Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Charlie Drømmevandrer. Sølvdronningens hevn

2021 12 anmeldelser

Charlie er tilbake i en ny bok om Charlie Drømmevandrer. Denne gangen må han ikke bare kjempe sin egen kamp, men også gjøre alt han kan for å redde klassevenninnen Fatima fra drømmenes verden. For hva er det de mystiske Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Aurora

Aurora

Skrevet 16. januar 2022 av Aurora på NBS

Skikkelig bra bok og anbefales virkelig. Den er spennende og skummel og det føles ut som om man er der når man leser boka. Den har ingen bilder i seg så anbefaler den til de som liker bøker med mye tekst og uten bilder. Boka handler om Charlie som drømmer skumle drømmer. Og bestevennen til Oda som er bestevennen til Charlie har oppdaget at hun har blitt syk. Så da må de hjelpe henne med det hun blir syk av, nemlig drømmer.


Signe

Signe

Skrevet 5. januar 2022 av Signe på Kongeveien

Håper den er like bra som den høres ut


Iselin

Iselin

Skrevet 23. april 2021 av Iselin på Snarøya skole

Boken Charlie drømmevandrer er kjempebra! Sjanger er drømme og fantasy!Jeg synes den er det fordi det skjer spennende ting og litt skumle ting. Forfatteren heter Svein Tindberg. Boken handler om at Charlie er tolv år å går på skole,men ingen liker han særlig godt bortsett fra Oda! Moren hans har gått fra Charlie og faren hans. Faren til Charlie jobber på et sirkus. Charlie er ikke god i noe bortsett fra å drømme,men Charlies drømmer blir skumlere og skumlere. Han må prøve å legge alt sammen og finne ut hva som ligger bak alt dette. Det var vanskelig å legge fra seg boken når jeg leste,den var så spennende! Jeg syntes at forfatteren er troverdig at han juger så man tror på det. Beskrivelsene i boken var veldig bra og jeg forsto alt!Jeg anbefaler og lese denne boken! Jeg gir den terningkast 6!


Lars

Lars

Skrevet 22. april 2021 av Lars på Grødem skole

Charlies drømmevandrer

Forfatter: Svein Tindberg
Illustrasjoner: Stian Hole
Forlag: Stenersens Forlag as
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 194

Charlis drømmevandrer handler om en gutt som heter: Charlie. Charlie har en venn som heter Oda, hun er den eneste vennen til Charlie men det varer ikke lenge snart får han en ny venn som heter Fatima. Fatima forteller at hun drømmer skumle mareritt. Charli er en ekspert på drømmer og mareritt. Han og Oda vil hjelpe Fatima men klarer de det?

Hva synes du om boka?
Hvilke følelser fikk du av å lese den? (glad, spent, trist, sint, redd?)

Når jeg leste ble jeg både spent trist og glad. Det er en spennende
bok som jeg anbefaler. Denne boka burde bli med i bokslukerprisen

Den passer for Gutter og Jenter alder: 10-13

Terningkast 4

Jeg liker hvordan hovedpersonene har forskjellige hovedtrekk.
Jeg liker at vi får “oppleve drømmene”. og at det er tydelig når det bytter mellom drøm og virkelighet.
At de har et bra samarbeid og at de jobber bra sammen .

Jeg liker at de har oppturer og nedturer.


Agnes

Agnes

Skrevet 13. april 2021 av Agnes på Eikeli

Tittel: Charlie Drømmevandrer Sølvdronningens hevn

Forfatter: Svein Tindberg

Sjanger: Skjønnlitterær

Hovedpersonen i denne boka heter Charlie. Han har også en venn som heter Oda. Og Fatima er også en venn av Oda og Charlie.
Når jeg leste boka levde jeg meg veldig inn i boka, og jeg hang godt med når jeg leste. Når jeg leste fikk jeg bra bilder i hodet. Boka var veldig spennende, og etter noen kapitler måtte jeg bare lese litt mer. Jeg liker å lese og det var veldig gøy å lese akkurat denne boka. Og den var også ganske lærerik.

Jeg syntes boka var veldig bra. Men jeg kunne likt den litt bedre hvis den hadde hatt noen bilder, og om noen steder i teksten var forklart litt bedre. Så jeg gir boka en 5er.

Agnes 10 år Eikeli skole

Vis flere anmeldelser

Til toppen