Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Dragedalen

2021 9 anmeldelser

Drager finnes. Ikke på jorda, men i Bifrost. Imre tror selvsagt ikke på drager. Eller at det finnes andre verdener. Så da en ukjent jente ved navn Vertigo dukker opp og ber om hans hjelp til å stoppe ødeleggelsen av Vis hele forlagsteksten

tobias

tobias

Skrevet 9. april 2021 av tobias på kirkenes

Boka handler om en gutt som prøver å redde dragedalen fra Varan.
Han støter på en jente som heter Vertigo som viser han veien in i dragedalen.
Jeg har smurt niste til deg, sa pappa før imre rakk å fortelle at han ikke følte seg i form. Hoved personene er imre, vertigo og fanir.
Den har også et spill på baksiden av boka som du kan være helten i.

Denne boka passer bra for folk som har god fantasi og liker mye text.
Jeg liker boka fordi jeg fikk mer og mer lyst til å lese den jo lenger in i boka jeg kom.
Så jeg gjir denne boka terning kast 6.


Malin

Malin

Skrevet 24. mars 2021 av Malin på Vardåsen skole

Boken er om en gutt som heter Imre og en jente som heter Vertigo. Imre er fra vår verden mens Vertigo er fra Bifrost.(en annen verden.) Jorden og Bifrost kan ligne på hverandre men det er drager i Bifrost. Det er store ødeleggelser på jorden med de er 10 ganger verre i Bifrost. Og det forferdelige som skjer i Bifrost kan også ramme jorden.

Jeg synes boken var veldig gøy og jeg anbefaler den, for den er superspennende. Men jeg synes det var litt merkelig med det spillet som er bakerst i boken. Det var ikke helt min stil. Og det kunne ha skjedd litt mer i selve boken. Men jeg synes den fortjener og være med videre i konkurransen.

Terningkast 5.


Sturla

Sturla

Skrevet 17. mars 2021 av Sturla på Eikeli

Boken handler om en gutt som blir tatt med til en annen verden av en jente som heter vertigo. Denne verdenen er lik som jorda, men alt som skjer der er 10 ganger så verre som på jorda. Så han må hjelpe å redde bifrost (den andre verdenen).

Det var veldig spennende og gøy og jeg likte veldig godt det spillet på slutten hvor du var hovedrollen.

Boken var veldig bra og når det spennende kom ville jeg ikke legge fra meg boka! Men det kunne vært mere som skjedde underveis. Jeg ville anbefalt deg og lese denne boken.

Terningkast: 5


Borgar

Borgar

Skrevet 17. mars 2021 av Borgar på Eikeli

Tittel: Dragedalen
Forfatter: Ørjan N. Karlsson
Sjanger: Fantasy

Boka handler om en gutt som heter Imre. Imre og klassen er på tur, da det plutselig dukker opp en jente ved navn Vertigo som bare Imre kan se og høre. Hun sier at Imre må bli med henne til en annen verden som heter Bifrost, for å redde Dragedalen, det siste tilholdsstedet for Bifrost’s drager. Han tenker at hun bare tuller, men det viser seg å være sant, og at ødeleggelsene kan ramme jorda også.

Boka er fabelaktig, nervepirrende og rett og slett fantastisk! Denne boka anbefales på det sterkeste! Håper virkelig den vinner! Den er ikke alt for vanskelig å lese, og den har rundt 120 sider. Det som kunne vært en forbedring var om det kunne vært litt bedre beskrivelser, det var litt vanskelig å se for seg hvordan ting/ personer så ut. Bakerst i boka er det et kjempebra spill, der DU er helten!
Terningkast 5

Anmeldt av: Borgar, 5C Eikeli Skole


Isak

Isak

Skrevet 16. mars 2021 av Isak på Vardåsen

Jeg synes denne boken var en veldig fin bok. Boken har veldig mye fantasi og det liker jeg. grunnen til at jeg likte denne boken veldig godt var fordi det handlet blant annet om å redde verden (bifrost). Jeg vil gi denne boken treningkast 5. Grunnen til at den ikke får 6 er fordi jeg ikke har lest hele boken enda, men når jeg har lest ferdig boken vil jeg tro at treningkastet kommer opp til en 6 i treningkast.
Denne boken er veldig spennene og kul, Jeg syntes at denne boken burde være med i boksluker prisen 2021

Vis flere anmeldelser

Til toppen