det var gøy vis du ser det for deg

  I like FOOTBALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 128. Eg synest boka var kjedelig og den fortjener ikke terningkast. Eg synest den var kjedelig fordi eg ikke forsto noko.

 129. Denne boken var helt grei??og lese.
  Man skjønte ikke så mye hva den handlet om syntes jeg??

 130. Eg synest att boka var kjekk fordi det skjedde masse som eg synest er kjekt.
  Men det var noko i boka eg ikkje skjønte

 131. den var ikke så veldig bra ikke helt min type bok den var kjedelig og ulogisk
  jeg gir den terningkast 2

 132. Eg synest dette var ein spennendes bok.
  Eg likte godt då den FBI-bilen kom susande bort veien.
  Eg synest boka fortjener terningkast 5

 133. Eg synes bokutdraget var veldig bra, fordi det handlar om sci-fi og aliens. Denne boka anbefaler eg andre som liker sci-fi å lese. Terningkast 6

 134. Den var ikkje bra for der var ikkje krim eller humor for eg liker krim og humor

 135. eg syns at kepler 62 veldig bra. Eg fekk lyst til å lese meir om kepler 62. terningkast 5.

 136. jeg syns boka var veldig bra og den var spenende jeg likte når det handlet om hemelige flyplaser og romvesner.

 137. Jeg syntes den var ok, men skulle ønske at de fortalte litt mer i utdraget. Og jeg syntes den kan kanskje være litt mindre rett på i begynnelsen.

 138. Den høres veldig spennende ut og jeg har lyst til å lese resten!
  Jeg vil gi den terningkast 5,2.

 139. Boka var mystisk. Fortsod ikkje så godt utdraget, usikker om eg vil lesa boka. Var ikkje så spennande. Språket/utrykkene var vanskelig å skjøne. litt kjedeleg, eg syns boka var bra! Eg venta på at noko skulle skje! Spennande! Super!

 140. boka var veldig bra…… Men nokon ord var vanskelige og fårstå…. Så hadde me ikkje snakka om Area 51 og kepler 62….. Så hadde eg ikkje fårstått noko

 141. Eg syns utdraget var bra og eg syns du burde lese boka.For den var litt vanskelig og lese

 142. Klassen synes utdraget var spennende, men det var litt vanskelig å forstå alt . Hadde vi ikke snakket på forhånd om Area 51 og Kepler 62, hadde utdraget gitt liten mening.

 143. Eg likte ikkje utdraget fordi det skjedde ikkje så masse action og det var noen ord eg ikkje forsto.

 144. Eg synest kepler62 var bra den var lit vanskeleg og forstå men eg kunne gåt lest boken☺️

 145. Eg synest at boka va litt kjedeligt fordi det var litt vanskelige ord og va litt kjedelig???

 146. Det var ei litt god bok men ikkje akkurat noko for meg men eg likte at det handla om ei jente og ikkje altid bere gutar . Dinne boka var passe bra , Eg gir dinne boka terningkast 3

 147. Eg syntes utdraget va bra for – det va litt spening og eg lurer på ka som kommer senere i boka MEN eg syntes og at boka hadde ALT for mange forkortelser og engelske or .
  Men eg kan ambefale boka til noen .
  ???

 148. Eg syntes boka var passe bra fordi det var litt vanskelige ord og forkortelsar.

 149. Eg liktte boka. Fordi eg lurer på kva som sjer videre.
  Det var litt mange ord eg ikkje sjøner.

 150. Den var veldig kjedeleg på starten men den vart berdre å bedre.Den handla om et dataspel som heiter kepler 62.Den var passe bra. Den hadde mykje fantasi i seg.Å vist eg hadde vert eit rommvesen hadde eg sikkert vert veldig rar. Eg gir den terningkast 4 fordi eg synest den var passe bra.

 151. Jeg synest at boka var spennende men litt kjedelig siden det var litt merkelige ord.
  Jeg ville kanskje lest boka

 152. Denne boka var ikkje så spennande.Eg likte ikkje boka så godt fordi den var litt kjedelig.Den handla nesten berre om flyturen.På desse kappitela av boka gir eg terninkast to.

 153. Klare ikkje stoppa å lesa! Skummel og kjekk! Råkul:-) Veldig spennande! Skjønte meg ikkje heilt på boka! Rar bok! Romvesen og sånn….Ikkje heilt min type bok! Har hørt betre! Gøy, men spesiell! Eg syns boka var kjedeleg. Action!!

 154. Ei bok av Bjørn Sortland, Timo Parvela og Pasi Pitkänen

  Alle snakkar om dataspelet «kepler62» og om kva som venter på dei fyrste som klarer å gjennomføre spelet. Jeff, Jim og Marie flyr i flyet som faren til Marie eiger. Dei landar på AREA51. ei dame kjem å hentar Marie. Namnet hennar er Olivia Colin.

  Eg elska denne boka fordi eg elskar videospel også. Morosamt at Marie synest Jeff er litt søtare enn Jim. Kult at ei jente var spion/agent. Terningkast: 7

 155. Ei bok av Bjørn Sortland, Timo Parvela og Pasi Pitkänen.
  Jeff, Jim og Marie er hovudpersonane. Dei flyr i eit fly som pappaen til Marie eig. Dei flyg inn til Area 51 og landar der. Marie blir henta av ei dame i ein svart SUV. Damen heiter Olivia Collin.
  Eg syntes at boka var morosam, men litt rar. Eg ville gjerne vite hvem som var faren til Marie. Eg synest boka skal få terning kast 5, veldig bra.

 156. Kepler 62 av Bjørn Sortland, Timo Parvella og Pasi Pitkänen.

  Alle snakkar om dataspelet kepler 62 og om kva som venter på den fyrste som klarer spelet. Ho har ein styrt rik pappa som kan betale dei smartaste nerdane. For å runde spelet for ho. I premie motar ho eit ark frå den mystiske organisasjonen OTNSPCFRVR, med kordinater og passord til det heimlegaste staden på jordkloden.

  Det var ei bra bok. Det var litt rart att ho betalte nerdar i staden for å gjere det sjølv . Det var kult då dei kom til Area 51. Eg likte boka og vil lese den.

 157. Synes det er litt vanskelig å få med hva som skjer.
  Spennende og forvirrende.
  Noen synes den er super og kul fordi de liker data og fordi det er mystisk og mye spenning. Anbefaler den til de som liker romvesen og data.

 158. jeg synes ganske mye var bra, men jeg synes at det var veldig mye frem og til bake men det var spendene.

 159. Jeg syns den var dårlig fordi de nesten ikke forklarte noe, og mange engelske /rare ord.

 160. Jeg syntes boka var spennende fordi hun fikk en melding på det hemmeligste stedet på jord. Jeg synes folk burde lese denne boken, men jeg synes ikke det var den boken jeg vill stemme på.

 161. Jeg syntes boka ikke er så bra fordi den handler om masse aliens og det er ikke så gøy for meg!!!!!!!!!! Olivia Colin var veldig sjefete fordi hun snakker for mye.

 162. Boka er god fordi den er spennende og når du leser boka føler du deg akkurat som hovedpersonen….. Den er også spennende men slutter litt trist >;) =) 🙂 fordi Marie dør…………… lure på hva ONSPW BLA bla bla står for.

 163. Jeg synes denne boka er lett å blande seg inn i siden den ligner så mye på vår verden. Jeg ble litt irritert over at Marie betaler folk for å spille spillet for henne. Jeg har et stort lesehjerte og denne boka er blant den beste jeg har lest. 😉
  Håper neste bok kommer ut snart.

  Anbefales på det sterkeste for fantasy og sci-fi fans.

 164. Jeg syns denne boka var helt fantastisk:-) Den var spennende fordi det var mye uventet som skjedde og det var gøy!:-) Det vår en brå, men gøy slutt! Dette var en fantastisk bok og jeg vil lese alle sammen:)

 165. Jeg anbefaler ikke denne boken.
  Jeg syns den var forvirrende. Jeg liker mer krim og mysterier. Hvis jeg hadde vært jenta hadde jeg ikke brukt penger for at nerder skal gjør det for meg. Jeg ble irritert over at det slutta med Take off! fordig det høres bare rart ut. Jeg likte ikka da hun var sånn datingaktiv.

 166. Jeg synes boka var super kul. Jim og Jeff er kjempekule. Marie høres veldig rik ut. Olivia høres super kul ut. Det er veldig kult at boka handler om dataspill. også er det veldig bra bok synes jeg!!!!!!!! Jim og Jeff elsker veldig mye dataspill . og kult romvesen. Du er veldig kul Bjørn Sortland

 167. Jeg synes den var dårlig fordi det var for mange engelske ord og har litt for mange forkortelser, men det kan bli spennende til slutt kanskje…

 168. Boka var super fordi jeg er veldig glad i spenning. Jeg levde meg veldig lett inn i teksten. Jeg syntes at boka var bitte litt skummel fordi en jente i 10 åra kom ut av en FBI bil. Jeg syntes at det er kult at Area 51 er med i boka.

 169. Jeg syntes boka var spennende fordi Marie fikk komme inn på area 51.
  Jeg liker bøker som er spennende og starter rett på det spennende.
  Jeg syntes også at det var spesielt at en dame kom ut av F.B.I bilen.
  Jeg syntes utdraget stoppa brått, men det er et triks for få få lyst til og lese hele boka.

  Jeg sier stem SUPER!!!

 170. Den var bra. jeg ble overasket da dem kom inn på Area 51. Utdraget slutta litt brått. Den er veldig spennende. De som lagde boka har gjort en god jobb.

 171. Den var spennende og veldig veldig bra. Jeg synes den var veldig spennende. Jeg levde meg lett i teksten. Og jeg synes det var kult at de kjørte privatfly. Og det var kult av at de kjørte til Area 51 bare på grunn av et spill.

 172. Super og veldig spennende. Jeg syntes denne boka er bra fordi jeg liker science fiction. Hadde bra tekst. Kunne vært mer morsom. Jeg gleder meg til å lese hele boka.

 173. Jeg syntes boka var bra fordi den var spennende. Det som var spennende var når hun ble tatt med av Olivia. Og når Jeff og Jim bare måtte reise. Det var veldig rart at hun fikk lov når det ikke var hun som hadde rundet spillet en gang. Jeg hadde syntes det var litt rart at faren hennes ikke bryr seg. Det er rart at en 10 eller 11 åring får lov til og komme inn på en av verdens mest hemmelige plass.

 174. Noen synes det burde vært mer spennende. Noen synes det bør være mer tekst.
  Det var godt forklart. Derfor fikk noen lyst til å lese videre. Lett å leve seg inn i.
  Bildene får noen til å vil lese videre.

 175. Denne boka er den mest spenene boka jeg har hørt et snitt av.Denne boka høres så spenene ut.Den er boka jeg har let etter for jeg er veldig glad i cfi filmer og bøker.

 176. Scfi e jo en tå dem beste bok typer! Elker Kepler 62! Løst å lese mer av denne!

 177. Scfi e jo en tå dem beste bok typer! Elker Kepler 62! Løst å lese mer av denne!
  Men likevel gir jeg Terningkast 4!

 178. Boken var veldig spennende. Det var dumt at den sluttet midt i det spennende. Terningkast 6.

 179. Kule bilder. Det var spennende med CIA, FBI og Area 51. Man ble revet med fordi det var spennende. Vi fikk lyst til å lese videre. Klarer ikke å stoppe og lese. Det var detaljert, så man kunne forestille seg handlingen i hodet.
  Det var enkelt å følge med fordi det var godt forklart hvordan hovedpersonen følte seg.
  Det var skummelt og spennende. den beste boka på lenge. Kanskje litt rotete og vanskelig å følge med innimellom.

 180. Kepler 62

  Boka ble skrevet av Bjørn sortland og forlaget er Pigsvin.
  tittelen på boka er nedtelling
  Boken var litt kjedelig siden hun sov i flyet.

  Boken handler om ei jente som har en far som er rik sånn at hun kjøper de største nerdene på skolen. De drar til area 51. og blir hentet av ei dame i en bil. Jeg ville gitt boken en 3. fordi jeg ikke likte boken.Jeg synes boken passer best for de som liker fly og militæret.

  hilsen Håkon den suuper duuuper kule!!!!!!

 181. Kepler 62

  Det handlar om to gutar og ei jente dei skal flyge til Area 51. Jenta har ein rik far. Så ho har eit rom i flyet så ho la seg i senga og såg på youtube. I senga so tok ho nokon sovepille som eigentleg berre er berekna på vaksne. Det skulle ho ikkje ha gjort.

  Eg likar ikkje denne boka fordi at eg likar humor 
  Terninkast: dårleg

 182. Kepler 62 av Bjørn Sortland
  Boka handlar om to gutar og ei jente.
  Det er Jim, Jeff og Marie.
  Alle snakker om spillet kepler 62 og kven som er den første som klarer og gjennomføre det.
  Marie har heldigvis ein søkkrik pappa som betaler dei beste nerdane til å gjennomføre det for ho.
  Eg syns det var kult at premien var å fare til Area 51.
  Eg syns den var bra, men ikkje veldig bra fordi eg ikkje syns det var so veldig spennande.
  Eg gir terningkast 7 🙂

 183. Kepler62
  Boka handler om eit dataspill som heiter Kepler62 den som klarer og gjennomføre spillet får eit ark fra den mystiske organsjonen OTNSPCFRVR med koordinater og passord til det hemmeligste stedet på jordkloden

  Eg synest boka var spennende og passe bra når area 51 kom inn i boka!
  Terningkast:9!

 184. <Etter en lang drømmerotete natt rister noen i meg. Jeg drømmer at jeg er ei jente i handa til den enorme King kong- gorillaen på en gammal filmplakat pappa har i teikneseriebibilioteket sitt.(…)
  Flyet må ha landet motorene går, men det er ingen bevegelser. «Vi lot deg sove, Marie men du må opp. Passordet ditt blei klarert av kontrolltårnet. Og her er vi. I Area 51.
  Eg lurer på kva som skjer med Marie vidare i boka. Eg synest boka var bra. 🙂

 185. Kepler62
  «Etter en lang drømmerotete natt rister noen i meg. Jeg drømmer at jeg er ei jente i handa til den enorme King kong-gorillaen på en gammel filmplakat pappa har i tegneseriebiblioteket sitt.»
  Eg lurer på kva som skjer videre med Marie. Eg synest den var veldig bra.:)

 186. Jeg syndes boken var passe bra fordi det kunne vært litt lengre utdrag slik at vi fikk vite hva som skjedde. Terningkast 2

 187. Jeg synes den var veldig bra. Men det kunne hvert litt lengere utdrag. Terning kast:5??????

 188. Jeg synes boken ikke var så bra fordi det var lite som skjedde. I lydutgaven satt de bare inne i et fly og snakket. Men man ble på en måte dratt litt inn i boken, så den var litt spennende. Kunne også kanskje hatt litt mer variasjon i språket. Terningkast 3 Hilsen Filip

 189. Jeg synes den var spennende og kjekke, fordi det er masse ting som skjer og de er liksom i Area-51

 190. den var spennende og jeg fikk lyst til å lese den ferdig.det var ikke så mange men store bilder.

 191. Denne boka var kul og spennende fordi de handler om en Spill og premien som venter på den første som gjennomføre den vanskelige spillet jeg var overesket at dem lande på AREA 51

 192. Kepler 62. Nedtelling
  Jeg synes boken er veldig fin, den er spennende og lett og leve seg inn. Det var et morsomt navn på organisasjonen, derfor var boken spennende og morsom i ett sett.

  Boken handlet mest om Marie, Jeff og Jim, men mot slutten av utdraget dukket en anen dame opp. I meste parten av utdraget er Marie opp i lufta i et fly med pilotene Jeff og Jim. Jeff og Jim snakker sammen om at de flyr til area 51. Hvor skal Marie? Og hva er area 51? Lurer jeg på.

  Jeg vil gi boken en klar 6er! Alle som liker humor og spenning burde lese denne boken!

 193. Kleper 62 nedtelling

  Kleper 62 sammendrag handler om en jente som har en rik far. Jenta drar rundt i verden i et privatfly, hu har med seg to menn som heter Alfred og Jeff. De drar til arena 51. Da de kommer fram møter Olivia Colin dem og sier at de skal dra alle unntatt meg. Jeg tenker kanskje jeg burde spurt om etternavnet.

  Jeg syntes at boka var passe bra, fordi den var ikke så spennende.
  Jeg anbefaler ikke boka fordi den var kjedelig

  Skrevet av Thomas

 194. jeg likte boka den var spennende fordi en fin historie i boken bør lese fordi den er spennende og fin bok 8\10

 195. Den handler om at en jente har funnet koordinatene til arena51.Nå vil hun dra dit. Hun drar dit med Jim og Jeff. Den var bra for den var morsom. Dere burde lese den.

 196. Jeg opplevde teksten bedre en kristoffer

  den er helt ok

  du kan lese den vis du vil

  boka handler om noen som drar til area 51

 197. Sammen drag:
  Jeg gir pappas piloter arket med kordinarene. De ser på hverandre. De profesjonelle kalde ansiktene har plutselig blitt to ivrige gutte ansikter. Ansiktene deres holder på og eksplodere. Jim og Jeff er så ivrige nå at de bare snakker i vei. Det kom en dame, hun var tynn men sterk likevel…….

 198. Det er en jente som heter Maria. Hun vil runne et spill som heter kepler 62. Maria får noen nerder til å gjennomføre og runne hele spillet for hun. De heter Jim og Jeff. Jim og Jeff tar med et fly og flyr til Area 51. Når de kommer fram møter de en jente som er tynn men er sterk like vel……

 199. det er ei jente som har vunnet koordinatene til area 51. nå vil hun dra dit. hun drar dit med Jim og Jeff

 200. KEPLER 62 NEDTELLING
  Jeg opplevde utdraget på en veldig spennede og morsom måte. Den er perfekt for de som elsker Sci-Fi bøker. Personlig er ikke jeg så glad i Sci-Fi, men denne boka overasket meg. Jeg syntes at teksen var veldig morsom, fordi Marie fikk dra til Area 51 med et hemmelig CIA program. Maria har også to tjenere som heter Jim og Jeff. Jeg syntes definitivt folk burde lese utdraget, om du ikke liker Sci-Fi blir du nok overasket av boka.

 201. jeg syntes kepler 62 var bra fordi den var ikke dårlig men heller ikke super
  den var ikke så spennende men litt spennende var den derfor satte jeg den på bra

 202. boken er passe bra fordi den var litt spennende og det var masse bilder. men jeg liker ikke sånne bøker

 203. Denne boken var bra fordi jeg synes at det var kult med fly og dataspill og sånn

 204. jeg syns boken var bra men ikke så bra ganske kjedelig ikke så god handling fordi jeg sier det

 205. jeg syns den ikke var noe morsom og den får terningkast 1.Sci-Fi bøker er ikke min type boksjanger.

 206. Nesten alle i klassen satt denne boken på bra. Den passer nok best for 6-9 år ikke for 6. klassinger. Det var for mye bilder og for lite tekst. Bildene gjorde at man ikke kjønte historien så godt. Denne boken får ternigkast 3.

 207. Vi har stemt og gjennomsnittet for klassen ble terningkast 4.
  Slutten var spennende hvor vi måtte tenke selv.
  Mest spennende da Olivia hentet Marie.
  Det kunne vært mer action i utdraget, og spenningstoppen kunne kommet raskere.

 208. KEPLER 62-NEDTELLINGEN

  Kepler 62 handler om en jente som heter Marie. Nesten alle barna spiller det. Men Marie(eller noen vi kommer tilbake til snart) klarte å løse spillet og fikk korrekte kordinater til Arena 51. Et hemmelig CIA program. Marie har noen slags tjenere som egentlig er hennes fars hjelpere.
  HVORDAN JEG OPPLEVDE TEKSTEN:
  Jeg opplevde teksten som spennende. Jeg er egentlig ikke så glad i SCI-FI bøker men denne boka var kanske bra. Terning kast 5. Det som gjør teksten bra er at jeg syntes den er veldig detaljert. Jeg anbefaler at du leser denne boka.

 209. jeg synes boken er bra forde jeg synes jeg kom midt inni boken og ikke kjønte noe

 210. Jeg syntes denne boken var kjempe kjedelig. Det er ikke helt min type bok. Jeg kjønte egentlig ingenting om boken

 211. Boka var ganske spendene, men var litt vanskelig å forstå. Jeg kjønte allt, men jeg tror det var noen andre som hadde litt problemer med akkurat det. Ellers var den bra.

 212. For og være helt ærlig synes jeg denne boken var litt dårlig. Fordi jeg skjønte VIRKELIG ingenting av boken. Ingenting. Jeg likte ikke at det var EN HEL SIDE med bilder. Det var litt for mye. For meg, fordi jeg liker og se for meg tingene, altså en bok bare med tekst. Så jeg ga denne boken: BRA

 213. Jeg synes at boka virker veldig kjedelig og rar fordi jeg skjønte ikke helt hva som skjedde og hvem de forskjellige var. Det var litt kult at dem var på AREA 51!!! Terningkast 3/6

 214. Klasse 6B synes boken var bra. Den var spennende fordi det var mye vi ikke fikk vite. Vi fikk lyst til å lese mer. Noen synes også at den var kjedelig fordi den var litt vanskelig å forstå. Noen mener at andre bøker har vært bedre. De som synes den er super mener det fordi de synes den er spennende og morsom.

 215. Jeg synes at boka var litt bra. Den var også veldig kjedelig. Jeg likte den ikke så mye fordi det var om det samme nesten hele tiden. Terningkast 3/6 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

 216. Jeg syntes dette var spennende fordi jeg har hørt om Area 51. Jeg synes Olivia er kul fordi hun har kule solbriller. Bildene av Aliene var ekle og litt forstyrende.

 217. Jeg synes boka virkelig kjedelig, jeg skjønte ikke hvem som var hvem.
  Terning kast 3/6

 218. Jeg synes at den var bra for Olivia Colin kom.
  Jeg synes at den var ok for de dro til Area 52.
  Jeg synes at det var gøy at Olivia kom fra OTNSPCFRVR

 219. Det handler om å runde kepler62 spillet. Marie har en rik far, så hun kan betale de beste nerdene til å runde spillet for seg. Premien er koordinatene og passord til det mest hemmelige stedet på jord. Pilotene Jim og Jeff fører Marie til Area51 som ved basen til Groom Lake som Amerikanerne har for å utvikle mystiske, avanserte fartøy. Der blir Marie møtt av Olivia Collins, og hun er løytnant.

 220. Jeg syntes den var kul fordi det Alien oppstyret og om area 51 od om fly teknologi.
  Jeg likte da de trodde at de skule bli skutt ned og da Jim og Jeff var døds forelsket i hun jenta fra area 51. jeg syntes slutten var kul fordi hun skjørte til area 51.

 221. jeg ble overasket over at de faktisk landet eria51 og jeg likte den boka veldig og jeg har veldig lyst til og lese boka

 222. Kul bok men lit kjedelig, det var kjedelig for vi fikk ikke høre om noen romvesen.
  Det hadde jeg forventet på grunn av forsiden.

 223. Den var litt uforstårlig men Med at det stod ikkje kati ho/han vant i eit spill. Terningkast ??????????????????????????‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️‼️‼️‼️??????????☠☠☠☠☠☠??????

 224. Noen mente boka var veldig bra, og noen mente den ikke var så bra.
  Gjennonsnittet ble ca. passe bra.
  Noen syns det var vanskelig å leve seg inn i boka. Kanskje utdraget var litt for kort.
  Noen syns den var både spennende og gøy. Det var gøy når Marie fikk lov til alt mulig.

 225. jeg syns det var litt avangsert tekst, jeg skjønte ikke så mye av hva som skjedde.
  så jeg syns det ble litt kjedelig på grunn av det.
  terning kast 2.

 226. jeg synes ikke boka var så veldig spenene og morsom synes jeg.
  jeg er kik så vedig kinn

 227. Det jeg syns om denne boka er at den ikke er så bra fordi den har så mange vanskelige ord. jeg synes den var litt barselig men den har så vanskelige ord så jeg synes den er for 12-13 åringer som liker sånne sic-fi bøker så det jeg synes etr at jeg ikke liker denne bok.
  jeg gir den terninkast 2

 228. Boken var spennende. Man får liksom ikke vite alt, og da lurer vi på hvordan det blir å gå videre i fortellingen. Noen synes at det var litt mye fantasi. Andre synes at den var kul, men litt vanskelig å forstå.

 229. det jeg synes om denne boka er at den har veldig vanskelige ord.
  fårst synes jeg den var litt barnselig men den har så vanskelige ord at jeg synes den er for 12-13 år i vært fall de som liker sånne sci-fi bøker.
  jeg gir denne boka terninkast 2

 230. Jeg har lest kepler 62 nå vill jeg skrive min mening.
  Jeg likte boka fordi forfatterne fortalte ikke for mye og ikke for lite.
  Noen ganger var det litt kjedelig fordi han brukte litt vanskelige ord derfor ble det litt kjedelig noen ganger. Jeg håper boken blir litt mere spennende.

 231. jeg syntes den var dårlig, fordi det var ganske mange vanskelige ord og masse tall og koder. Jeg syntes kanskje at vitsen på flyet var litt morsom. Boka kunne blitt bedre vist det ikke hadde vert så mye koder og sånnt!

 232. jeg syntes boka var morsom da hovedpersonen tok vitsen den var morsom den var ikke kjedelig men kunne vert lit mer science fiction

 233. Jeg syntes at dette utdraget var gøy og lese fordi det er noen få morsomme episoder som da hovedpersonen fortalte en vits.
  Men jeg syntes at det var litt vanskelig fordi det var litt mye kode språk som KXTA OG CIA.
  Jeg syntes at forfatteren kunne fortalt litt mer om hva/når det skjedde fordi jeg skjønte ikke når hun fortalte vitsen og når de var framme og alt det der.
  Jeg følte liksom ikke at det var så spennende som jeg trodde.
  Fordi jeg trodde det skulle holde til i verdensrommet og at det skulle være masse vesner og romvesner.
  Men den var veldig bra!
  TERNINGKAST:4

 234. Jeg synes at den virket spennende fordi hun skulle jo til area 51 som var verdens hemmeligste base så det var veldig spennende. Jeg fikk veldig lyst å lese den fordi den sluttet med at de kjørte til area 51 så den fikk jeg lyst til å lese.

 235. Dette er var et veldig bra og morsomt utdrag.
  men bare litte litte litte gran kjedelig.

 236. jeg synes denne boka var spennende fordi de skal kjøre fly til en hemmelig base og der skjer det mye hemmelig. jeg synes også at den var litt vanskelig å forstå i starten fordi forfatteren brukte litt vanskelige ord. jeg synes denne boka var var passe bra og gir den terningkast 4

 237. Jeg syntes at dette utdraget var veldig gøy og lese fordi det er noen morsomme episoder. Som at hovedpersonen sa en vits i flyet. Det som var litt dårlig med utdraget var at det var litt vannskelig tekst og litt mange koder som ikke vi forstår som denne koden som var i utdraget KXTA. Det var liksom noe som skjer hele tiden og det er kjempe bra. Det de kunne gjøre litt bedre var at de kunne fortelle littt mere om flyturen
  TERNING KAST 5

 238. Jeg synes boka var spennende, men var lit vanskelig og forstå.
  synes det kunne ha handlet lit mer om hvordan hun hadde det hjemme.
  det kunne ha vært lit mer spenning, men ellers bra:)
  jeg gir boka terningkast: 4,9

 239. Jeg syntes boka var spennende fordi de var på en hemmelig base og sånne ting.
  Den var også litt morsom på grunn av morsomme episoder
  Men den var ikke min bok type,så den var ikke så bra.
  Det jeg kunne ønske var at det hadde vært lettere tekst fordi forfatteren hadde mange vanskelige ord.
  Jeg anbefaler boka for folk som liker spenning og alien bøker.
  jeg gir terning kast 3.

 240. Jeg likte boka fordi det var spennende at de dro til et sted ingen hadde vært før Og at det var hemmelig base og kodespråk
  Jeg kunne ønske at forfatteren brukte litt enklere ord fordi da hadde jeg skjønt mer.
  Det var morsomt at Marie sa en spøk til pilotene.
  Jeg likte boka så jeg gir den terningkast 4.

 241. Den var mega kul fordi jeg elsker romvesener.
  Også syntes jeg science-fiction bøker er veldig kule.
  Jeg syntes denne bør vinne Bokslukerprisen 2016 Det var bare litt vanskelig tekst.
  Jeg anbefaler denne boka for barn fra 12-15 år.
  Og gjir gir denne boka terningkast 7.

 242. jeg synes boka var lit spenene fordi for jeg forsto ikke jeg teksten.
  skrivet av Henrik holta!!!!!. jeg jeg gir terningkast 3

 243. Gruppe 3 fra 6. på Dokka synes boka var passe bra. De mener at utdraget hadde vært bedre dersom de hadde fått høre mer om hva som skjer på Area 51.

 244. Vi synes at boka er dårlig fordi den ikke var så spennende. Den var litt vanskelig å forstå pga vanskelige ord. Men flere likte den fordi de er interessert i verdensrommet og hemmelige ting.

 245. -Kommer inn med ting som ikke passer til teksten. For eksempel «Jeg er kul, iallfall litt»
  -Ikke så mye action.
  -godt forsøk på ei barnebok
  -Framsida så mer spennende ut enn utdraget var.
  -Kjedelig
  -Fikk vite for lite i kapitlet.
  -Rart med ordet otnsppc…osv
  -Kunne valgt et annet utdrag av boka.
  -Spennende utdrag synes noen.

 246. Vi synes at boka var dårlig, fordi den hadde så mange vanskelege ord. I klassa var heller ikkje dette den sjangeren som var best likt. Mange hadde problemer med å forstå innhaldet.

 247. denne boken anbefaler jeg til alle SAMMEN! denne er sinsykt bra!
  denne er spenene når du begynner å lese den må ikke glemme SLUTTEN! håper der andre liker den?
  den er morsom, bra,

 248. jeg synes at kepler 62 er en spennende bok som kunnet passet til meg men sci fi er ikke min bok sjanger men jeg likte at eria 51 hvar me i boka og kunne tenkt å lesse helle boka

 249. Denne boken handler om en jente som heter Marie som har en styrtrik pappa, og kan derfor betale de beste nerdene for å runde dataspillet Kepler62. Jeg likte ikke boken så godt da jeg ikke forsto så mye av den. En av grunnene for at jeg ikke likte den så godt er også fordi jeg ikke synes det er så gøy med spill. Terningkast 2!

 250. Jeg syntes Kepler62 var litt bra fordi det handlet om romvesner og det var litt mystisk.
  Pappaen til marie skulle leie inn to nerder til runne dataspille Kepler62.
  Boka var ikke så bra fordi den var ikke så spennende og denne sjangeren var ikke helt min sjanger.
  Terningkast 2,5

 251. Jeg likte Kepler62 for den var spennende og det var sci-fi med i den. Den var mest spennende når jenta med frakken kom ut av den svarte bilen. (Bilen var en SUV med sotete vinduer.) Det var litt sci-fi i utdraget hele tiden. Spesielt når de snakket om aliens osv. Jeg likte det ikke når Jeff og Jim snakket om flyting som jeg ikke forstår. Alt i alt så var utdraget om Kepler62 passe bra. Terningkast 3.

 252. Kepler 62 «nedtelling» av Bjørnsortland

  SJANGER:sci-fi

  Boka handler om ei jente som har fått koordinatane til til ei hemmeleg militærbase
  Boka er spennande, men litt rar.
  Teksten er god fordi den bygger seg opp med sepenning.
  Andre burde lese boka viss dei likar romvesen osv.
  Vi gir terningkast 4 🙂

 253. kepler 62 nedtelling Bjørn Sortland

  Marie skal på ein flyplass med pilotane Jim og Jeff og skal møte ein person.

  Vi likte boka passe bra. Teksta var dorlig fordi det var lite spening og lite innhald. Dei som likar romvesen kan lese boka.

 254. Kepler 62 av Bjørn Sortland
  Sjanger: Sci-fi

  Boka handler om ei jente som heiter Marie, som spelar eit spel som heiter Kepler 62. Faren til Marie er styrtrik og leiger noken nerder for å runde spillet.

  Marlee & Emma

 255. Jeg synes at kepler62 var en veldig bra bok, jeg liker egentlig litt andre bøker men denne synes jeg var veldig bra. Jeg synes den var veldig bra fordi det var spennende at Marie skulle til Area 51, og når den dama kom ut av den svarte bilen og tok Marie med seg. Jeg gir den ikke en super, fordi jeg følte at den ikke var så bra som den kunne ha vært. Jeg liker spenningsbøker som denne, men jeg skulle ønske det var en litt annen avslutning fordi det var bare en brå stopp. Jeg likte boka så jeg gir den en 5/6 🙂

 256. kepler 62 nedteling : Bjørn sortland scifi
  Nerdane hennar runda spillet Kepler 62 nedteling. Ho fekk fare til Amerika.
  Den var ikkje bra. Fordi vi ikkje forstod ikkje kva det hanla om.
  Det var veldig mange koder og det gjekk fram og til bake med teksten på ein måte.
  Folk burde la vere fordi
  Teksta var veldig ufoståeleg

 257. Jeg likte ikke boka så godt fordi når det skulle bli spennende stoppet den.
  Og jeg syns den var litt kjedelig men litt bra fordi jeg likte når den fbi-damen kom ut av den bilen.
  men den hadde varet litt lenger så hadde jeg kanskje likt boka.
  for jeg ville vite hva som var på den hemmeligste plassen på jorden.
  Og jeg liker sci-fi men ikke helt min type bok.
  Terningkast 3

 258. Kepler 62 fra terning kast 1 ti 10 blir det 6.
  Den er gøy og fin å lese.
  Det jeg likte var når de kom fram til area 51.
  Jeg likte også den bilen som kjørte kjempe fort.
  Jeg likte at det var bilder.

 259. HEI JEG SYNES DEN HVAR LITT SPENNENDE DER SOM HVAR SPENNENDE DET VAR AT DET HANLER OM DATTA SPILL MEN JEG ER IKKE EN DATTA SPILLE JENTE MEN DETR OGSÅ HANLER OM ROMVESENDE KANSKJE DETR SKJER PÅ FREMTIDEN AT DET FINES SONER GREIER DET KAN VÆRE SON AT DE KOMMER HER OG AT DET JEG SYNS DET LIGNER PÅ ET EVENTYR BOK FOR AT DET INNEHOLDER SON MYSTERIUM DET ER IKKE HELT MIN TYPE FOR AT DET HANDLER OM FLY, ROMVESEN OG DATTA SPILL SOORY SÅ JEG KAN SI DEN ER BRA DER ER BRA MED ALT JAKTEN OG MYSTERIUM.

 260. jeg synes denne boka var lit kjedelig for det poppet opp nye ting hvert sekund, så det ble litt mye å hole styr på men den var litt spennende det var lit kult når den damen kom ut av den bilen. Terningkast 3.

 261. Kepler 62
  Jeg synes at kepler 62 var veldig bra fordi at den var spennende. Starten var litt kjedelig men slutten var artig. Fordi at det kom en sort bil og så kom det en dame ut av bilen og tok hovedpersonen Marie.

 262. Jeg syntes boken var bra. Fordi det var kult at Marie får koordinatene til det hemmeligste stedet på jorda. Jeff og Jim flyr Marie til Area 51. Area 51 er en hemmelig plass der de forsker på alians og utenomjordiske skapninger. Faren til Marie betalte noen for å runde spillet Kepler62 for henne. Kepler62 er et spill som alle pratet om. Da Marie kom til Area 51 møtte hun Olivia Collin, som jobber i luftforsvaret. Faren til Marie har fått laget ett soverom i privatflyet hans. Privatflyet kunne Marie bruke når hun vil. boken er sci-fi. Boken var bra og hadde mye spening men samtidig ikke. Jeg skal lese hele boken.
  Terningkast 5

 263. Den var passe.
  jeg gir terning kast 4
  den syntes jeg dere burde lese den
  det er ikke bra og gå glipp av denne boka☺

 264. Jeg syns at boka er super fordi jeg lest denne boka her for

 265. vi likte ikke boka fordi vi liker ikke sci-fi og det var for lite spenning terningkast 3??

 266. Jeg synes denne boka var dårlig. Denne boka synes jeg var dårlig fordi det var så lite som skjedde og det var så lite spenning. Så denne boka var ingen ting for meg.

 267. den er passe bra fordi den er spennende og den er dårlig ferdig den handler om et spill

 268. jeg sinst boka var ganske dårlig. Jeg skjønte ikke boka helt men jeg skjønte ordene og sånt men ikke boka.

 269. Fia syntes : Passe bra ,men vil ikke lese den. Ikke helt min stil. Emma syntes : Bra og vil lese den. Gleder seg til å lese den. Sofie syntes : Passe bra, har ikke så veldig lyst til å lese den.
  Fia: terningkast 3. Emma: terningkast 6. Sofie terningkast 4.

 270. jeg likte boka fordi det var i et romskip.
  jeg likte boka fordi det er science fiction.
  du burde lese den. terning kast 6.

 271. Den var gøy. Terning kast 4.??????????????????????????????????✈?????♿?♿??????????>»<:-P^0^;P;P^0^^0^^_~???:-P:-P?

 272. jeg syntest boken var dårlig fordi det kjedde ingenting og slutten var ikke noe bedre. Men nå har ikke jeg lest hele boken da. Men jeg syntest iallefall ikke avnittet vi leste var noe bra og slutten var ikke bra på det avsnittet. Fra en skala på 1- 10 var boken 3 dårlig sorry Bjørn Sortland

 273. Jeg syntes boka var bra og jeg vil lese den!!!!!! og den var spenne

 274. Jeg synes boka er kjedelig og ikke noe for meg. Det er ikke min stil med sånne bøker. jeg liker egentlig ikke romvesen og sånne ting. Ikke noe for meg. 2 av 10 gir jeg den.

 275. Jeg syntes boka var spennende, fordi det var litt mysterier og da nor jeg leste boka begynte jeg og tenke på mye forskjellig som, hvor den grå rullebanen førte til.

 276. Linnea syns boken Christian syns boken var
  ikke var så gøy. veldig gøy.
  terningkast 2av6 Terningkast 5 av 6

 277. Jeg synes det var en grei bok jeg har lest bedre bøker. Slutten var litt rar på grunn av hun dra bare plutselig, den ser spenene men jeg synes det var litt kjedelig bok.

 278. Marie er ei bekymra, stressa, nysgjerrig, tøff og ensom jente. Vi tror Marie skal til Area51 for å finne ut hvem som har laget dataspillet. Kunne dette skjedd i virkeligheta? Nei, mener mange i klassen. Men noen sier «jo, for Area 51 finnes jo».
  Klassen mener at dette var en super bok som passer bra for aldersgruppa deres. Dette var spennende!

 279. Jeg forsto ingenting! Det var vanskelig å forstå om det var en drøm eller ikke. Terningkast: 1,5

 280. Flere av elevene syntes utdraget var kjedelig, og at det var vanskelig å få tak i handlingen i den. Utdraget var lite fengende, og at det bare var samtaler mellom personer.

 281. Jeg syntes boken var litt dårlig fordi det skjedde så lite. Det de gjorde var å snakke om et hemmelig sted inni et fly.

 282. Jeg syntes boken var spennende. 🙂 Men det var vanskelig og skjønne hvem Jim og Jeff var
  Og om det var i spillet eller IRL (in real life) Og hvorfor de skulle til are51 så jeg syntes den var ok. Men jeg ville ikke helt anbefalt den

 283. Det var ein veldig mistenkeleg bok. Eg skjønte egenlig ikkje heilt kva som skjedde i denna boka. så eg syns den var ganske kjedeleg.

 284. Denne boka synest eg var kjedeleg fordi det var veldig lite spenning i det skulle vert meir spenningi teksten.Og mindre bilete.
  Den var litt vanskeleg og fårståfår eg sjønnte ikkjealle orda.

 285. Eg syns boka var veldig bra.
  Kor er KXTA.
  Eg syns boka var velidig bra på slutten og ikkje så god på starten.
  Kofor blei dei kansje skutt ned.
  Eg syns bileta var litt skumele

 286. Eg syntest at boka var litt morosam fordi den fyrste som klarte og løyse eit dataspel fekkn koordinatane til den hemmelegaste staden i verda. Eg likte godt at dei skulle dit dei testa nye fly at det var bilete i boka. Eg vart overraska av at passordet for og få lande var scorpion dwt var litt rart at ho tok ei sovepille som var altfor sterk. Det var og rart at pilotane vart forrelska i FBI dama, men boka var litt morosam.

 287. Eg syntes den var kjemmpe kjedeleg vellllllddddiiiiigggg kjedeleg ! Eg får stod inngenting ? ?? Bjørn Sortland dette var veldig dårlig bok

 288. Boka var spendande . Det var ganske vanskeleg tekst. Boka fekk meg til å få krim følelse. Det var bra at den hadde litt bilder men det bled for mye bilder. 6/10

 289. Boka var kjedeleg.
  Eg syntest boka ikkje var så passende for meg.
  Liker ikkje dataspill,derfor liker eg ikkje boka,(det er ikkje min favoritt).
  Eg syntest den passer bedre til data nerder.
  Eg likte ikkje bildene og boka.
  (Stygge folk!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
  (Eeeeeeeenormt kjedeleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
  ????????????????????????????????????????

 290. Veldig tøff bok men litt rar den var vanskelig å fårstå men bildene gjorde sånn att det
  vart litt enklere og ho likte å sjå på youtube men ho vart leitt etter ei stund
  og når det var frokost ville ho ikkje ete ho ville berre drikke kakkao

 291. Eg lurer på kva kxta betyr? Eg synest boka ikkje var noko spennande.kva betyr otnspcfrvr?eg synest temaet ikkje var noko for meg.eg skjønte ikkje kva det handla om.Det var ein veldig dårleg bok!!???☹?????????

 292. Det var spenande. Det eg synest var mest spenande var når Olivia kom. Eg lurer på kva som skjer videre når Olivia er med. Bildene var litt rare men spenande.

 293. Teksten handlet om ei jente som fikk dra til en plass som heter Area 51. Det er en topphemmelig base.
  Vi liker teksten veldig godt, fordi den er spennende, skummel og topphemmelig. Vi får lyst til å lese videre.
  Denne teksten kan vi godt anbefale for 11-åringer.

 294. Det er en veldig bra bok fordi det er spenning og du får lyst til å lese mer. Jeg måtte med en gang finne ut mer om Area 51. Det er bra at det kom en bok til<33333

 295. Det er litt rare ord men litt spanande bok. Og det var meir fortåeleg med bilder. Kva betyr KXTA og OTNSPCFRVR. Eg får lyst til og lese meir tå boka. Kvar er Area 51?

 296. Eg likte ikkje boka fordi den var kjedeleg.Litt fordi eg skjønte ikkje innhaldet . Biletene var litt rare 🙂 Eg skjøner mange spel men ikkje «Kepler62»

 297. Eg synest boka vardåli og kjedelig eg vil ikke lese bka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Veldi kjedeli eg sjønner ikkje meninga heller?:(?????????????????????????
  BU veeeeeeeeeeeeeeeeeldi dåli! Vill heller låne ein bedre bok!

 298. Jeg syntes boka var veldig bra og spennende. jeg fikk lyst til å lese resten av boka,når jeg hadde lest utdraget.det var mye action og det likte jeg.jeg syntes Bjørn Sortland lager mange bra bøker.

 299. Det er delte meiningar om denne boka. Nokre likte boka veldig godt fordi dei klarte å leve seg inn i boka og sjå føre seg det som skjedde. Boka var spennande og dei ville lese den vidare. Dei ville vite kva som skjedde vidare i boka og kva som skjedde med Marie. Nokre meinte at der var for lite detaljar og at den var litt uforståeleg. Poeng på boka varierte også – gjennomsnittet vart ca. 9,5/10

 300. Vi syntes den var kjempe kjedelig, fordi det ikke var god forklaring og veldig guttete. Vi liker ikke romvesen ting, så vi gir terningkast—————-#1:(:(:(:(:(:(

 301. Vi syns denne boken var veldig dårlig. Fordi det var så mye forkortelser og så mye romvesener og mye tulle prat

 302. jeg synes denne boka var god fordi jeg likte ikke helt at det handlet om et dataspill

 303. Vi skulle ha lest mer enn bare dette utdraget for å kunne mene noe. Det var mye forkortelser og fremmedord som gjorde lesingen litt tung. Stor variasjon i stemmegivingen fra elevene.

 304. Jeg synes boken høres spennende ut. Og gir den 6 terningkast. Jeg likte at det handlet om romvesener og area 51. Mye spenning og veldig spennende.

 305. JEG SYNES BOKA VAR LITT GØY FORDI DET SLUTTET SPENNDENDE SÅNN DU VILLE LESE MERRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 306. Jeg syntes at denne boken var kjempespennende og gøy fordi den startet rett på handling. Jeg syntes at det var ganske kult når hun der damen kom ut av den FBI bilen

 307. boka var spennedene og bra fordi det var kult at de reiste til den hemelige plassen.

 308. Kepler62
  Boka var kjedelig, fordi alt var bare helt rart.

 309. Klassen vår hadde veldig forskjellige meninger om boka. Noen synes den var bra , andre mente den var dårlig. De som liker å lese om det utenomjordiske, likte boka godt. De synes den var spennende.
  Andre synes denne boka var kjedelig fordi den var vanskelig å forstå. Det hadde nok vært lettere om en leste fra starten. Illustrasjonene var passe bra.

 310. Bra bok. Kul spenende morsom. Jeg synes boka var bra fodrde at boken handler om teknologi og sånne ting terningkast6

 311. Jeg syntes boken var spennende fordi den handler om aria 51.
  Boken var bra fordi de skjer mye.
  Du bør lese boken fordi den er spenende.

 312. Jeg synes boken ikke var bra siden det var så mye fantasi og rare ord at det ble rotete. Jeg synes ikke folk burde lese boka??

 313. Boken var spennende, og jeg klarte å leve meg inn i den.
  Jeg likte den ganske godt men jeg har lest bedre.
  Jeg gir den terningkast: 5.

 314. Den hørtes spennende ut, selvom det ikke er helt min stil. Teksten beskriver veldig mye av det som skjer, men jeg synes det er litt overdrevet bruk av punktum. Jeg synes at andre bør lese boken fordi den virket bra.

 315. Jeg synes denne boken var gøy og spennende.
  Bjørn Sortland er også en av favorittforfatterne mine.
  Jeg klarte å leve meg godt inn i teksten.
  Jeg anbefaler denne boken.

 316. jeg syns boken er veldig spenene og lit skummel, den er også lit trist når Mari drar fra Jim og Jeff.

 317. Jeg synes den var spennende.
  Men det skjer veldig mye, så det blir litt rotete.
  Men den er veldig bra uansett.

 318. Utdraget var spennende men litt dårlig men jeg fikk lyst til og lese boka.?

 319. Jeg synes boken var spennende og kul. Det var variert ordbruk og det var mye som skjedde. Jeg fikk lyst til å lese hele boken.

 320. Boken hørtes lit spennende ut, men noen av setningene var dårlig skrevet. Eks, Jeg følte meg kul, men ikke så kul. Terningkast 2. Jeg fårstod heller ikke så mye av handlingen.

 321. Jeg syntes at boka høres veldig spennende ut. Jeg får lyst til å lese den.

 322. Jeg synes boken var veldig spennende. Jeg synes boken blir lit ekstra spennende fordi det er lit mystisk med Area 51. Jeg synes andre burde lese den fordi den er veldig spennende.

 323. Jeg synes denne boka var bra, fordi det var mye rart som skjedde. Jeg fikk lyst til å lese videre og finne ut mer om area 51.
  8/10

 324. Jeg synes boken var bra men den hade ikke så mye spenning i seg. Det handlet litt for mye om samme ting. Jeg anbefaler ikke denne boken veldig sterkt men jeg skulle kunne lese mere av den, men den dro meg ikke med så veldig mye heller. Den var også litt vanskelig og forstå. Hvis jeg skulle gi 1-5 stjerner så gir jeg denne boken 2.5 stjerner.

 325. Jeg syntes at boken var bra og spennende. Den var spennende fordi jeg fikk lyst til og få vite mer om area51. Det var også variert språkbruk.

 326. Passe bra bok men den var litt rar fordi hvordan kan man få dra til area 51 fordi du rundet et spill det er det mest forsvarte stedet ever så hvorfor for de dra ditt fordi de rundet spill?????!!!!!!

 327. Jeg opplevde teksten som spennende.
  Det som gjorde teksten bra var at man ikke ville slutte å høre etter.
  Andre, inkludert meg, burde lese boka fordi da har man en bok man ikke klarer å legge fra seg.

 328. Jeg syntes den var bra. Teksten var litt spennende og mange kule navn. Jeg fikk litt lyst til å lese boken. Jeg anbefaler boken til alle som liker spennende gode bøker

 329. Jeg synes boken var godt skrevet. Det var mange fine detaljer, men jeg synes ikke boken var noe spennende. Terningkast 4

 330. Jeg syns boken er spennende og kul. jeg syns det var kult med de unormale ordene.

 331. Jeg synes at dette utdraget var veldig spennende i starten, men den ble litt kjedeligere mot slutten. Jeg håper jeg kan kjøpe denne bøken. Terningkast 5

 332. Jeg likte boka den var spennende men den kunne hatt litt mer action inni ble litt kjedelig etterhvert.

 333. Kul bok jeg fikk lyst til å lese bok’a.
  Kult med FBI, CIA & AREA-51.
  Det er så sykt KUUULT.??
  ?✌️️

 334. Jeg syns utdraget var litt kjedelig, men det var også litt spennende. Det skjedde veldig mange ting på en gang så det ble litt rotete. Det virket ikke som om hovedpersonen brydde seg så mye om hva som skjedde, derfor ble det litt uinteressant. Ellers var boka ganske bra.

 335. Denne boken er ganske spennende. Det var litt kleint på slutten (av utdraget), men ellers var den bra. Jeg synes det var litt kult at det var med Area51 (Selv om jeg ikke vet du hva det er). Jeg tror de fleste ville likt å lese den. Terningkast 6.

 336. Jeg synes boka var litt kjedelig og udetaljert. Jeg synes at vi burde ha fått mer informasjon om Kepler 62 og area 51. Avsnittet de tok fra boken var bra. Terningkast 3,5

 337. Boken var morsom og litt spennende.
  Det var en litt spennende og litt vanskelig bok.
  Denne boken hadde en spennende tekst.
  Jeg likte at boka hadde mange kule bilder og illustrasjoner.
  Bjørn Sortland lager mange spennende bøker med gode bilder og tekster.
  Jeg gir boken terningkast 6

 338. Jeg synes boken var spennende. Ordbruken var variert og fortellingen gjør at jeg har lyst
  til å lese boken. Jeg synes boken passer til de som liker spenning, men det var noen vanskelige ord.

 339. jeg synes boka er spennende og litt morsom, den er litt surrealistisk men mye kunne også skjedd på ekte. Jeg anbefaler boka fordi den er vanskelig å legge fra seg og du vet aldrig hva som kommer til å skje.

 340. Noen synes utdraget var litt vanskelig å forstå, mens andre synes det var fint og godt forstålig. Det var litt vanskelig å skjønne sammenhengen , fordi handlingern hoppet frem og tilbake. Vi synes bildene/illustrasjonene var fine. Kult med sci-fi.

 341. Mange har lyst til å lese videre fordi den virker spennende, mystisk, passende for vår klasse. Vi fikk lære mer om Area 51.
  Hilsen Birgitte og resten av gjengen.

 342. denne boka er SUPER 🙂 men de andre i klassen satt den på dårlig 🙁
  kepler62 du er best

 343. jeg syntes boka var dårlig fordi jeg ikke liker sånne typer bøker og fordi vi ble kastet rett in i handligen

 344. Jeg synes boken var bra, men litt lite detaljert språk! Jeg synes det var et dårlig avsnitt, men tror resten av boken er bra.

 345. Jeg syntes teksten var kul, og jeg likte at de hadde masse kule ord og sånn.
  Andre burde lese boka hvis de liker spenning og kule ord. Jeg fikk lyst til å lese videre.

  Terningkast 5:)

 346. Jeg syntes teksten var kul, og jeg likte at de hadde masse kule ord og sånn.
  Andre burde lese boka hvis de liker spenning og kule ord.

  Terningkast 5:)

 347. Ikke for og være slem men jeg likte ikke boka(ikke min type). Det var litt vansklige ord og veldig lite beskrivelse!!
  Terningkast: En god 3er

 348. Jeg synes boka høres spennende ut og jeg fikk lyst til å lese mer av den, men jeg syntes det var litt vanskelig å forstå. Og det kunne stått litt mer om Kepler62 og siden det de begynte midt i var det ganske vanskelig å skjønne hvem som var hvem. Terningkast 5 🙂

 349. Det er en spennende bok som mange kan drømme om. Aleine og romskip er noe alle liker nesten. Jeg anbefaler denne boken!

 350. jeg kunne se får meg alt og jeg syntes det var morsomt med bilder.
  Jeg syntes det burde stått mer om hva det handlet om i starten får jeg kjønnte
  ikke alt og hvem som var hvem. Men den var litt spennende.???
  ?=4️⃣ av 6️⃣

 351. Jeg syntes utdraget var litt kjedelig fordi det ikke skjedde så mye. Det ble litt mye fantasi og det er jeg ikke så glad i. Man ble ikke helt revet med. Jeg anbefaler ikke å lese boken.

 352. Jeg synes Kepler62 – Nedtelling – utdraget er veldig spennende og jeg anbefaler alle mellom 8 og 12 å lese den . Jeg har veldig lyst til og lese boken ( eller høre den på lydbok ) .

  Jeg gir boka / utdraget terningkast 6

 353. jeg syntes boken var ganske dårlig fordi det ikke skjedde noe og den var ganske kjedelig
  jeg anbefaler IKKE denne boken

 354. Jeg synes utdraget var ganske kjedelig og det beskrev ikke så mye.
  Jeg fikk ikke så lyst til å lese boka.

 355. Jeg synes denne boken var ganske bra. Det skjer veldig mye hele tiden. For å kunne forstå hva som skjer må du lese hele boken. Jeg skjønte neste ingen ting av boka. Om du skal lese den, og forstå den må du starte fra begynnelsen. Terningkast 4

 356. Jeg syntes boken var litt dårlig fordi de skjedde litt for mye.
  Det skjedde litt for mye.
  Jeg anbefaler ikke boken.

 357. Jeg synes den boka var veldig spennende på grunn av at det var med romvesen, og area 51. Jeg synes boka var kul, og fikk lyst til å lese den.

 358. Jeg synes boka var kjedelig. Men hvis du liker sci-fi så anbefaler jeg den. terning kast 1

 359. Det var spennende. Jeg fikk lyst til å vite hva som skjer videre.
  Jeg likte godt at det var en del detaljer med, det gjorde det litt lettere og leve seg inn i handlingen. Terningkast 5

 360. Boka var lett og lese. Boka var lit rar. den var lit klein. Hu hadde lit for mykje uflaks.Bra med lit bilder. Boka var spenande. Det er flaut fordi det er nesten berre kjærester greier.
  5/10

 361. Den var litt rar og litt tøff. Og litt lang men det var tøft da ho nesten datt ned trappa.
  Ho var litt rar og da ho datt i fanget på han gutten. Og Anita var slem som mobba ho.
  Og det var slemt at alle skrata tå ho da ho datt ned trappa.Og den var spennande. den var ikkje så bra att eg har lyst til å lese heile.

 362. Flertallet syns at boka var litt rar. Det var flere elever som ikke forsto hva boka handlet om, og de aller fleste av elevene kunne ikke tenkt seg å lese denne boka. Et par av elevene syns at dette var et kjempebra og spennende utdrag av ei bok.

 363. Jeg synes boken var kjedelig. Skjønte helt hva som skjedde. Det skjedde ingen ting.

 364. Det er kult at de har tatt med steder som fines for eksempel Area51. Det er en spennende bok. Jeg har lest boken og anbefaler og lese resten. Jeg likte at steder som var der faktisk finnes. Det er kult at hun forteller om livet sitt.

 365. Jeg mener boka er bra men den forteller ikke så mye om selve Area 51, men jeg anbefaler boka til de som liker spenning og Sci-Fi. ??

 366. Jeg synes det er den beste boka som er i bokslukerprisen, den er spenning i boka, men den har noen vanskelige ord som jeg ikke helt forstår? Hvem vet kanskje det kommer noen andre som er enda bedre enn Kepler 62: Nedtellingen. Tror at mange barn ikke skjønner alle ord og da synes de at den er litt kjedeligere. Den er tilpasset for sikker litt eldre barn.

 367. Jeg levde meg inn i det. Og jeg så for meg bilder. Den var kjempebra. Og du burde lese boken fordi den var kjempe spende!!!!!

 368. Denne boken kan være fin og lese, men det var mange av ordene jeg ikke forsto. Dette utdraget er passe bra.

 369. Jeg synes boka var litt merkelig. Det var dårlig med beskrivelser av Marie, Jeff og Jim. Ikke «tipp-topp» akkurat…

  Terningkast : 3

 370. jeg synes boka virka veldig bra den var spennende jeg er ikke akkurat en person som digger Sci-Fi men denne virka veldig bra kanskje faktisk noe som ville stått i bokhylla mi jeg forsto faktisk overaskende mye

 371. Jeg synes man kom litt fort ut i det siden den startet på kapittel 7. Ellers hørtes det ut som en bra bok med mye spenning. At det var en reise i et privatfly som skulle til jordas hemmeligste sted. Personene ble beskrevet detaljert som gjorde at det er lettere å skape et bilde i hode. Noen setninger hang ikke helt sammen. Jeg fikk ganske lyst til å lese den.

 372. Det er en spennende bok, det er noe underlig og merkelig som skjer nesten som i et mysterium.Det er bra skrevet fordi det er forklaringer og beskrivelser. Jeg anbefaler denne boken fordi den er veldig spennende.

 373. jeg synes boken var dårlig fordi han ikke har brukt noen adjektiv, men den var litt spennende.

 374. Jeg synes at utdraget var spennende og jeg likte den fordi det var så godt skrevet at jeg ikke ville at fortellingen skulle slutte. Jeg tror at dette er en bok som mange vil like.

 375. Jeg forsto ikke så mye. Sen føltes ikke ekte ikke min favoritt. Terningkast 3?.

 376. Jeg syns det var litt kjegelig men litt kult fordi Maria hadde rik far.

 377. Mariell:
  jeg synes dette var en rar bok fordi ar den handlet om romvesen.
  den var spennende og artig.
  dette er en av de rareste bøkerne jeg har lest.

 378. Jeg synes denne boka var veldig spennende, Bjørn Sortland har klart og beskrive personene veldig bra synes jeg. Jeg har veldig lyst til og lese mer av denne boken. Terningkast 4

 379. Jeg synes boka var kjedelig på grunn av det handlet bare om flyturen og det var for mange bilder i boka. Terningkast 2!!!

 380. Jeg synes denne boka var veldig spennende. Det at Marie ikke har sagt hvor hun skal, ikke til noen, er veldig spennende fordi hva vil skje når hun kanskje forsvinner, og blir der for alltid? samtidig er det jo ikke sikkert at hun skal være der mere en 3 kvarter, så… denne boka er bra for barn som er mellom 8 og 12 år, spessielt hvis du liker litt sci-fi og spenning. TERNINGKAST 5

 381. Jeg synes ikke boka var så veldig gøy i starten siden det bare handlet om flyturen. Men når de kom fram til area 51 ble det mer interessant. Det var en grei bok og jeg gir en firer.

 382. kepler 62 var spenende og synes det var bra beskrivelse av jeff og jim det var bra beskrivelse av dene damen på sluten jeg gjir terning kast 3

 383. Boka var veldig spennende. Forfatteren beskrev jenta som kom ut av den svarte bilen og bilen veldig bra, så det var veldig gode beskrivelser i boka. Boka var ikke noe får meg men det er sikkert noen andre som kommer til og like boka. Jeg vill ambefale boka får barn over 8-9 år.

 384. en spendene bok med fine beskrivelser og en litt underlig slutt. boken er vel ikke akkuratt noe jeg ville lest men jeg kan abefale denne boken fra de til 9 til 11 mitt terningkasst er 3

 385. Den siste steningen var veldig morsom. Da jeg leste la jeg merket til at de beskrivde personene veldig godt. Boka var spennende da jeg leste. Men jeg ble ikke helt revet med.

  Terning katst: 4

  Jeg anbefaler boka til de som liker at det er mye spenning.

 386. jeg likteat det stoppet så brått og at det sluttet med den setningen «jeg tenker at jeg kanskje burde spurt hva Jim og Jeff het til etternavn. jeg syntes de hadde gode beskrivelser på ting foreksempelpå hun jenta som kom ut av bilen og i starten da hun skulle høres sikker ut på at hun fikk lande der.
  jeg ambefaller denne boka for 8-12 år

 387. Dette var så veldig bra akkuratt, jeg syntes det kunne ha vært litt mere spenning, terning kast 1.

 388. Bildet på forsiden av boka syntes jeg var skummel og fikk meg til å ha lyst til å lese mer om hva som kommer til å skje mer i boken. Jeg syntes at det virket som en spennende bok.

 389. jeg syntes boka var bra og jeg gir den terningkast 4. boken handler om et spill som heter kepler62.

 390. sci-fi bok som kan være ganske lærerik for de som ikke vet hva area 51 er. terningast: 5

 391. Kepler 62
  De var en spennende og kul bok. jeg fikk lyst til og lese mer. Boken får 5 av 6
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 392. kepler 62
  denne boka hadde gode beskrivelser og var veldig spennende. jeg fikk lyst til å lese videre! 🙂

 393. Boka var bra den var spennende og de hadde beskrivd personene bra! terningkast 4. jeg ville lese mere av boka!

 394. Denne boka er super! Jeg likte at forfatteren brukte koder. Boka hadde mange beskrivelser,spesielt for den jenta som kom ut av bilen. Det var litt vanskelige ord men man skjønner det allikevel. Kult for at boka har bilder.

 395. Den var bra.
  Det var litt for mange ord som jeg ikke skjønte, så
  det ble litt forvirrende.

 396. Dette er ikke den beste boka jeg har hørt utdrag av den hadde litt dårlige beskrivelser og mange ord som forviret meg og mange andre!

 397. det bar en morsom og spennende bok 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 398. Det var en utrolig bok ,det var gøy og det er gode beskrivelser. jeg fikk lyst til og lese mer og mer. til og med står jeg på vente liste på den på biblo. ANBEFALES FOR DE OVER 7 ÅR

 399. Boka hadde gode beskrivelser. Men jeg likte den ikke serlig jeg ville ikke lest resten. Den var verken spennende eller morsom.

 400. Marie er ei grådig jente for ho betaler nerder for å runda spelet som heiter Kepler 62.

  Viss nerdane rundar spelet får ho kordinatane til den mest hemmelege staden på jorda.

  Dette er ei sci-fi bok.

  Boka er skriven på ein god måte sånn at det blir spennande.

  Eg likte godt når dei fortalde at dei kunne bli skotne ned, då steig spenninga!

  Teksten var vanskeleg å leggja fra seg, eg hadde berre lyst å lesa meir.

  Høgdepunktet er når dei lander på Area 51 fordi då begynner eg å lura på om dei skal bli tatt eller bli skotne.

  Det var kjekt og spennande då Marie landa i ørkenen. Teksten skapte mye tanker og bilde i hovudet mitt. Kva skulle skje videre? Det som irriterte meg var at utdraget ikkje var lengre.

  Andre bør lesa boka han høyres berre så kjekk ut, og eg håpar å få lesa ho sjølv.

  Denne boka bør definitivt komma til superfinalen.

  Christoffer

 401. jeg ble irritert over dette utdraget, for jeg synes ikke dette er noe spennende. Og
  jeg Liker ikke strekk historier.

 402. Jeg synes boken høres veldig spennende ut fordi jeg liker sci-fi bøker og fordi historien virker kul. Spesielt da jeg fikk vite at de skulle til area 51. Jeg har veldig lyst til å lese boken og høre hva som skjer videre.

 403. Kepler 62:
  Jeg syntes at utdraget var kjedelig og ganske dårlig, fordi det var lite detaljert.

 404. den var veldig kul. fikk lyst til og lese hele boka. Den hadde utfyldenne tekst.
  trodde ikke at jeg likte cifi men når jeg hørte på dette utdraget fikk jeg lyst til og lese boka.

 405. Det er en spennende bok og et spennende tema. Jeg fikk lyst til å lese mer, men etter hvert blir det lite som skjedde.

 406. Jeg synes at boken var litt spennende, men også kjedelig fordi den var vanskelig å forstå.

 407. Dette er en spennende bok fordi utdraget dro oss inn i handlingen. Jeg fikk lyst til å lese resten av boken fordi jeg synes den var morsom og spennende. Det jeg la merke til da vi hørte boken på skolen var at alle var veldig opptatte av boken.

 408. Denne boka var kjempe spennende og det var litt fakta i den denne boka vil jeg lese mer i,den var kjempe bra❤️?

 409. Den boka var kjempe gøy har lyst til å lese mer av den skal låne den på bibloteket

 410. Jeg oppfattet boken som en litt komplisert og ikke fullt så interessant bok. Det som gjør teksten dårlig er at man ikke kan forestille seg handlingen så godt. Min mening er at hvis du er interisert i romvesener bør du lese boken men, hvis ikke så la vær.

 411. Jeg opplevde at teksten var spennende. Det som gjorte teksten bra er at man kom inn i spenninga med en gang. Boken var bra, jeg synes andre bør lese boken.

 412. KKKKJEEEEEEEEEEEDELIG. Boka er kjedelelig. Den er så uforståelig.
  TERNINGKAST 0,000000000000001

 413. Denne boka er bra, den var ikkje skummel men litt merkelig det var litt merkelig skrivd, men alikavel bra.
  Den får terningkast 5

 414. Spennande bok eg får lyst til å lesa heile boka.
  Lurer på kva som skjer videre med Marie.
  Terningkast 5.

 415. eg sunst at boka var ok for di det var ilt vanskeli og lit let eg vil ji terning kast 5 :).

 416. Denne boka var passe kjekk.
  Den var kjekk når dei hadde komt fram.
  Den var lett og lese.
  Det var kjedelig når dei var på flyet.
  Denne boka er lett og lese og mange bilder i.
  Eg vil lese den den fordi den var lett og lese og passe mye tekst.
  Ternings kast 4.

 417. Dette var ein ganske rar bok. Eg forstod nesten ingenting av den.
  Det er heller ikkje min stil.
  Det skjedde ganske lite derfor gir eg terningkast : 3

 418. Den var god. Den var litt spennande i starten men så vart det litt mindre spennande. 4/6

 419. Denne boka var litt spennande,men eg greide ikkje leva meg skikkeleg inn i boka. Det er bra at boka handla om ei jente og att det bare ikkje er guttar som er den modige hovudpersonen.Det var bra,men ikkje min smak,men forfattaren var god til og formidla ting.Det var kult at den handla romvesen det er det ikkje så alt for mange bøker som handler om.

 420. kjempebra terningkast 6
  gode detaljer og bra skrevet
  anbefales på det sterkeste.Mystisk og spennende.den beste til nå.
  fantastisk håper andre også får gleden av boka.uforstålig bra .

 421. jeg synes at boka var dårlig og kjedelig. jeg synes at boka var dårlig fordi det var ikke akkurat min type å lese om det. jeg synes den var kjedelig og litt guttete

 422. Jeg synes denne boka var dårlig, fordi jeg er ikke så veldig interisert i sci-fi bøker

 423. jeg syns at boka er dårlig og rar jeg vil aldri lese denne boka den boka er ikke meg.

 424. Jeg likte denne boka og jeg har kjempe lyst til å vite hva som skjer,
  så jeg ga denne boka VELDIG BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 425. Boka var litt spanande, men eg forstod ikkje særleg mykje av den….. Dei brukte vanskelege ord på firma (nesten berre konsonantar), som gjorde det vanskeleg å lese. Anbefaler boka til vaksne.

 426. Hovedpersonen er Marie, ho er ei tøff jente. Marie har ein styrtrik pappa og kan derfor betala dei beste nerdene for å runda dataspelet. Sjangeren er sci – fi.

  Eg likte godt at det var ei jente som var hovudpersonen når sjangeren var sci – fi fordi det er mest gutar som er hovudpersonane i slike bøker. Eg synest at utdraget var spennande fordi det bygger seg opp ei mystisk stemning om kva som skjer vidare. Eg likte skildringa av Jim og Jeff då det sto at det såg ut som om dei hadde fått tak i eit leikegevær som viste seg å vera ein ordentleg revolver.
  Eg synst det var dumt at starten var så rett på. Eg likar betre at handlinga byggjer seg opp litt etter litt. Eg synst at det var tøft at dei skreiv om Area 51 fordi det finst på ekte.
  Slutten var litt brå, men fungerte bra.

  Eg synst at boka fortjener terningkast 4. Eg lærte mange nye ord og boka var veldig spennande. Anbefaler denne boka for dei som likar fantasi og action.

 427. Det var en veldig bra og spennende bok. Du må lese hele boken for at den skal være gøy. Man føler seg som en del av boken.

 428. Den var litt rar, og spennede.
  En veldig kul person skulle på date med en sekshodet alien var itt rart.

 429. Det handlar om at Marie har klart å runda eit spill som heiter kepler 62.
  Eg synest boka er ei SCI-FI bok.

  Denne boka handlar om at Marie har klart å runda eit spel. Dei som klarer å runda dette uhyre spennande spelet får nokre koordinatar til Area 51.

  Eg synest at tekstutdraget manglar eit gripande høgdepunkt.
  Teksten var likevel vanskeleg å leggja frå seg fordi det skjedde noko heile tida, og nye ord dukka stadig opp. Då utdraget var ferdig, sat eg igjen som eit spørsmålteikn. Dette fordi eg hadde så mange ubesvarte spørsmål.

  Eg synst boka passer for barn 9 -12 år.
  Denne boka fortjener å koma til superfinalen.

 430. Hei!

  Jeg heter Maiken å synes dette var kjempe spennende!
  D var kult at den hadde sin helt egen youtube kanal da d handler om Marie.
  Denne boken er ikke min personelige favoritt men den var ganske spennende!
  Skulle gjerne ha lest hele boka med en gang men leser Happy Ending akkurat nå 😀
  De fleste i klassen så ut som at boka var spennende da vi viste den på skjermen!
  Da jeg kommer hjem ville jeg ha gjerne sett alle episodene på youtube, men skal desverre pakke til Gaustatoppen til Lørdag. Kjempe bra bok! 😀

 431. Boka var super bra. En av forfatterne har også skrevet Stig Svartvik-mysteriene, og jeg har lest nesten alle. Og de er veldig like.

 432. jeg syntes at boken var veldig bra men skjønte ikke så veldig mye men den var bra håper dere kan komme ut med flere bøker.Men litt flere sone bøker man kan skjønne litt mer.ellers syntes jeg det var veldig gøj å lese å morsom

 433. Jeg syntes at boka var kjempe spennende og morsom og jeg skulle ønske at utdraget var lengere.

 434. bra en spennende bok men jeg har skrivd super på bokslukerprisen plakaten

 435. jeg syntes boka var veldig bra men skjønte litt lite men håper dere kan komme ut med flere bøker sone bøker som man skjønner litt mer men gøj å lese.

 436. jeg synes boka høres ganske spennende ut og jeg har lyst til å lese den. det er nok ikke den beste boka jeg har hørt om men virker kul likevel. jeg er veldig glad i fantasi og eventyr. jeg liker å finne på historier sammen med søsteren min når vi for eksempel kjører bil veldig langt. det er sikkert mange som liker denne boka men ikke kjempemange. jeg håper det finnes flere bøker som den ;D

 437. jeg synes boka var litt rar og kul. Fordi at jeg forsto ikke så mye. med den er litt spennene.

 438. Jeg synes boka var kul fordi det var mange kule ord som F.eks Area 51, homey, nerd og Jeff/navn.

 439. Eg syns at den var litt kjedelig på grunn av eg liker egentlig ikkje å lese om alien. Også fårstår eg nesten ingenting om kva boka handla om. Terningkast: 3,10

 440. Spanande science fiction, nokre av oss hadde trudd den skulle være litt meir spanande. Etter å ha sett på framsida vart forventningane høge og det var ikkje alle forventningane som vart innfridde. Me såg for oss at det ville være meir romvesen i utdraget då dette handla om å lande på ein anna planet. Språket var greit og handlinga hadde grei framdrift. Me har heile boka som høgtlesingsbok, og ser fram til å høyre resten av boka.

 441. jeg synes utdraget var gøy men kanskje litt lite informasjon men hvis du har lest boken så forstår du litt mer hva som står der i utdraget.

 442. Boka var rar på en god måte den var spennene og litt morsom jeg gir den terning kast 5 jeg anbefaler den!!:):):):):):):):)::):O:):)::):):):):):):):).9..9

 443. jeg syntes den var kjedelig og at det ikke er min type bok 🙂

 444. Dette var en bra bok, den gikk nesten rett inn i spennings toppen. Bjørn Sortland [forfatter] skriver veldig bra. Denne boka gir jeg 5 i terningskast. Jeg anbefaler den videre vis du liker sci-fi.☺?????✌

 445. Dette var en bra bok, boka var spennende. Bjørn Sortland (forfatter) er veldig god til å beskrive ting/mennesker godt. Forfatteren beskriver adjektivene bra med andre ord!!!
  Jeg gir denne boken terningkast 5.
  Jeg anbefaler denne boken til dem som liker sci-fi og spenning!!!

 446. Det var ganske spennende og kul.
  Men jeg vet ikke om jeg ville lest hele boka
  men jeg syntes den hørtes veldig spennende ut

 447. Jeg syntes at boka var BORING!!!!!
  Sorry til forfatteren.
  Den var sånn littebitt grann bra kanskje.

  jeg syntes at den ikke var så bra fordi jeg ikke er så gla i SCI-FI.

  Jeg syntes også at det var en liksom litt TOM slutt. Den bare slutta liksom! De kunne ha valgt en annen slutt. Vi fikk ikke vite alt som: HVOR kommer pilotene fra????

 448. Den var bra men ikke den beste boka jeg har lest, jeg leser ikke ikke bildebøker. Les enne boka om du liker litt fantasi og bilder.:-):-)

 449. Boka var spennende og bra
  Kunne vært litt mer spennende…
  Terning kast 5?

 450. jeg syntes boka var spennende, men litt vanskelig å forstå. Boka var bra, men ikke super!
  Jeg gir boka terningkast 4!!! Jeg anbefaler boka litt.

 451. Jeg opplevde boka som spennende og ganske bra, men litt vanskelig å forstå innimellom. Den var ikke dårlig, men heller ikke super. Jeg anbefaler denne boka til folk som liker sci-fi. Men jeg vil gi boka terningkast 4! 🙂

 452. Jeg likte boka veldig godt.En av grunnene var måten boka ble lest på det var som om jeg var der. En annen ting jeg likte godt var at det var vanskelig å vite hva som vil skje.
  Boka var kanskje ikke helt min favoritt men den var skrevet på en bra måte.

 453. det er en bra bok men…. ikke akkurat min type bok men den var bra da!

  KAST
  . .

  . .

 454. Jeg syntes boka er litt bra, men den var ikke så veldig morsom. Boka var ikke akkurat min stil. Og ikke den boka jeg ville lest en million ganger.

  KAST
  3

 455. Jeg syntes at boka var sånn passe.
  SCI-FI ikke min stil.
  Men jeg anbefaler bøkene som Bjørn.Sortland har skrevet om «kunstdetektivene».
  Jeg syntes at boka ikke handde så mye mening, kansje?
  sorry forfatter, de andre bøkene er bedere!!!!!!!!!!

 456. Jeg syns denne boka var bra fordi jeg har alle star wars filmene og fordi jeg liker sciense ficion’s men ikke son type bøker me dandre rare romvesner også videre.

 457. Den var litt spennene men ikke så veldig fordi det skjedde litt ting i den men ikke så veldig mye. Den var sånn passe bra…

 458. den var ikke så bra, men litt bra. fordi den var ikke spennende, ikke gøy. kunne hatt mere action i boka.

 459. Boka var super bra jeg har lyst til å låne boka.den var super duper super bra.

 460. Det var lit kul ikke så men jeg likte at snaket on are 51 jeg vet dete plasen dete er den heleligste plasen i hele veden

 461. Klassen var veldig delt i tilbakemeldingene. Flertallet lå på bra og nedover på skalaen.

 462. Varierte meninger om boka:
  -Helt ok. Har lest bedre bøker
  -Spennende, kul
  -Skikkelig bra, spennende, skulle gjerne lest den
  -Dårlig sammenlignet med 1. boka i serien
  -Rart at det ikke var samme hovedperson
  -Rar, vanskelig fordi det skjedde så mye
  -Vil lese mer

 463. Jeg likte ikke Kepler62 fordi den var kjempe kjedelig.Det var ikke noe spennende,skumelt eller morsomt.Ikke store greier liksom.

 464. Jeg likte ikke denne boken for den var veldig kjedelig og jeg skønte ikke hva det handlet om.

 465. Jeg synes boka var bra. Jeg likte boka siden jeg liker oppdrag og spill. Jeg vil gjerne lese mer om boka. Jeg gamer nemlig dagen lang derfor liker jeg denne boka!

 466. Jeg likte boka veldig godt, men jeg syntes det var veldig mye sånn fake og sci-fi sellom den handlet om det. Kanksje vis det var noe mer som var sant… Men jeg må si at den var veldig spennende og gir terningkast: [6] . Håper mange leser boka.

 467. Får å være ærlig så likte jeg ikke boken så godt,Men jeg er ikke den typen som liker mysterier.Vis jeg hadde likt Mysterier så hadde boken vert veldig kul. 😀

 468. Jeg synes boka var spennende fordi Marie drar på en stor spennende reise. i area 51.
  men alt er bare et spill så det var kjedlig. bla bla bla. ternekast 3

  Svar

 469. Denne boken var veldig spennende, og jeg likte spesielt de illustrasjonene som var med.
  Det gjorde den bare bedre… Jeg syntes også de ordene de brukte var kule f.eks : FBI eller CIA. igjen det gjorde den bedre og at man får høre at Marie skal reise til Area 51….
  da tenker man hva skal skje nå?…. Denne boken var jo også sci-fi som gjorde den super bra. og den passer for 5-7 etter min mening. terning kast 6 og vis jeg kunne enda høyere så ville det ha vært 1000 🙂

 470. Jeg synes boka var spennende fordi Marie drar på en stor spennende reise. i area 51.
  men alt er bare et spill så det var kjedlig. ternekast 3

  Svar

 471. Jeg synes boka var veldig bra spesielt da de dro til AREA 51.
  Jeg skule ønske att spillet var virkelig for da hadde jeg ville kjøpt spillet.
  terningkast 5

 472. Det er en god bok fordi den er spennende og handlingen er Sci-Fi og handler om framtiden. Det gjør noe med fantasien til den som leser. Bildene gjør det kjekkere å lese..

 473. Denne var ikke min favoritt. Jeg liker ikke sånne type bøker så godt.
  Men de som liker sånne bøker liker denne boken.
  jeg gir terning kast 2

 474. Det var en spennende og litt skummel bok.
  Jeg synes den var bra fordi den hadde masse informasjon om handlingen.
  F.eks Area 51, den fly dama og hva som er i area 51
  Terning kast 6

 475. Boka var veldig bra og spennende fordi de dro til AREA 51.
  Terningkast: fem.

 476. Den var spennende fordi den handlet om noe som var hemmelig, Area 51
  og at man kan lære av å lese . terningkast 3.

 477. Boka var ikke det jeg liker. Jeg gir terning kast tre.

 478. Det var veldig vanskelig å forstå denne boka, jeg forstod liksom ikke handlingen. dere burde skrevet mer forståelig.

 479. jeg synes keppler 62 er den beste boken jeg har lest og synes den er super.

 480. jeg synes den passer bra og ambefaler alle sammen som liker bøker som er spenndende

 481. Denne boka var veldig kul og jeg har lyst til og lese boka.

  Jeg liker veldig got SCI-FI bøker.
  Jeg gjir terning kast 6 😉

 482. Denne var litt kul men jeg synes at boka skulle ha handlet mer om spillet. Jenta kunne ha fullført spillet selv men det var kult at area var med i boka

 483. Utdraget var spennende, men det var litt forvirrende for det var så mye som skjedde på en gang. Kepler 62 var litt morsom, men også litt rar. Jeg kunne lest resten av boka, men det hadde ikke vært førstevalget mitt. Terningkast 4

 484. Jeg kjønnte ingen ting. Så det ga ikke mening. Den hadde kanskje vært bra hvis de hadde skrevet det litt sånn at man skjønte det.
  (Dårlig)

 485. Boken var spennende men jeg synes ikke den var noe spesielt med den boken.-Jeg gir den terningkast 2

 486. Jeg synes den var bra fordi den var spennende og det var mange ting jeg ikke hadde svar på. Terning kast 5.

 487. Denne boka synes jeg gikk litt langsomt! Denne boka blir for meg litt kjedelig, men jeg ga boka bra !!

 488. Boka var kul og morsom jeg anbefaler den til alle som liker romvesen og fbi
  jeg gir boka terningkast 4

 489. Vi synes den var spennende, litt teit at den stoppet når det begynte å bli veldig spennende 🙁 men vi har veldig lyst å høre mere:-) terningkast 5

 490. jeg synes boka var spennende og mystisk fordi Marie blir ført til et sted henne aldri har vært og henne vet ikke hva som venter henne
  terningkast 5 🙂

 491. boka var gøy. jeg vil låne boka. de var morsom når ho sa at ho skule på deit med en 6 hodet eilien

 492. kepler62 er en av de beste bøkene jeg har lest. jeg bestilte lydboka i går og har allerede kommet langt inn i boka. denne boka får en stor 6 fra meg. forfatteren var skrevet boka på en utrolig spennende måte og jeg har så mange spørsmål.

 493. Kelpler62 er veldig spennende det er veldig gøy bok og lese med et hemmelig sted i jordkloden. Jeg lurer på hvor det kan være og jeg ville sagt at denne boken er en fantastisk bok og lese jeg gir terning kast 6.

 494. Kul bok å jeg likte at De Fikk Koordinater til Area 51, Fordi folk i verden mener at de skjuler alien teknologi, romvesen, Romskip eller eksprementere. Jeg har hørt at de skjuler en drage lignene vesen (som du ser på Forsiden).
  Etter å betalt noen nerdevenner til å runde det umulige Kepler62 Spillet for seg mottar hun noen koordinater til et rart sted.I farens private Falcon jet, blir hun fløyet til dette rare stedet, som viser seg å være Area 51 i Nevada der får hun beskjed om at hun er plukket ut til å være blant de første menneske som skal sette føttene på en planet i et annet solsystem som heter Kepler62 en planet som ligner på jorda.

 495. det handler om en familie som skall fly til kepler62 og der er det egentlig ikke lov til å lande eller ta av. Men de fikk lov til å lande og ta av nor de landet kunne de ikke gå ut eller fylle drivstoff de ville ha dem bort så fort som mulig. Nor de hadde ventet en stund kom det noen i en pansret bil. jeg syntes den var ikke så gøy terning kast 2.

 496. Det har kommet ut et nytt spill som heter Kepler62 . Marie har en styrtrik far hun de største nerdene til og runde spillet for henne. I belønning fikk hun et ark fra den hemmelige gruppen: OTNSPCFRVR med noen koordinater. Hun drar dit med pilotene til faren. De sier at koordinatene er til et topp-hemmelig sted som heter area51. De sier at det er et at de mest hemmelige stedet i verden. Når de kommer fram kan de ikke gjøre noe. De kan ikke fylle bensin. Det kommer en dame bort til dem og når Marie viser hun at hun rundet spillet fikk hun bli med damene mens pilotene måtte dra. Damen heter Olivia og ser ikke så gammel ut.

  Jeg syntes boka var litt kjedelig i starten og den kom litt tregt i gang men det var gøy i slutten når hun kom fram. Boka får en 4

 497. Boka handler om dataspillet kepler62 pappaen til jenta kjøper spillet til henne . terning kast 6.

 498. Jeg leste 3 eller 4 sider og skjønte ganske mye men den er ikke den beste boka, den er litt kjedelig.

 499. Jeg har lest boka som er ok, men boka ender uten videre.
  Det var veldig mange bilder ( for mange ).

 500. Den var ikke noe særlig spennene fordi de jorde ingen ting men den var spennene på slutten

 501. jeg likte ikke boka så godt, fordi jeg skjønte den ikke helt. Jeg tror at hvis man hadde lest hele boka ville man forstått den bedre.

 502. Viss du liker SCI-FI er denne boka noe spesielt lagd for deg. Denne boka handler om ei jente som drar til den topp hemmelig militær base også kjent som Area 51 i USA.
  Personlighetene til hoved personen er at hun elsker spill og at hun elsker å oppdage nye ting synes jeg men vi har forskjellige meninger. Hun er veldig heldig for faren hennes er skikkelig rik. De har et falcon jet i bakgården. Det er en lang reise til USA. Du burde lese denne boka!!!!!!!!! Når jeg leser denne boka blir jeg skikkelig inspirert. Mitt terning kast er en HØY sekser. Viss biblioteket ikke har denne boka, spør om de kan kjøpe den. Den er som en god drøm.

 503. kepler 62 er en bok som kan anbefales for alle den er spennene den handler om en jente som er størt rik hun leier mange nerder for å spille og vinne det nye spillet kepler 62 han ene vinner så starter en helt spesiel reise boka er lett å lese og ganske gøy det er litt vansklig å forstå all de for kortninger ellers er den gøy

 504. det handler om et data spill som heter Kepler62. Det er en premie til de som klarer å runne det først. Pappaen til Marie er veldig rik og har noen fly, Marie Beteler nerder for å runne det vanskelige spille for seg. når hun har runna spillet få hun noen notater på et ark der det står OTNSPCFRVR, Marie gir notatene til to av pilotene til faren og de sier: Men dette er jo det mest beskyttede stede på jorda. det tar mange timer å fly dit. ja da drar vi nå da: når di hadde komet frem venta de lenge på at en dame skulle komme. Plutselig kom det en bil med stor fart og ut kom en tynn dame og tok med seg Marie. det var mange fly veier der og de var veldig lange men det gikk jo ingen fly der. jeg syntes den var bra fordi det var spennende slutt. men var litt rar i starten.

 505. Kepler 62 var kjempe gøy fordi jeg liker sci-fi bøker. Den handler om en som heter Marie hun er rik å kjøper gamere som kan løse spille kepler 62. Hun tar med seg to venner som heter Jeff og Jim. De drar med et eget fly til Area 51 der skjer det ting. Jeg synes teksten var bra fordi den har mye spenning i seg. Men det var mange ord jeg ikke skjønte sånn som OTNSPCFRVR og KXTA. I starten er det rett på hva det handler om. Jeg gir den en sterk 6. 🙂 <3

 506. Kepler 62 er en ci-fi bok som handler om en hemmelig orginasjon. Jeg synes denne boka har en sterk historie og gir deg en liten følese at du vil passe på de som er i boka og jeg likte boka veldig godt. Historien handler om at en nytt spil hadde kommet ut de hadde en konkeranse og koneransen var at den første som ble ferdig med spillet skulle vinne kordinater til et hemelig sted på jorda.De dålige tingene til denne boka men det som er problemet er at jeg kan ikke tenke på noe som er galt med denne boka. Men uansett jeg gir Kepler 62 nedtelling en 10\10 eller bare en 6\6.

 507. Kepler 62 er en bok om et data spill som Marie har dett er det vanskeligste data spille noensinne Marie betaler de beste nerdende for å runde spilles hennes. Fordi hun vant fikk hun en premie det var et ark hun fikk det fra den mystiske organisasjonen OTNSPCFRVR på papiret står det et passord til det hemmeligste stedet på jorda. Jeg syns det var spennende

 508. Det handler om en jente som heter Marie. Hun er med sin far og to gutter som heter Jim og Jeff. De er på et oppdrag. det er mye som står på spill. Pappaen til Marie betaler de beste nerdene for å runde spillet for seg. I premie mottar hun et ark fra den mystiske organisasjonen OTNSPCFRVR, med koordinater og passord til det hemmeligste på jordkloden. De skal til Area 51 eller Homey Airport KXTA, som det heter. det er basen ved Groom Lake som americanerne har for a utvikle mystiske, avanserte fartøy som piloter bare drømmer om å kunne fly. De skal kjøre fly dit. Faren til Marie har sitt eget rom på flyet oog der la hun seg for å sove. Helt til Jeff veket henne. Han spør om hun vil ha frokost men hun sier «nei takk». Hun ville heler ha en kopp kakao. De er endelig framme Marie, Jeff og Jim går ut og der ser de en jente hun sier «Hei jeg heter Olivia, Olivia Colin velkommen til Homey Airport» hun nikker kort til Jim og Jeff. de ser døds forelska ut. det bør de ikke være tenker Marie. den var spennende og bra tening kast 9 ;).

 509. Denne boken var veldig bra og spennende. Likte at de skulle lande der det var ulovelig å lande.

 510. Jeg forsto ikke noe men hvis jeg har lest boka har jeg sikkert forstått litt av boka, det var veldig mye ord og sånt som jeg ikke kjønte

 511. Marie er ei styrtrik jente sidan faren er veldig rik. Ho betaler Nerdar for å vinna spelet
  Hovudpersonane heiter Marie og Olivia. Marie spelar eit spel, og når ho klarer spelet får ho nokre Koordinatar. Sjangeren er SCI – FI.

  Når ho vinn, får ho nokre koordinatar som fører til ein hemmeleg stad. Ho flyr bort til den staden som heiter AREA 51. Ho blir møtt av ei dame der.
  Eg likte best at dei fekk koordinatene gjennom eit spel, det var litt rart. Eg synest slutten var litt brå sidan Jeff og Jim sleppte Marie av, og flaug vekk utan dei visste noko om plassen.

  Eg synest boka verkar heilt grei, og at ho bør koma til superfinalen. Terningkast 4.

 512. Denne boka heiter Kepler 62, og hovudpersonane er Marie og Olivia.
  Marie ønsker å gjennomføre dataspillet Kepler 62. Ho har ein STYRTRIK far. Marie får med seg nokre NERDER og deretter skal alle nerdene vinne over dette. Dette er ei SCI – FI bok.

  Eg likte godt at forfattaren brukte nye ord, og skapte spenning. Han brukte ei jente som hovudperson og denne jenta var nesten som ei gutte-jente. Pilotene til Marie, Jim og Jeff bruker KORDINATAR for å finne vegen inn i Area 51. Eg synest denne boka var spennande, men den passa ikkje akkurat for meg. Denne SCI – FI boka passar for dei som likar spenning.

  Denne boka ryker nok ut i kvartfinalen, men eg trur andre barn over 10 år hadde likt denne boka. Terningkast: 4

 513. Vi anbefaler Kepler 62. Nedtelling, fordi at det kriblet i føttene når vi leste utdraget. Det var utrolig spennende når Marie skulle finne hemligheten. Det var også kult når de dro til den hemmelige flyplassen.

 514. Eg skjønte absolutt ingen ting. ingen humor, ingen spening.
  Eg vil ikkje anbefale denne.

 515. Det var kjedelig fordi det var så mange vanskelige ord vi ikke forstod og fordi vi ikke skjønte sammenhengen.

  Vi syntes boka var spennende på slutten da dama tok med seg jenta.

 516. Det var ei bra bok.
  Men den manglet spenning 🙁
  Terningkast: 5 🙂

 517. Den var bra håper det komer flere av disse bøkene uten bilder.
  12212121222121212121212121221212212 1

 518. Først forsto eg ingen ting men så forsto eg meir og meir, den var litt sån ja… ord eg ikkje forsto ,men hadde den vert på mitt språk hadde den vert bedre.
  Men sån i ka som skjedde va den litt bra.
  Eg gir terning kast 3

 519. «Kapsler 62 nedtelling» har sjangeren SCI-Fi, skjønte ikke hva andre temaet den var.
  Boken var ikke noe for meg, skjønte ikke handlingen. Selv med bilder fikk jeg ikke klar tanke på hvordan scenen var i hode.
  Teksten var ikke noe kjekt å lese, synest ikke den var noe spennende.
  Terningkast 2:/

 520. Kepler 62 nedtelling
  Jeg syntes denne boken var spennende! Litt morsom og litt sånn fakta liksom.
  Jeg lærte på en måte om romvesen å om den airporten og area 51. Jeg vil anbefale denne boken. Temaet tror jeg er grøss men også fakte. Sjanger tenker jeg også er sci-fi. Denne boken gir jeg passe bra å terning kast 4. Den var også litt dum fordi. Jeg fikk ikke så mye ut av hun Marie så jeg forsto ikke helt hvem hun var.

 521. Temaet var historie, myter og vesener. Jeg vil IKKE anbefale denne boken fordi den var gørr kjedelig! Jeg synes boken var kjedelig fordi ingenting skjedde, det handlet om et SPILL! Og jeg forstod ingenting av teksten. Vi fikk nesten ikke noe ytre eller indre kjennetegn. Jeg gir denne en «dårlig». Jeg ville heller hatt tatt vekk bildene og skrive mere tekst fordi jeg synes bildene ikke forklarte nok.

 522. Kepler 62 nedtelling tema: SCI-FI.

  Jeg synes boken var veldig kort. Og det var veldig mye bilder og en video? Boka var mye mer annerledes enn de andre i bokslukerprisen. den var kjedelig jeg har ikke peiling hva som skjede i boka. så de hadde et skip, de skal til area 51, og de kom til en millitærbase? Boka var veldig forvirrende. Jeg har ikke peiling på hvem jeg anbefaler boka til men… Jeg gir boka terningkast 3;|

 523. Jeg syns at boka var spennende. Fordi i area 65 var det ulovlig. Fordi noen seier at de har funnet et UFO, så de seier at den kan være farlig å go in til area 65. Og det såg spennende ut og ekte.
  Terning kast 6.??????

 524. Det jeg synes var gøy var at jeff var så snill og åpnet døren
  Det jeg synes var kjedelig var at at hun tok triste smil
  Terningkast ?Happy endingene

 525. jeg syntes den var kjedelig fordi jeg ikke skjønte historien. det var ikke noe sammenheng

 526. For å være 100% ærlig så kjønte jeg INGENTING av den boken. Jeg tror jeg ikke forstod teksten fordi jeg alderi har spilt kepler og fordi det var litt mye voksen ord.. men det jeg syntes var litt morsomt at det var så mange bilder i boken?

 527. den var ganske bra men de burde snakke litt mindre noen steder. litt for mye snakking!

 528. Jeg likte ikke dette utdraget fordi det hang ikke så godt sammen for meg jeg fortsto ikke denne teksten den gav så vidt mening for meg,jeg skulle ønske jeg forsto denne teksten bedre.

 529. dette utdraget var litt kjedelig fr meg fordi det var ikke så mye som skjedde.

 530. Boken var spennende og jeg får lyst til å lese boken. Jeg likte at jeg plutselig skulle dra til Area 51 uten å vite hvorfor. Jeg håper det blir mer spennende etterhvert.

 531. Det var spennende kult fordi Area 51 finnes på ekte og det handler om romvesener og hemmelige baser .

 532. Boken er spennende og jeg får lyst til å lese boken. Jeg likte at de plutselig skulle dra til Area 51 uten å vite hvorfor. Jeg håper det blir spennende etter hvert.

 533. Jeg syntes ikke boken var så bra fordi:
  Det var mange navn og jeg skjønte ikke så mye.

 534. Litt mye fantasi for meg. Jeg skjønte ikke helt sammenhengen. litt dårlig?

 535. det var spennende. det var noen ting jeg ikke kjønte. det var noen ting som kunne blitt bedre forklart. men det var helt greit

 536. Dette utdraget var interessant, det likte jeg.
  Jeg lurer på hvordan boken fortsetter.

 537. Jeg synes boken var morsom,spennende og kul.
  Den var morsom fordi man får lyst til å lese mere!
  Den var spennende fordi jenta vet ikke hva hun skal og man vil ikke at utdraget skal slutte. Jeg synes utdraget var lett og forstå!!
  Jeg vil lese helle boken!! Bra utdrag! Terningkast 6! ???

 538. Boka handler ikke så særlig og så veldig spennende og det er det jeg gjerne harlyst at du

 539. Jeg synes boka var rar og ikke så morsom fordi jeg ikke fikk svar på alt jeg ville vite

 540. Den var bra fordig det var spenning og det var lett å forestille seg det.

 541. Den var bra fordig det var spenning og man syntes at det var lett å forestille seg det.

 542. Jeg syns boken var SYKT bra, jeg elsket at det var litt mystisk og at det handlet om en jente?❤️

 543. Jeg synes boka var spennende og kul fordi det var med area 51 og det handlet om et spill 10/10 veldig bra bok boka passer for gutter og jenter kansje mest for gutter fra 8-14 år

 544. Jeg synes boka var spennende, men litt utydelig. Jeg kunne gjerne lest mer, men det var dumt at boka ikke begynte fra starten av. Klassen synes at den var spennende, men det negative var at vi ikke skjønte så mye av handlingen og visste ikke hvor man var i starten. Derfor gir klassen vår terning kast 4.

 545. Jeg synes den ikke var noe kul og lite spennende. fikk ikke lyst til å lese den.

 546. Det er spennende fordi man har lyst til og se hva som er inne i basen til area 51

 547. Det er spennende fordi man har lyst til og se hva som er inne i basen til area 51.

 548. Boka var bra spennende og slutten gjorde at jeg ville høre lydutgave derfor gir jeg terningkast 5

 549. Jeg synes denne boken var bra men jeg trodde den skulle være bedre men den er i hvert fall bedre enn Dobbel daten .Jeg skjønte ikke helt meningen men jeg kan lese den. Det er litt sånn at jeg ikke likte den helt men jaja den var bitte litt bra. Ternings kast 3.

 550. Jeg skjønte nesten ingen ting. Det var veldig mange ord som forvirret meg.Jeg fikk ikke lyst til å lese den boka. Terning kast 1.

 551. Jeg synes boka var ganske bra. Jeg og klassa mi så på en ordentlig fortelling av denne boka. Det var skummelt men spennene. terning kast 4 av 6

 552. Det er ein av dei beste bøkene eg har lest hit til!! Teningkast 6

 553. Alt var ikke helt klart, men jeg forstod mesteparten. Ikke så bra 🙁 terningkast 2.

 554. denne teksten var helt grei. Jeg likte den ikke så godt fordi det var mange ting som var vanskelig å forstå.

 555. jeg likte kepler.62 fordi den var kjempe spennende, bra skrevet av Bjørn Sortland 🙂

 556. Jeg syns at utdraget til Kepler.62 var kjedelig. Jeg syns det ikke var så spennende som jeg trodde utdraget skulle bli. Så det var ikke store greier, men jeg vil se hvordan det fortsetter videre så jeg vil lese hele boka.

 557. jeg likte ikke kepler62 den var sån bøker jeg ikke liker og jeg er ikke så glad i spill men den var bra skrevet (: (:

 558. Jeg syntes boka var bra den var spennene og kul det var litt rart at de dro til et sted der det var grønne menn men uten om det så var boka bra

 559. Jeg har lest boka. Den var kjedelig,jeg likte den ikke fordi jeg forsto lite og det var kjempe kjedelig. Jeg gir den terningkast 1. Jeg trodde boka var mye bedre:(

 560. Eg elska boka ??
  Den var super bra eg kom inn i boka
  Eg elska den en av di beste bøkene hit til super bra ??

 561. DEN VAR SKJEDERLIG. Forde den var rar og hadde så masse tull ball i seg

 562. denne boka var mer spennende når jeg hørte på den på pc en når jeg leste selv.

 563. Eg trur at hovudpersonen Marie er litt bortskjemt fordi faren er veldig rik og ho kan gjera litt som ho vil.
  Eg syntest at boka var spennande og mystisk.
  Det som gjer teksten god er at forfattaren ikkje hadde alt for mykje sci-fi i boka.
  Eg synst at boka var god og eg anbefaler den til folk som kanskje er litt interesert i sci-fi.
  Eg synst at boka passer til 5-8 klasse.

 564. Boka handlar om Marie som har ein styrtrik far. Derfor kan ho betala nerder til å spela eit spel som ho har lyst å fullføra, vinnaren får eit ark med koordinater og passord til ein hemmeleg plass på jordkloden. Boka var god fordi den var spennande, og eg fekk lyst å lesa meir.
  Eg trudde den skulle vera heilt annerledes.
  Det var ikkje for mykje eller for lite sci-fi.
  Eg synes boka passer mest til mellomtrinnet. Terningkast 4

 565. Boka var ikkje kjekk fordi eg ikkje skjønte handlinga. språket er vanskeleg og skjønne.
  terningkast 3

 566. Boka handler om Marie som har ein styrtrik far.Ho betaler nerder for å vinne eit spel som heiter Kepler 62.Eg syntest boka hadde nokon vanskelege ord men eg forsto dei fleste ordene.Eg syntest teksten var god fordi eg skjønte handlinga.Eg syntest utdraget var spennande.Eg har lyst til å lese heile boka.

 567. Eg synest at boka var god fordi
  Den var spennande
  Den var bra med sci-fi og det var ikkje for mykje.Boka var veldig mystisk for dei som liker mystiske ting er dette ein god bok. Det er kanskje lurt å lesa litt om romstasjonen før du begynner og lesa.Eg tror denne boka passar for folk som er over 10 år og liker mystiske bøker og sci-fi bøker. Terningkast 4

 568. Denne boka heiter kepler 62 nedtelling.Hovudpersonen er Marie. Faren til Marie er kjempe rik. Marie har ingen venner, ho klarer ikkje å få seg venner. Kepler 62 er eit nytt spill, alle prøver å runda det fordi ingen veit kva som skjer med den som runde spelet. Marie leier inn nerder for å runda spele for ho.
  Eg likar denna boka godt å har lyst til å lesa heile boka.Eg anbefaler denne boka for 3-7 klasse. Eg gir boka terning kast 4

 569. Denne boka heiter Kepler 62 nedtelling. Den handler om Marie ho har ein rik far og ho ville vinne eit spel. Eg syntes boka verkar litt vanskeleg å lesa.Fordi det var mange vanskelege ord.Vist du liker vanskelege bøker passer denne boka for deg.

 570. Kepler62 handler om en jente som heter Marie. Det er ett kjempe vanskelig spill som heter Kepler62. Faren til Marie er kjempe rik. Marie betalte to super nerder til å fullføre spillet for hun. I premie fikk hun koordinatene og en kode til ett hemmelig sted.
  Sjangeren er sci-fi.
  Jeg syns denne boka var litt vanskelig å leve seg inn i. Den var urealistisk, og jeg liker best realistiske bøker. Jeg er ikke så fan av rommet og rom vesen.
  Jeg likte at Marie var så tøff som dro til det mystiske stedet. Jim og Jeff var litt mystiske som forlot Marie hos Olivia. Jeg syns Olivia virket grei, men jeg tror hun jobber for noen. Hvis jeg hadde vært Marie hadde jeg sagt i fra til noen før jeg dro. Hun virket ikke som den personen som tenker så mye før hun gjør ting. Som for eksempel å dra dit.
  Når de kom fram til Area 51 ble jeg overrasket over at det ikke var noen der. Jeg forventa egentlig at noen skulle prøve å drepe dem.
  Jeg likte ikke at den ikke hadde så mye action fordi det skjedde ikke så mye dramatisk.
  Denne boka var ikke noe for meg. Jeg anbefaler denne til de som liker spenningsbøker.