Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Detektivene på Torshov: Det forsvunne perlekjedet

2020 9 anmeldelser

Kim går i sjetteklasse på Torshov i Oslo. Når fotballkarrieren blir lagt på hylla grunnet en skade, bestemmer Kim seg for å starte en detektivklubb sammen med vennene sine Pølsa, Aryan og Heidi. De har fast møteplass på tørkeloftet, kommuniserer Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Astrid

Astrid

Skrevet 21. mars 2020 av Astrid på Årås skule

Eg syns at det forsvunne perlekjede er ei fantasi bok.
Boka handler om at det er eit dektektiv byrå som skal finne ut kven som har stelt eit perlekjede. Boka gjekk litt treigt i starten, men det begynte å bli litt gøyere når eg kom til side 80. Det var eit høgdepunt på slutten av boka. Boka slutter som forventet.
Boka var egentlig ikkje så vanskeleg å legge frå seg, fordi at det var ikkje så mykje spenning i boka. Den boka liknar litt på nokon av dei andre bøkene eg har lest.
Bøka var veldig lett å lese, men kjedelig at setningene var litt lange.
På slutten av boka var det masse uventa ting som skjedde.
Terningkast 2


Ida Aleksandra

Ida Aleksandra

Skrevet 21. mars 2020 av Ida Aleksandra på Årås skule

Det var litt spennende i begynnelsen, men så begynte det å bli kjedelig. Det kunne vert mykje meir action og drama. Forfatteren kunne ha overdrive litt med drap eller kiddnaping eller noko anna. Det kunne vert ei jente til, eller at det kunne vert fleire folk i fortellinga. Eg gir terningkast 2.


Benjamin

Benjamin

Skrevet 20. mars 2020 av Benjamin på Årås skule

Guten som blei mobba

Peter på 12 er ute å sykler å plutselig så han noe som blinker
Han ser ein gjeng som står med det han går bort å han blir banka..

Eg synest boka var treig
Handlingen begynner treigt, men du kommer snart inni den.
Denne boka slutter ikke bra.
Den var ikke kreativ.
Ja den var troverdig.
Den var bra fordi det var banning som fuck.
Denne boka handlar om ein gut som blir mobba og slått.
Terningkast 4


Julie

Julie

Skrevet 20. mars 2020 av Julie på Årås skule

Det er ein gjeng fra eit sted som skal finne ut kvem tyven av eit dyrt perlekjedet er.Boken starter rett i handlingen og beskriver ganske lite dei beskriver og lite korleis det ser ut der og korleis folkene ser ut. Eg synnes boken var ganske treig og det var ikkje noko som skjedde til side 81, og dei hoppet over ein del som kunne gjort det mykje mer spennende men det var ingen ting som skjedde før side 81.Denne boken er ein typisk dektektiv bok bare 25% dårligere. Og ein vanelig detektiv bok er dritt kjedelig Denne boken trur eg ikkje veldig på det virket litt rart at noken unger skal kunne etter forske bedre en politiet . Den var ganske lett og lese men replikkene dei seier er litt rare noen gonger eg finn ikkje så mykje positivt om denne boken, men eg trur at andre kan like den det er bare ikkje heilt min smak. Terning kast 2


Tomasz Kopertowski

Tomasz Kopertowski

Skrevet 18. mars 2020 av Tomasz Kopertowski på Asker International school

Kim går i sjette klasse på Torshov i Oslo. Når fotballkarrieren blir lagt på hylla grunnet en skade, bestemmer Kim seg for å starte en detektivklubb sammen med vennene sine Pølsa, Aryan og Heidi. De har fast møteplass på tørkeloftet, kommunisere på tvers av bygården via walkie talkie. Klubben løser mysterier på Torshov. En gammel dame blir "frastjålet" et perlekjede.
Boka er bra for de som liker krim og korte boka den var interessant fordi den var veldig realistisk. Den var spennende for meg og jeg ville ha gitt den en 8 ut av 10.

Vis flere anmeldelser

Til toppen