Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Edvin Eek og Ordensmannen

Sigmund Falch Vigmostad & Bjørke Illustratør: Jens K. Styve 2018 6 anmeldelser

Dypt nede under Sydpolen sitter kraften som styrer det hele. Ordensmannen sørger for at verden er sånn noenlunde i balanse. At det er like mange oppoverbakker som nedoverbakker her i verden, for eksempel. Og at det for all del ikke Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Q

Q

Skrevet 29. april 2019 av Q på Nypvang Skole

Bra


Sofia

Sofia

Skrevet 10. april 2019 av Sofia på Lillemoen skole

Boken handler om Edvin Eek. Foreldrene skal på bryllupstur, men Edvin får ikke lov til å være med, så han må være hos den rare tanta si. På morgenen så var det så mye styr, Edvin skal til tante rett etter skolen, men på grunn av alt styret så glemte han telefonladeren hjemme. Etter skolen gikk Edvin hjem for å hente telefonladeren. Vanligvis pleide han å sykle, det gikk mye fortere da han sykla, men nå gikk han. Han må gå opp en gigantisk bakke, men da kom opp huset, var ikke huset der. Han gikk lenger opp, men huset var ikke der heller.

Det jeg like var at det var spennende.
Jeg synes det var kjedelig forside, men boken var gøy.
Jeg hadde likt den bedre hvis det var bilder
Terningkast 4.


Markus

Markus

Skrevet 9. april 2019 av Markus på Frivoll skole

Edvin Eek
Og ordensmannen
Edvin gikk fort. Han hadde glemt laderen til mobilen sin.Han viste akkurat hvor den var oppå dyna inne på soverommet. Edvin pleide ikke å glemme så mye. Men det hadde vært en travel morgen moren og faren skulle på ferie. Det var jo tross alt siste skoledag før høst ferien. Men når han er med bakken opp til huset så slutter ikke bakken den blir bare lengere og lengere.

Hva jeg synes?

Jeg synes boka gidde litt lite mening men var spennende boka passer fordi som liker fantasi bøker. Men ble mer spening utover i boka jeg synes slutten var den beste men i midten av boken gidde ikke så mye mening synes jeg. Jeg gir terningkast: 4

Personer med: Edvin, moren til edvin, faren, tanten, kusinen,…


Helene

Helene

Skrevet 7. april 2019 av Helene på Skjervøy barneskole

Denne boken handler om Edvin Eek. Edvin bor på toppen av en lang bakke og en dag på tur hjem fra skolen kommer han seg ikke hjem. Bakken tar aldri slutt. Det er noe galt med den som har den store jobben med å holde disse bakkene på plass. Som er Ordensmannen. Dessverre for Edvin, er det han som må ordne opp.
Sjangeren er humor.
Jeg synes denne boken er bra. Jeg likte å lese den, og den var ganske artig. Boken starter med at Edvin går hjem fra skolen, og merker at noe er galt. Det som er litt dumt er at det er veldig mye tekst, og ganske liten skrift så det tar litt lang tid og lese den. Derfor er den ikke så lett å lese.
Hvis du liker å lese, burde du lese denne boken. Men som sagt er den veldig krevende og lang. Da kan den jo virke litt kjedelig også.
Derfor synes jeg ikke at denne boken passer til bokslukerprisen 2019/2020.


Silje Sofie

Silje Sofie

Skrevet 18. mars 2019 av Silje Sofie på Ringshaug

Denne boken handler om Edvin, en gutt som ikke tror på så mye. En dag han går hjem fra skolen, oppdager han noe uvanlig. Kan det ha vært ordensmannen som har gjort det? Ordensmannen holder styr på alt her i denne verden, han bor dypt nede i Sydpolen og har makten over alt sammen, hvis han roter opp i noe, endres noe i verden.
Jeg likte denne boken veldig mye, helt kart en ny favorittbok. All den fantasien og spenningen var utrolig. Jeg synes at den startet spennende og jeg ville fortsette. Jeg liker ideen til boka og navnene på karakterene. Personligheten i karakterene gjør at jeg vil vite mer om dem og ikke synes at de er kjedelige. Jeg gir denne boken sterk 6.

Vis flere anmeldelser

Til toppen