Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Alt som rimer på Gro

2020 15 anmeldelser

Gro har alltid skrevet meldingene bestevennen Mina sender til guttene hun er forelsket i. Selv har Gro aldri vært forelsket. Før Josh Johanson begynner i klassen. Han er halvt amerikansk og får øyeblikkelig rollen som Balder i klassens tverrfaglige teaterforestilling Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Ellinor

Ellinor

Skrevet 15. april 2021 av Ellinor på Skranevatnet skole

Denne boken handler om Gro som er en dikter. Hun hjelper Bestevennen sin Mina som alltid er forelsket, med å sende kjærlighetsbrev på melding. En dag dukker Josh opp, han har to forskjellige farger på øynene, et blått og et brunt og han ser ut som en Norrøn gud. Da blir Gro for første gang forelsket, men da hun finner ut at Mina også er forelsket i Josh
blir det trøbbel med vennskapet.

Nesten hver dag etter skolen besøker Gro mormoren og hunden og får servert makroner og kaffe, mens de snakker om tingene som er vanskelig i livet.

Jeg gir denne boken terningkast 5 fordi den var litt spennende, rar, morsom og gøy men jeg kunne ønske det var en litt kortere bok med litt bilder.

Jeg vil at denne boken skal være med i Bokslukerprisen.


Emma Louise

Emma Louise

Skrevet 12. april 2021 av Emma Louise på Skotfoss oppvektssenter

Denne boka handler om en som heter Gro og hun har aldri vært forelska. Hun har en bestevennine som heter Mina, Hun forelsker seg hele tiden. Josh johannsen er halvt amerikansk og han får hovedrollen i klassen. Han ser ut som en norrøn gud.

Denne boka er en forelskelse bok.

Jeg syntes boka var ganske spenndene og litt kjedelig men den var skikkelig inn til det med forelskelse. Jeg liker egentlig ikke forelskelse, men denne boka var spenndene .
Boken hadde ikke bilder men denne var spennede og jeg liker bøker uten bilder siden da kan jeg lage min egen bilder så denne boka er bra for de som ikke liker bilder.
Jeg gir boka en 5\6 den var ikke helt en 6 fordi jeg liker ikke forelskelses bøker, men denne boka likte jeg fordi jeg elsker bøker uten bilder.


Lykke

Lykke

Skrevet 9. april 2021 av Lykke på Sandnes og Bjørnevatn

ALT SOM RIMER PÅ GRO

Alt som rimer på Gro er en skikkelig bra bok som handler om forelskelse.
Gro sin klasse setter opp en forestilling. En dag dukker Josh Johansen opp. Og han har de fineste øynene. Gro mister også en av bestevennene og oppsøker den rare farmora hennes og senere blir de skikkelig gode venner. Jeg likte denne boka veldig godt og håper den blir med i bokslukerprisen 2021-2022
Terningkast 5,5


Ylva

Ylva

Skrevet 6. april 2021 av Ylva på Eikeli skole

Alt som rimer på Gro.

Forfatter: Elin Hansson
Sidetall: 251 sider
Tittel på boka: alt som rimer på Gro
Terningkast: 6

Boka handler om Gro. Gro går i 7. klasse og hun har aldri vært forelska. Mina og Gro pleier å sitte på en benk i skolegården.
Med en dag kommer en som heter Johs i klassen. Og da ble hun forelska i han, men hun tør ikke å si det til Mina. Mina er bestevennen til Gro. Når Gro sier det til Mina sier Mina at hun var forelska i Johs og at hun må få han siden Mina sa det først. Gro drar ikke så ofte til mormoren sin men nå gjør hun det fordi hun vil snakke om Johs og Mina. En dag blir Mina og Gro uvenner. Plutselig en dag skjer det noe med mormoren til Gro hun faller sammen på senen og hun må på sykehuset.
Jeg opplevde boka som om at man kom lengre og lengre inn i boka og at man kan se bildene inni hodet. Og sånn at man ikke vil legge fra seg boka bare forsette å lese. Jeg opplevde boka som litt spennende, rar, forelskelse, venner og uvenner. Litt sånn at Mina og Gro konkurrerte om å på en måte få Johs. Jeg vil at andre folk skal lese denne boka fordi jeg syntes den er bra, spennende og for de som liker forelskelse, vennskap og de som ikke er så glad i krim. Det jeg syntes var litt dumt var at jeg ikke fikk svar på det jeg lurte på. Jeg håper denne boken er en av de 10 finalistene.
Anmeldt av: Ylva , 5a Eikeli skole.


Celinah

Celinah

Skrevet 16. mars 2021 av Celinah på Skranevatnet skole

Alt som rimer på Gro handler om en jente som elsker og lage rim. Hun hjelper Mina med gutter, men plutselig blir hun forelsket sjøl. En dag begynner det en ny gutt på skolen og Gro liker han veldig godt, men da bestevennen Mina liker han og blir det trøbbel mellom vennskapet deres. Klassen skal sette opp et teater og der er Josh den nye gutten er hovedrollen i “Balders død”. Hva skjer da Gro prøver og si at hun liker Josh da Mina gjør det også?

Jeg vil gi Alt som rimer på Gro terningkast 5, fordi den var veldig bra. Jeg likte at nesten i hvert kapittel så var det et rim som handlet om det kapittelet. Jeg likte at mormoren hennes sa at hvis man får en oljetank i magen så er man forelsket. Jeg synes hunden til mormoren til Gro var veldig søt. Jeg synes det er kult at Josh ikke kunne norsk helt flytende. I starten av boken var den litt kjedelig, men etterhvert så ble den bedre og bedre

De som liker kjærlighet og vennskap sjanger bør lese denne boken. Jeg vil at denne boken skal være med på Bokslukerprisen.

Vis flere anmeldelser

Til toppen