Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Alma Freng og en flyvende fars hemmelighet

2021 15 anmeldelser

I den andre boka om Alma Freng tar Alma opp jakten etter moren sin. Faren Simon er merkelig ordknapp om kvinnen som forsvant fra livene deres da hun var 5 år. Alma og vennen hennes Pilla begir seg ut på Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Wid

Wid

Skrevet 23. april 2022 av Wid på Gullaug

Dette syntes jeg om boka!
🙂 😉 =) 🙂


Wid

Wid

Skrevet 23. april 2022 av Wid på Gullaug

Alma freng handler om Alma som er en solfanger og blir jaktet på av Gabriella grubel gruppa fordi dem hater solfanger og det er Alma. Samtidig så får vi høre om May. May er det ikke helst sikkert hvem hun er, men hun er i GG gruppa.
Jeg syntes at boka bør bli valgt ut fordi den er spennende, det skjer mange ting også forklarer forfatteren ganske godt, og denne boka er også lette å leve seg i når man leser, fordi det er så spennende (da jeg leste boka så klarte jeg ikke å konsentrere meg om noe annet enn boka) så jeg syntes den bør bli med.
Takk for meg, håper den blir valgt ut 🙂


Chris

Chris

Skrevet 21. april 2022 av Chris på Myking skole

Alma Freng og en flyvende fars hemmelighet.

Boken begynte rett inni historien og kapittlene far ganske korte og det gjorde det ganske engasjerende og lese. Eg leste dei første få kapittlene første gang.

Eg fikk ikkje lese heile boken ferdig, men eg fikk lese meir ein halve boken før prosjektet er ferdig. Eg syntest boken blei skikkelig gøy på side 182 akkurat perfekt for meg. Men eg hadde ikkje tid til og lese mer en noe med side 180.

Eg gir denne boken terning kast 4,5/6 eg trur denne boken vil komme inni bokslukerprisen. Eg liker fantasy og vist det var 1/10 terning isteden, så gir eg den 7,8/10.


Emma

Emma

Skrevet 7. april 2022 av Emma på Høknesbarneskole

Alma Freng og en flyvende fars hemmelighet

Denne boken handler om en jente som heter Alma. Hun bor med faren og hunden deres Børre. Det handler om å være solfangere, og at Alma og Pilla(bestevennen) prøver å finne moren og faren sin.
Sjangeren av denne boken er Fantasy.

Jeg syntes selv at boken var litt vanskelig å henge med i. Det var stadig nye folk, og nye ting som kom. Siden jeg bare leste bok 2, er det litt vanskelig å følge med. For eksempel vennen til Alma som het Avir. Avir er en venn av Alma fra bok 1. Jeg tror jeg ville ha kjønt alt hvis jeg hadde lest bok 1.

Jeg syntes det var mest spennende da de var på kinoen, og da agentene kom. Jo lenge du kom i boken, desto spennendene blir det.

Jeg syntes boken var spennende lengre ut i boken, fordi da skjønte jeg mer. Jeg syntes det er et litt kjedelig tema.
De som liker fantasy, og som liker og lese burde lese denne boken. Men jeg anbefaler å lese bok 1 før du leser bok 2. Da skjønner man mye bedre, og det blir enklere å lese og skjønne.
Jeg syntes ikke boken burde være med i bokslukerprisen, men det er fortsatt en bra bok. Det er andre bøker jeg syntes er bedre og mer spennende.
Jeg er ikke en som leser i fritiden men syntes det fortsatt er gøy å lese, når det er bøker jeg liker.
Jeg gir denne boken terningkast: 3 av 6.


Malin

Malin

Skrevet 7. april 2022 av Malin på Høknes barneskole

Alma Freng.
Denne fortellingen handler om Alma, Simon, Pilla, Elinora.

Det handler om Alma som prøver å bli en solfanger.

Denne boka kan være veldig vanskelig å leve seg inni p.ga. at det var en bok før denne boka.
Boka begynte rett på, så det var vanskelig å vite hvem som var hvem.

Alma Freng er en fantasy bok.

Teksten slutter veldig brått med at noen kommer på døra.
Boka var veldig vanskelig å lese seg inni.

Det verste med teksten er at man ikke skjønner noe mye p.ga. en tur er du på et sted og en anen tur skjer det noe helt annet. Du kan f.eks. Lese om Alma som skal et sted. Så plutselig leser du om Elionora som er på et oppdrag.

Jeg anbefaler folk som tar seg god tid og liker å lese burde lese Alma Freng.

Jeg synes ikke denne boka være super finalist

Terningkast 1

Vis flere anmeldelser

Til toppen