Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Buffy By er inspirert

2020 13 anmeldelser

Ny bok om Brage-nominerte Buffy By! Da Randi skrøt av Buffys selvbiografi og sa at det var noe helt spesielt med den, bestemte Buffy seg for å skrive en ordentlig bok ? en spennende bok. Da kan massevis av folk Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Linnea ❤️

Linnea ❤️

Skrevet 16. april 2021 av Linnea ❤️ på Skjerstad oppvekstsenter

Buffy by er inspirert, bokanmeldelse.

Buffy by er inspirert, handler om en jente som heter buffy. Buffy er oppvokst i en fattig familie, Buffy har en bror og en mamma, men ikke en pappa. Boken handler mest om når de får tilbud om å låne en hytte, og dra på ferie for første gang.
Jeg synes boken er bra, fordi jeg liker måten den er skrevet på, litt dagbok aktig. Og fordi det skjedde små hendelser hele tiden. Jeg synes boken ikke passer så godt til boksluker prisen, men det er bare fordi den var med ifjor. Terningkast 5.


Karoline Aurora

Karoline Aurora

Skrevet 16. april 2021 av Karoline Aurora på Skjerstad oppvektssenter

Buffy by er inspirert

Forfatter: Ingeborg Arvola. Forlag: Cappelen Damm
Buffy by er en jente som skal skrive selvbiografi på skolen, og i ferien passer buffy, broren hennes, og mammaen.
Boka er helt grei men jeg synes den kunne vert litt bedre. Jeg gir boka treningkast 4.
Jeg synes boka burde være med i Bokslukerprisen.


Sofie

Sofie

Skrevet 13. april 2021 av Sofie på Kirkenes barneskole

Buffy By er skrevet av Ingeborg Arvola. Det er en selvbiobrafi som bok nr. 1. Buffy er fra en fattig familie på tre det er Buffy og store broren Bobby med mammaen Lilly. Buffy er løsninsorientert, gal og omsorgsfull. På en gang.

Boken er en blanding av drama og humor. Jeg synes det var passe tempo. Jeg kunne kjenne meg igjen i handlingen. Det var gode beskrivelser. Det var mange små vitser. Boka hadde ikke så mye skrift på hver side, så den er lett å lese. Det var litt lite bilder.

Jeg gir boka terning kast 6/6 den var super!

Den passer for 9-12 åringer

Den burde være med på bokslukerprisen!


Victoria

Victoria

Skrevet 15. mars 2021 av Victoria på Skotfoss skole

Buffy By

Buffy By er en fattig jente i rike Oslo, hun er på utkikk etter kjæreste. I tillegg vil hun dra på sommer ferie. Men hvordan kommer man seg på ferie uten penger? Kan man skrive spenningsbok og tjene masse penger, kanskje?

Jeg tror boka er sjangeren humor eller drama.

Jeg synes boka var litt kjedelig i starten fordi det ikke skjedde noe spennende. Boka ble bedre litt seinere i handlingen fordi da skjedde det litt mer ting som var spennende.

Jeg gir boka terningkast 4/6


Victoria

Victoria

Skrevet 15. mars 2021 av Victoria på Skotfoss Oppveksenter

Buffy By handler om en liten familie som vil på ferie i sommmerferien. De har ikke så mye penger. Buffy By har også lyst til å lage en bok i sommerferien.

Denne boka var egentlig litt morsom. Jeg likte også at hovedpersonen tenkte litt annerledes kan man si. Hun var heller ikke redd får å skille seg ut. Det skjedde mye rart og gøy. Men alt var ikke i min humor.

Terningkaste mitt er nok 4 av 6.
Jeg er usikker på om denne her fortjener å være med, men syns den kan få en sjanse.

Vis flere anmeldelser

Til toppen