Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Buffy By er eventyrlysten

2021 13 anmeldelser

Den tredje boka om tøffe og morsomme Buffy By! Denne gangen begynner det dramatisk: Mamma Lillie havner på sykehuset, og ingen vet hvor lenge hun må være der. Så hva skal skje med Buffy og Bobby da? De har jo Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Signe

Signe

Skrevet 22. april 2022 av Signe på Skranevatnet skole

passe


Bernt

Bernt

Skrevet 7. april 2022 av Bernt på Høvik skole (Bærumm

Buffy By er eventyrlysten er skrevet av Ingeborg Arvola.

Boka handler om Buffy By. Buffy er en jente som ikke har så mye . Hun bor i Oslo som har veldig mye, sammen med en bror som heter Bobby og en mamma som heter Lilly.
Hun går i en klasse å har en lærer som heter Randi. På skolen er hun klassens klovn og det er nok en av de tingene som gjør boka så morsom siden hun ofte gjør mye morsomt og havner i mye trøbbel. Buffy har det vanligvis veldig morsomt i livet sitt, men i denne boka skjer det noe dramatisk med moren. Derfor må Buffy og Bobby dra til Lilly sin nærmeste pårørende. Men hvem er det? Akkurat da skjer det mange spesielle og vanskelige ting på en gang. Men siden Buffy er Buffy takler hun det på en fin og krevende måte.

Det jeg likte med boka var at vi får høre om mange morsomme handlinger der Buffy kommer i trøbbel. Da begynner jeg alltid å le høyt. Jeg syntes også det er bra beskrivelser i boka, så jeg får mange bra bilder i hodet mitt.

Jeg er egentlig ikke så fan av humor bøker men jeg EKSKER Buffy By. Det er en fantastisk bok som inneholder spenning, humor og drama. Det er ganske mye tekst og sider i boka, heldigvis er denne boka også fin å bli lest for. Anbefaler boka til alle som liker det jeg har nevnt nå.
Jeg lover du kommer til å få latterkrampe!!!


Abu

Abu

Skrevet 7. april 2022 av Abu på Høvik

Denne boken handler om en jente som heter Buffy og som ikke har så mye penger. Hun bor sammen med mammaen sin Lillie og broren sin Bobby i en liten leilighet. Plutselig en dag sprekker en blodåre i hodet på Lillie! Da blir hun lagt i kunstig koma og Buffy og Bobby må til bestemoren i Nord-Norge.


Iris:D

Iris:D

Skrevet 7. april 2022 av Iris:D på Høvik

Denne boken handler om Buffy sitt eventyr. Buffy har bestemt seg for å skrive en reiseskildring, siden hun har skapt trøbbel på skole bussen og må sitte i ro etter at skolen måtte pusses opp. Problemer oppstår når moren til Buffy havner i en kunstig koma, så de må dra til bestemoren Olava. Så triste de er på grunn av morens koma, må de dra til bestemoren i Tromsø de ikke en gang visste eksisterte. Perfekte reiseskildring?

Jeg synes personlig at boken er veldig humoristisk og lett å henge med på. Boken er veldig godt skrevet og har rare og unike hendelser. Jeg gir boka en solid 5.5 i terning kast!

Den passer godt for de fleste fra ca 6 til 13 år. For mange kan den være ganske lang, men det er definitivt verdt å lese. Jeg anbefaler å høre den på lydbok eller av en voksen for litt mindre lesere, da blir den enklere å følge med på. Den er en perfekt god bok som du kan glede deg til å lese. Detaljene er suverene!


Oliviæ

Oliviæ

Skrevet 7. april 2022 av Oliviæ på Høvik skole

Boka handler om buffy og bobby by. De bor hos mammaen deres. Men så blir moren syk og de må bo hos bestemoren til moren blir frisk. Moren fikk en hjerneskade. Når buffy og bobby by tar flyet til bestemoren som bor i Nord Norge. Skriver buffy en reiseskildring. Bestemoren har ikke hatt kontakt med familien på lenge. Bestemoren er ikke hyggelig og bryr seg ikke om de. Hun får de to barna til oh jobbe.

Jeg likte den ikke

Boka passer for folk som er 7-13år

Vis flere anmeldelser

Til toppen