Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Bjørnar

2020 6 anmeldelser

I denne frittstående historien fra Nordlys-universet får du vite hvor den godmodige Bjørnar kommer fra, og hvordan han endte opp med å bli en god venn av Espen.

Tips til å skrive anmeldelse

Rikke Elise

Rikke Elise

Skrevet 30. mars 2020 av Rikke Elise på Goa skole

Bjørnar
Jeg synes at bjørnar var gøy og spennende.
Det var mange fine illustrasjoner.
Jeg synes at Bjørnar skal være med i bokslukerprisen.
Terningkast:5.


Mikkel

Mikkel

Skrevet 10. mars 2020 av Mikkel på Tåsen Skole

Bjørnar er en spennende bok med fabelaktig bilder og bra tekst. Den er litt kort og det var litt dumt, for jeg hadde lest de andre Nordlys bøkene og jeg ville ha mer lesestoff. Alt i alt gir jeg boka en 5 på terningen. Den passer for barn fra 5-14 år. Det er en fantasy bok og er egentlig en bakgrunns historie til Bjørnar.


Selma

Selma

Skrevet 26. februar 2020 av Selma på Risør Barneskole

Bjørnar handler om Bjørnar når han var liten, og er med fra serien Nordlys. Bjørnar er også tegneserie og er lettlest. Boken handler om Bjørnar og hans oppvekst. Bjørnar bor i Jotundalen og snart blir det oppkalt til ett skogs møte. På møte får dyra vite at Vikingene prøver og ta fra de skogen. Så møter Bjørnar og foreldrene hans vikingene. Moren til Bjørnar dør og faren er skadet. Til slutt dreper en viking faren til Bjørnar. Til slutt møter Bjørnar Espen. Jeg ble litt overraska at det ble såpass brå og trist slutt, men jeg gråt faktisk. Jeg syntes den kanskje er litt for enkel til å ta den med i boksluker prisen. Jeg syntes at den burde hatt mere tekst og passer mere til første klasse til tredje klasse. Jeg gir den terning kast fem.


Ingvild Johansen

Ingvild Johansen

Skrevet 21. februar 2020 av Ingvild Johansen på Grov skole

Bjørnar er en tegneseriebok. Sjangeren er eventyr. Boka handler om en bjørn som heter Bjørnar. Bjørnar er liten og uskyldig bjørn. Han er også sjenert, fordi han er mindre enn de andre dyrene i Jotundalsskogen. Dyrene som bor i Jotundalen kan prate. Alle dyrene i skogen blir innkalt til et skogsmøte. De får vite at vikingene prøver å ta over skogen. Målet for dyrene blir å overleve og få stoppet vikingene uten å måtte flytte.
Boken starter rett på handlingen, men slutter alt for brått. Slutten var uten tekst. Vi skulle ønske at det var mere tekst. Teksten er skrevet med store bokstaver. Boka er mest i bilder. Vi synes boka passer mer til småskolen. Den blir for lettlest og barnslig for vår klasse. Vi ønsker ikke denne boka som utdrag til Bokslukerprisen 20/21.


Emre

Emre

Skrevet 11. februar 2020 av Emre på Risør barneskole

Jeg syntes boka var veldig spennende og jeg har lyst til og lese mer. Det er fantastiske illustrasjoner. Det var litt blod, men den var gøy likevel. Det var ikke den slutten jeg hadde forestilt meg, fordi det skjedde en del triste ting. Jeg gir boka en 4.

Vis flere anmeldelser

Til toppen