Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Berre hopp!

2021 6 anmeldelser

Korleis bli tøff på to veker? Ingeborg er van med å ha Pernille der heile tida. Ei kul og sterk bestevenninne som veit kva ho skal seie viss nokon prøver å erte Ingeborg for høyreapparata. Men no er dei blitt Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive melding

Ingrid

Ingrid

Skrevet 21. januar 2022 av Ingrid på Raufoss skole

Jeg syns boka var veldig bra!!🤩
Den handler om en jente som går i sjette klasse og heter Ingeborg👱🏻‍♀️,
hun har en minigris som heter BB🐖,
og en storebror som heter Emil og er i militæret.🧑🏻
Hun blir alltid mint på at hun er litt annerledes, og henne og hennes aller beste venn har blitt uvenner.💔 Når Emil drar tilbake til militæret gir han henne en utfordring.
utfordringen går ut på at hun skal gjøre ting hun er redd for,
for å føle seg tøffere.💪🏻
Boka er på nynorsk, men det var ganske enkelt å lese den.
Jeg syns boka er super bra!👍🏻
Den passer for 9-13.😋
Jeg syns boka absolutt bør leses.😁
Jeg gir den 10/10!😍
Jeg syns boka


Robin

Robin

Skrevet 14. januar 2022 av Robin på Raufoss skole

berre hopp fra Åshild moldskred tening kast 2.
boken var kjedelig og litt vanskelig a lese fordi den var å nynorsk hovedpersonen er Ingeborg henne går i åttne og spiller volleyball det er mange som skjefter på grunn av at de står på feil plass og læren som heter signe og henne forteller bare om jordbruk hun prater høyt og snur seg helle tiden mot Ingeborg. Ingborg og pernille blir uvenner. Ingborg har en bror som heter Emil. Hun har en hund som heter BB. jeg menner at dem so leser min amelese ikke bør lese denne boken fordi den har mye tekst og ingen bilder. Ingeborg har en venn til han hetter bendik hen er litt morsom men boken er kjedelig.

jeg syns denne boken ikke skal bli med i denne årets bokslikepris


Milita

Milita

Skrevet 13. januar 2022 av Milita på Raufoss skole

Hovedperson er Ingeborg. Åttne klasse spiller volleyball. Og det er mange som skjefter på grunn av at de står på feil plass😡 og læren som heter signe forteller et eller annet om jordbruk🥱. hun prater så høyt og snur seg helle tiden mot meg.
Ingeborg har en store bror som heter Emil. Og har en hund som heter BB. Ingeborg filler skålen hans med hundemat.

det handler om livet til en jente. Boka var på nynorsk men, det var ganske let å forstå sellom den er på nynorsk. den slutter bare om en gutt som heter Benedik han spiser en pølse med ketchup og får ketchup over helle han.


Lea

Lea

Skrevet 19. april 2021 av Lea på Valestrand skule

Berre hopp

Forfattar: Åshild Moldskred

Terningkast 4

Boka var veldig gøy og lese fordi det skjedde så mykje spennande som at Ingeborg falt på skaterampen og sonn. Eg likte veldig godt boka så eg gjidde boka terningkast 4. Ingeborg var hovedpersonen i boka, Eg syntest at det som kunne vert bedre med boka var at den ikkje slutta så brådt eg hadde lyst og vite meir fordi boka var gøy. Eg likte at Ingeborg hadde ting ho bestemte seg for og gjere for og bli tøffare før broren hennes Emil kom heim i fra militeret.


june

june

Skrevet 16. mars 2021 av june på Valestrand skule

Berre hopp!

Av Åshild Moldskred

Terningkast tre.

Eg syns boka kunne passa betre til nokon som var litt yngre en meg, og eg syns boka slutta litt brått siden eg fekk ikkje vite korleis alt dramaet slutta og sånn. Det var veldig mye drama i boka men eg følte at det liksom aldri stoppa at det bare var meir og meir drama hele tiden. Men eg syns at det var veldig bra forklart korleis ting såg ut og sånne ting.

Boka handler om ei jente som heter Ingeborg som liker og stå på skateboard og ho har akkurat har krangla med besteveninna si, og veninna har akkurat fått seg en ny bestevenn, og at dei pleier erte Ingeborg veldig mye, men så sier broren hennes at ho skal prøve og bli tøffare, og da må ho gjøre litt forskjellige ting som ho syns er skummelt for og prøve og bli tøffare, også skjer det veldig mye drama mens ho skal gjøre de tingene også driver jo den gamle besteveninna og den nye vennen hennes og erter hun og sånne ting.

Eg syns ikkje boka var så gøy siden det skjedde bare meir og meir drama og det blei liksom aldri slutt, også slutta boka liksom midt i dramaet så du fikk liksom ikkje vite kva som skjedde videre med de gamle vennene hennes og sånt.

Vis flere anmeldelser

Til toppen