Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Apokalypsegeneratoren

Bobbie Peers Aschehoug 2018 20 anmeldelser

Avdeling for umulig arkeologi driver en stor utgravning i Sahara. Det er litt usikkert hva de egentlig leter etter, men det er nok i alle fall ikke det som de har funnet: En stor, blank og svirrende kule full av Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Adrian

Adrian

Skrevet 23. september 2019 av Adrian på Landås

Den er spennende og litt morsom..


Helene

Helene

Skrevet 14. juni 2019 av Helene på Ringshaug

Apokalypse-generatoren er spennende hele veien, og det går en rød tråd igjennom hele boka. Boka handler om William og Iscia som drar til Sahara for å løse enda en kode, men det blir ikke helt som de har planlagt. Jeg anbefaler boka og gir den terningkast 5.


Harald

Harald

Skrevet 14. juni 2019 av Harald på Ringshaug

Boken handlet om William og co som skulle til Sahara for å se på en flytende, rund kule.
William åpner den og ut kommer Fredrik, som sier at han ikke husker noen ting.
De får høre om dommedagsmaskinen og bestemmer seg for å finne den.
(Mer skal jeg ikke avsløre)
Jeg syns boken var ganske bra og spennende. Den hadde gode beskrivelser så man kunne se for seg hvordan det så ut.
Terningkast 5


Herman

Herman

Skrevet 8. april 2019 av Herman på ???

Apokalypsegeneratoren

Skrevet av Bobbie Peers

Dette er en veldig spennende bok , fordi den er full av koder og hemmeligheter. Den er mystisk, interessant og fengende, fordi du aldri helt vet hvem som er til å stole på, for plutselig kan venn bli fiende. Tar du først opp denne boka, legger du den ikke ned igjen . Jeg likte denne boken spesielt godt, fordi den ikke mister spenningen underveis. Det er alltid noe som skjer; først lander det en mystisk kule i Sahara, og så blir leiren invadert av en robot. Jeg håper Bobbie Peers skriver flere bøker i den fem bøker lange serien om William Wenton.


Robin

Robin

Skrevet 8. april 2019 av Robin på den Tyske skolen Oslo

Boka heter Apokalypsegeneratoren

Jeg synes at boken var enormt bra fordi boka var veldig bra skrevet og at de brukte ekte steder i verden. Det var morsomt at Eifeltårnet var Apokalypsegeneratoren og at Sahara egentlig var en høyteknologisk by. Jeg ble overrasket over at det sto "TIL WILLIAM WENTON" på kula med Freddy inni. Jeg lurer fremdeles på hvor den ekte Freddy er. Det hadde vært veldig fint med"MARSJUICE". Det jeg likte godt med boken var at William aldri kunne stole på noen eller at han aldri viste nåde. Jeg likte godt da Freddy falt ned fra Eifeltårnet/Apokalypsegeneratoren. Jeg synes at boken passer til barn fra 8-12. Jeg gir boken terningkast 6.

Vis flere anmeldelser

Til toppen