Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Berre hopp!

2021 2 anmeldelser

Korleis bli tøff på to veker? Ingeborg er van med å ha Pernille der heile tida. Ei kul og sterk bestevenninne som veit kva ho skal seie viss nokon prøver å erte Ingeborg for høyreapparata. Men no er dei blitt Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive melding

june

june

Skrevet 16. mars 2021 av june på Valestrand skule

Berre hopp!

Av Åshild Moldskred

Terningkast tre.

Eg syns boka kunne passa betre til nokon som var litt yngre en meg, og eg syns boka slutta litt brått siden eg fekk ikkje vite korleis alt dramaet slutta og sånn. Det var veldig mye drama i boka men eg følte at det liksom aldri stoppa at det bare var meir og meir drama hele tiden. Men eg syns at det var veldig bra forklart korleis ting såg ut og sånne ting.

Boka handler om ei jente som heter Ingeborg som liker og stå på skateboard og ho har akkurat har krangla med besteveninna si, og veninna har akkurat fått seg en ny bestevenn, og at dei pleier erte Ingeborg veldig mye, men så sier broren hennes at ho skal prøve og bli tøffare, og da må ho gjøre litt forskjellige ting som ho syns er skummelt for og prøve og bli tøffare, også skjer det veldig mye drama mens ho skal gjøre de tingene også driver jo den gamle besteveninna og den nye vennen hennes og erter hun og sånne ting.

Eg syns ikkje boka var så gøy siden det skjedde bare meir og meir drama og det blei liksom aldri slutt, også slutta boka liksom midt i dramaet så du fikk liksom ikkje vite kva som skjedde videre med de gamle vennene hennes og sånt.


Bavathara

Bavathara

Skrevet 3. mars 2021 av Bavathara på Hareid

Eg synst boka var litt morosam og litt kjedelig. Det var veldig mykje drama. Den handla om nokon ungdommar som stod på skateboard.Eg synst det var grei størrelse på teksta i boka. Eg skulle ønske at det var litt bilde i boka. Eg synst at den passa for jente og for gutta.

Til toppen