Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Discosatan

Vera Micaelsen Aschehoug 2015 10 anmeldelser

Kine går i syvende klasse og elsker å danse discojazz, men hun er ikke spesielt talentfull og har heller ikke råd til å trene sånn som de andre jentene. Kines mamma er alenemor og har verken råd eller lyst til Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Eline

Eline

Skrevet 17. mars 2016 av Eline på Konnerud

Jeg syntes at boka hørtes litt skummel ut fordi det var en dame som bare dukket opp sånn plutselig, men jeg likte veldig godt at det handlet om dans. Jeg syntes at boka passer for aldersgruppa 10-14 år fordi den kanskje kan være litt skummel og vanskelig å forstå. Boka handler om Kine som går i 7. Klasse. Lidenskapen hennes er disco-jazz, men for å bli virkelig god i disco-jazz må Kine ha privattimer, noe som moren hennes dessverre ikke har råd til. Men når Kine får et forslag om å bli verdensmester i disco-jazz i bytte mot sjelen hennes klarer hun ikke å motstå sjansen.


Halvard

Halvard

Skrevet 17. mars 2016 av Halvard på konnerudskole

Jeg syntes boken var spennende og jeg likte det med at en dame hadde lyst på sjelen hennes. jeg syntes det var veldig mye bra drama . jeg synes boken er i alder for dem i 9-13 år.


Sarah

Sarah

Skrevet 17. mars 2016 av Sarah på Konnerud skole

Jeg synes den er litt skummel pluss at den er morsom også.
Synes den passer for 10-14 år, fordi den har litt ungdom språk i seg.
jeg likte at hun gikk på freestyle og at hun var tøff som ikke ble skikkelig skremt av dama som hun møte i kirkegården. Jeg synes dama var litt rar, men hun virka hyggelig da hun ble litt kjent med henne, jeg liker egentlig ikke å lese bøker, men denne ville jeg lese mer av.


Emilie

Emilie

Skrevet 17. mars 2016 av Emilie på Konnerudskole

Jeg synes det var skikkelig spennende å lese boka. Den var sykt bra og jeg likte den kjempe godt. Det jeg likte med den var at det handler om dans og masse sånne ting.

Fra Emilie


Leosander

Leosander

Skrevet 16. mars 2016 av Leosander på Konnerud skole

Jeg syntes boken var litt kjedelig i starten, men den ble plutselig veldig spennende når det kom en dame som hadde lyst til å bytte skjel med henne.

Vis flere anmeldelser

Til toppen