Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Det du ikke kan se

2021 11 anmeldelser

Juni flytter fra hotellet, og Mai får ikke tak i henne lenger. Har noe skjedd med Juni? Eller har hun sluttet å bry seg om Mai? I Det du ikke kan se må Mai handle på egen hånd. Men det Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Elin

Elin

Skrevet 22. april 2022 av Elin på Strusshamn

Det du ikke kan se
Av Lene Ask
Jeg likte boken litt, fordi det var masse drama men dessverre ikke nok, selvfølgelig endte det bra. Men fordi jeg klarte å leve meg inn i boken var den også bra. Kunne gjerne krydret seg litt, med litt mer spenning. Innholdet grep ikke tak i meg med en gang, men den var bra,- det skal forfatteren ha. Ingenting overrasket meg dessverre, derfor fikk jeg ikke så veldig lyst til å lese flere av dem. Men jeg synes den fortjener å bli med. Jeg tenker dramaet blir en glede og noe spennende for andre å lese og mene det er en god bok. Elin- Strusshamn skole.


Malene

Malene

Skrevet 7. april 2022 av Malene på Bø skule (Nærbø)

Det du ikke kan se.
Boka handler om 2 usynlege jenter som heter Mai og Juni. De bor på eit hotell. Det var også ein fest som det handla om i boka eg syns det var litt morsomt fordi Mai gikk in i festen og skremte alle folka der.
Eg syns boka var litt kjedelig men også litt kjekk fordi det var litt lite bilder men godt skrevet.
Eg anbefaler boka til folk som liker lite bilder.
Hvis det hadde våre meir bilde hadde den kanskje våre kjekkare.
Eg synes boka fortjener ein plass i bokslukerprisen 2022.


Amalie

Amalie

Skrevet 7. april 2022 av Amalie på Bø Skule Nærbø

Det du ikkje kan se
Forfattaren er Lene Ask.

Eg opplevde at boka ikkje var så gøy fordi det var ikkje den sjangeren eg likte så godt. Anbefaler kanskje boka til 3-5 klasse. Boka handlar om Mai og Juni som var usynlige og Juni møter mora og ho er ikkje usynlige lenger. Litt seinere i boka skulle Juni ha fest, Mai kommer inn på festen og skremmer alle ungdommene ut. Folk burde lese den hvis de føler seg litt som Mai og være usynlig. Eller bare fodi de synes at den er gøy. Gjer den eit terningkast 3.
Den burde ikkje vere med i bokslukerprisen.


Linn

Linn

Skrevet 22. mars 2022 av Linn på svortland skule

Det du ikke kan se!

Det du ikke kan se er ein veldig spennende bok, som handler om at det er to jenter som er usynlige, og dei var bestevenner. Seinere i boken så blir det fest og da var det ein gut som skulle finne alkohol men han fant antibac. Der fant henne Juni som satt på golve og gjemte seg. Så Mai prøvde og late som at ho var eit spøkelse og det skremte alle vekk. og på slutten så skal Juni og Mai på skulen og da spør Juni om busskjoføren ser Mai og da spør henne om det er henne i nattdrakt og da blir dei så glade, og da løper dei til moren til Mai og så viser dei at henne er synleg og da sier moren at det er katastrofe og så stopper boka. Eg syntes boken var veldig spennende og bør vere med i bokslukerprisen.

Forfatter: lene ask.

Ternings kast: 5,5.


Alexandra

Alexandra

Skrevet 9. mars 2022 av Alexandra på Lone Skule

Den er grei men det er ikke noe for meg men jag tror at 5 klasinger kommer til å like dene

Vis flere anmeldelser

Til toppen