Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

99 helt ko-ko dyregåter

2020 3 anmeldelser

Likte du Bjørns nye dyregåter? Og hva med 102 irriterende teite dyregåter? Da vil du elske 99 helt ko-ko dyregåter! Her får du til og med ekstrabonus med pølsebod og kakedisk! Bjørn F. Rørvik og Eivind Gulliksen gir seg ikke, og årets samling er minst like Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Thomas

Thomas

Skrevet 3. april 2020 av Thomas på lakkegata skole

Boka var morsom og det var noen vitser jeg ikke skjønte. F.eks. Hvilke fugleunger sitter alltid ytterst på kvisten? Gåsunger.

Jeg likte boka fordi det var veldig morsomme vitser f.eks.: Hvilket dyr er ørkenens hemmelige agent? Skorpspion, Hva får du hvis du krysser en hest og en teddybjørn, Fole Brumm.

Jeg anbefaler den til 1-4 klasse. Terningkast 4 ½


Markus

Markus

Skrevet 12. mars 2020 av Markus på manoa046

99 Helt KO-KO Dyregåter -med pølsebod og kakedisk.
Boka er laget Bjørn F. Rørvik og Eivind Gulliksen.
Boken tilhører sjangeren komedie og humor, noe, i min mening, de feilet i å få til, for jeg lo svært lite.
I boka, misbruker de dyr for hensikten, av å få barn til å le, de forvandler dyrene til sushi, rosiner, biler osv. De forvandler blant annet kuer om til barbier, som kan ha en dårlig innflytelse på barn og skape kroppspress iblant barn.
Jeg kjønner ikke hvem denne boka er ment for, siden den bruker engelske ordspill, men samtidig er den meget barnslig.
Terningkast: 1/6


Peter

Peter

Skrevet 12. mars 2020 av Peter på Peela001

Boken handler om gåter hvorav hensikten er å bruke dyr til å få barn til å le. Boka har sjangeren komedie ,men de klarte dessverre å få meg til å le svært lite. Boken er skrevet av Bjørn F. Rørvik og illustrert av Eivind Gulliksen.
Denne boken var dessverre for barnslig for meg. Den er nok ment for yngre aldersgrupper en meg. Jeg anbefaler denne boken for barn fra 2-4 år.
Terningkast 1/6.

Til toppen