Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Berre hopp!

2021 23 anmeldelser

Korleis bli tøff på to veker? Ingeborg er van med å ha Pernille der heile tida. Ei kul og sterk bestevenninne som veit kva ho skal seie viss nokon prøver å erte Ingeborg for høyreapparata. Men no er dei blitt Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive melding

Ragnhild

Ragnhild

Skrevet 22. april 2022 av Ragnhild på Myking

Eg liker denne bok veldig godt, boka er lett og lese, men eg er ikkje så stor fan av bøker utan bilder, men ellers er den ei grei bok.

Eg liker veldig korleis dei beskriver ting så godt og eg liker tegningen på forsiden, så eg vil gje denne boka ein 5 av 6 så langt. Eg likte han veldig og eg håper den blir med i bokslukerprisen.

Meg eg føler ikkje att eg kjenner meg igjen i boken siden eg har ikkje dei samme problemene som hovudkarakteren.

Men eg anbefaler denne boka til 9 til 13 siden, eg liker den veldig godt.


Matilde

Matilde

Skrevet 20. april 2022 av Matilde på Myking

Bokmelding av: Berre hopp

Forfatter: Åshild Moldskred

År: 2021

Min mening av boka: Den handler om Ingeborg, hun hadde en bestevenn som het Pernille, men de har vært uvenner. Ingeborg blir mint på nesten vær dag om at hun er annerledes og utenfor.

Eg syntes denne boka var veldig gøy.

Det er et veldig viktig tema som trengs mer i bokslukerprisen. Terningkast 5 av 6.

Tips: Vær deg selv uansett hva du er perfekt som du er!


Niyata

Niyata

Skrevet 8. april 2022 av Niyata på Mykin skule

Berre hopp!

Berre hopp handler om ei jente som heter Ingeborg. Ingeborg var vant til å ha en beste venn som het Pernille. I det sist har de vær uvenner, og alt ble annerledes for Ingeborg. I de siste periodene har hun ofte fått høre at hun er annerledes, og hun blir utestengt og snakka dritt om, fordi at hun ikke helt var som de andre! Men Ingeborg vil gjøre en slutt på det, men hun tenker at det ikke er like lett hvis hun ikke er tøff nok, og iallfall ikke når hun hele tiden blir kaldt Ingeborg solfaktor!

Jeg gir den en terningkast 6/6 for den var spennende, og jeg følte jeg ble engasjert og følte flere ganger at jeg fikk lyst til å gå inn i boken å gjøre ting bedre.. Den hadde og et veldig viktig tema: (Det er ikke alltid like lett å være annerledes. Eller være den eneste som er litte granne annerledes, det kan være vanskelig, men du er bra nok akkurate som du er. )

Jeg anbefaler denne boken for barn fra 9-13 år. Det er 171 sider i boken, du tenker kanskje det er litt mye, men, den er så spennende og gøy at du vil glemme tid, sted og sidetall😂 Syns jeg..

Så et tips: Vær den DU ER, kanskje du er litt ANNERLEDES, men du er likevel PERFEKT!☺️☺️


Frida

Frida

Skrevet 7. april 2022 av Frida på Bø skule (NÆRBØ)

Berre hopp!
Denne boka handler om Inggeborg er vand med å ha ei kul og sterk veninde, men det har ho ikkje lenger. Ingeborg må lære seg og bli tøff på 2 veker.
Eg likte denne boka fordi den var kjekt og lese, ogb enkel, eg likte at ho klarte og bli tøff til slutt. Eg anbefaler denne til andre fordi den bringer glede. eg syntes den fortjener bokslukerprisen 2022!<3<3<3<3


Ingjerd

Ingjerd

Skrevet 5. april 2022 av Ingjerd på Raufoss skole

Boka handler om en jente som heter Ingeborg. Ingeborg har en mamma, pappa og en storebror som heter Emil. Emil er med i militæret. Hun har også en gris som heter Bjarne bacon, men er forkortet til BB i boka. Før påskeferien var hun venn med Pernille og de pleide å leke sammen, men før påsken ble de uvenner. Nå er Pernille slem mot Ingeborg. Ingeborg vil bli tøffere og blir enig med Emil og gjøre ting hun ikke ville gjort. Det skulle hun gjøre før Emil kom hjem fra militæret. Jeg syntes boken var bra fordi at hun ikke ga seg. Jeg likte boken. Jeg gir den terningkast 5.

Vis flere anmeldelser

Til toppen