Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Blyanthjerte

2019 18 anmeldelser

Den første store forelskelsen treffer Liv som en blyant i hjertet. Liv er 12 år, men skulle ønske hun var en gammel dame. Ungdomsskolen frister ikke, aller helst vil hun sitte inne med farmor og spille kort eller tegne. Men Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Moa

Moa

Skrevet 13. mars 2020 av Moa på Tåsen skole

Blyanthjerte
Hovedpersonen heter Liv, og liker å kle seg som en gammel dame. Hun begynner plutselig å skate og får et akutt behov for å forandre seg.
Jeg synes at boka var veldig bra, men jeg kjente meg ikke helt igjen i hovedpersonen.
Jeg anbefaler denne til 8-14 åringer.
Terningskast: 5


Johanna

Johanna

Skrevet 12. mars 2020 av Johanna på Haugtun

jeg liker boka veldig godt. jeg syntes boka var veldig godt skrevet og forklart. noen ganger kunne det bli litt urealistisk noen ganger. boka handler om Liv som er litt en minipensjonist. Etter vert møter hun Frans en skategutt med de grønneste øynene i verden, og inviterer Liv til å lære og skate. Jeg syntes det mest urealistiske er hvordan hun snakker med de gamle venninnene om gutter og følelser. Jeg ville ikke vært så rett ut, men kanskje noen folk er sånn. Jeg likte boka veldig godt uansett, og jeg elsker slutten. Boka passet veldig godt til en kopp te i sofaen. jeg gir boka en 5/6. og jeg syntes den burde få en plass i bokslukerprisen:)


Nanna

Nanna

Skrevet 6. mars 2020 av Nanna på haugtunskole

Jeg elsker boka. Jeg synes at boka var morsom og fin. Boka var utrolig godt skrevet og jeg er glad det ikke var noe bilder. Boka hadde noe stygge ord (noe jeg ikke likte). Men resten var super. Jeg synes alle burde lese den. Helt klart min type bok. Jeg gir den terningkast 6/6.


Mathilda

Mathilda

Skrevet 4. mars 2020 av Mathilda på Risør barneskole

Jeg har nettopp lest en bok som handler om kjærlighet, hvordan det er å miste noen og litt om hvordan det er å bli tenåring. Boken er følelsesladet. Forfatteren skrev på en måte som fikk meg til å ville lese videre. Hovedpersonen turte å være annerledes som var noe jeg likte veldig godt. Jeg syns også at den var gøyere fordi den var troverdig. Så jeg ville ha anbefalt den til de i 11-13 års alderen. Jeg vil gi denne boken terningkast 5.


Emine

Emine

Skrevet 24. februar 2020 av Emine på venstøp skole

Blyanthjertet
Av Elin Hansson
Blyanthjertet er en dramabok på 180 sider og 20 kapitler. Boka handler om en 12 år gammel jente som har mistet farmoren sin og bestevenninna har flytta. Hun ville helst være en gammel dame og spille yatzy med farmor.
En dag kommer moren hjem og sier at de skal på cafe. De skulle på cafe med en som mammaen til Liv jobbet med og sønnen hennes. Han het Frans og han hadde veldig grønne øyne og en liten knekk midt på nesa. Noen dager etter cafe besøket kommer moren hjem og sier at hun burde være med på skatekurs. Hun ville ikke det i det hele tatt. Det Frans som ledet skatekurset, Liv synes han var veldig kjekk. Så hun ble med like vel. En dag hun gikk hun til biblioteket får å låne en skate bok. Fordi hun kunne absolutt ingen ting om skating.
Jeg synes boka er veldig bra fordi den er morsom å lese, det er lett å leve seg inn i den og man har lyst til å lese videre. Men jeg synes det er litt dumt at det ikke er noe navn på kapitlene og det bare står f.eks. <<kapittel 5>> Jeg gir denne boka terningkast 5. Denne boka vil jeg skal være med i bokslukerprisen 2020.
Anmeldt av Emine

Vis flere anmeldelser

Til toppen