Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

De kloke og de dumme musene

Sigmund Hågvar Kolofon Illustratør: Anne Lene Aase 2018 2 anmeldelser

To grupper eventyrlystne mus havner på hver sin øde øy. På den ene øya er musene kloke og tar vare på naturen, mens den andre øya blir totalt ødelagt av korttenkte og egoistiske mus. Her ender det i en dramatisk Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

K

K

Skrevet 16. april 2018 av K på Røyslimoen

Boka handler om noen mus som skal på eventyr. Men når de flyter på havet kommer en storm som deler båtene i to. På den ene delen er det kloke mus, men på den andre så er det dumme umiljøvennlige mus.
Jeg synes ikke boka var like godt skrevet som vanlige bøker, men forfatteren var tross alt ikke en forfatter. Selve historien var fin, og kan få unge til å tenke selvstendig og passe på planeten vår. Jeg synes boken fortjener en plass i bokslukerprisen.
Ikke fordi teksten var bra, men fordi det er en bra historie.


K

K

Skrevet 16. april 2018 av K på Røyslimoen

Boka handler om en mus som ikke gidder mer å være i det lille musehullet sitt, og vil dra ut på et skikkelig eventyr. Han vil prøve å finne og utforske en øy og får med seg mange mus. En storm kommer når de er på havet, og båten deler seg i to den ene delen med dumme mus og den andre med kloke mus.
Boka handler om miljøet, og ikke skade naturen.

Jeg synes at boka ikke var så bra i seg selv, men til å være en bok som dette synes jeg det var en bra bok. Selve historien var fin og kan få barn å unge til å tenke seg om. Jeg synes den fortjener en plass i Bokslukerprisen 2018. Ikke på grunn av bra tekst, men på grunn av selve historien.

Til toppen