Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Anton og andre flokkdyr

Gudrun Skretting Aschehoug 2018 7 anmeldelser

Anton Albertsen har planen for ungdomsskolen klar: Han skal bare gli inn, ikke skille seg ut, bare være en del av flokken. Sånn blir det selvfølgelig ikke. Anton blir helt ufrivillig tatt for å være en kul fyr, og må Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Jacob

Jacob

Skrevet 29. oktober 2018 av Jacob på Steinberg Skole

den var bra og jeg likte den veldig gått jeg likte at per tenkte så mye at jeg kunne lese mer


isabelle

isabelle

Skrevet 17. september 2018 av isabelle på fjellhamar skole

Anton og andre flokkdyr var veldig morsom,det er ikke alle humor bøker jeg liker, men denne boken likte jeg veldig godt. Den hadde gode beskrvelser, jeg levde meg godt inn i den. Den gav meg ett veldig godt inntrykk av boken. Den var veldig spennende og jeg fikk veeldig lyst til å lese resten av boken.


Elias

Elias

Skrevet 8. mai 2018 av Elias på ila skole

Anton og andre flokkdyr.Denne boka er morsom fordi den har mye humor.Men, den er litt kjedelig fordi det går for sakte og lese den.Boka handler om en gutt som akkurat har begynt på ungdomskolen.Han prøver og passe inn,men han passer ikke så bra inn.Jeg synes den burde bli med i bokslukerprisen fordi den er ganske morsom.Jeg synes den passer for folk som liker humor bøker.Terningkast 4 😁😁😁.


Charlotte

Charlotte

Skrevet 5. april 2018 av Charlotte på Hisøy skole

Denne boka handler om Anton, som er hovedpersonen og vennene hans. Anton og bestevennen hans hadde en plan om å bare "gli" inn på ungdomskolen. Denne planen går ikke helt som den skulle når Anton kaller læreren sin Perverse Per på første skoledag. Da tar de "kule" han inn i gjengen sin, og Anton gjør mange dumme og rare ting! Denne boka er morsom, rar og spennende. Det overrasket meg da kassemannen på Kiwi tegnet en penis i pannen til Anton.
Jeg gir denne boka et terningkast 6!!
Jeg syntes denne boka skal være med i neste års antologi 🙂


Oda

Oda

Skrevet 5. april 2018 av Oda på hisøy skole

Denne boka handler om Anton som prøver å komme inn i den kule gjengen.
Denne boken er en blanding av rar, morsom og spennende.
Det var morsomt og litt overaskende da kassemannen på Kiwi tegnet en stor penis i panna på Anton.
Anton har en lærer som han kaller Perverse Per. Per fersket Anton da han la en drue under leppa, og lot som om det var snus. Det synes jeg var både morsomt og rart.
Denne boken bør være med i neste års antologi. Terning kast 5!!!!!!

Vis flere anmeldelser

Til toppen