Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Edward Rubikons mysterier: Draugens vrede

2021 6 anmeldelser

Åtte skipsforlis i løpet av en uke – det er mye, selv for Grimsrudkysten. Voldsomme stormer dukker opp på et øyeblikk. Båter senkes på uforklarlig vis. Og hvor kommer all den tangen fra? Edward og vennene hans drar ut på Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Georg

Georg

Skrevet 6. april 2022 av Georg på Høvik skole

Jeg har alltid likt gåtefull fantasy og dette er gåtefull fantasy i høyeste grad og de klarte å få en klype redd miljøet. Anbefaler fra 7-12 år


Even

Even

Skrevet 6. april 2022 av Even på Høvik skole

Den var ganske spennende jeg likte hvordan den handlet om miljøet.
Monstrene var også ganske bra.


Kristin

Kristin

Skrevet 19. januar 2022 av Kristin på Høvik skole (Bærum)

Edward Rubikons mysterier Draugens Vrede av Aleksander Kirkewood Brown og Anders Iversen.

Boka handler om Edward og vennene hans Nadira og Kasper.
Merkelige og skumle ting skjer på havet utenfor Grimsrud der de bor. Båter blir angrepet av noe som ligner på tang og blir omringet av en slags tåke. Edward, Nadira og Kasper begynner straks og etterforske saken. Plutselig har de skaffet seg en båt og drar ut på det fryktede havet.
De kommer til en strandet øy, men der blir de jaktet på av døde vesner, på flukt møter de en lysende mann som sier at Draugen har våknet og at det er dems ansvar og overvinne den. Når hele livet står på spill får de viktig hjelp av noen som skulle vise seg å være dems verste fiende.

Det jeg likte med boka var at det dukket opp mange mysterier som gjorde at jeg fikk lyst til å lese videre. Det var også mange beskrivelser i boka så jeg lagde mine egne bilder i hodet.

Jeg personlig liker bøker som har mer tekst og flere sider så denne får ikke toppscore av meg, men jeg syntes at forfatterne har laget en god balanse mellom tegneserie og tekst.

Dette er en lettlest, morsom og spennende bok. Så jeg anbefaler boka til alle som liker det.


Kristin

Kristin

Skrevet 18. januar 2022 av Kristin på Høvik skole

Edward Rubikons Mysterier Draugens Vrede av Aleksander Kirkwood og Anders Iversen

Dette er en bok som handler om Edward, Nadira og Kasper. Det skjer merkelige og skumle ting på havet utenfor Grimsrud der de bor. Båter blir plutselig angrepet av noe som ligner på tang og blir omringet av en tykk tåke.
Til slutt er det ingen som tørr å reise ut på havet. Edward og vennene hans klarer ikke motstå fristelsen av å etterforske saken så de skaffer seg en båt og drar ut på det fryktede havet. Reisen skulle vise seg å bli mer farlig en de trodde. Når de kommer i land på en øy dukker det opp døde sjøfolk. På øya flykter de fra sjøfolkene, på veien møter de et lysende vesen. Det forteller at noen har vekket draugen og nå er det opp til dem å overvinne den.
Det er et vanskelig oppdrag og når livet står på spill får de nød hjelp av en mann, men han skulle vise seg å være dems verste fiende.

Det jeg likte med boka var at det dukket opp mysterier hele tiden som gjorde at du fikk lyst til å lese videre, det var også veldig gode beskrivelser, det gjorde at jeg lagde egne bilder i hodet. Jeg likte extra godt når Edvard, Nadira og Kasper samarbeidet når de holdt på med etterforskningen.

Jeg personlig liker bøker som har flere sider, mer tekst og som ikke er tegneserie. Men jeg kan se for meg at denne er veldig fin for de som liker mindre tekst og tegneserie.
For denne boka er nemlig en blanding av tekst og tegneserie jeg syntes det er bra at man får tegneserie og bilder når det skjer noe extra spennende i boka.

Anbefaler boka til alle som liker bøker fylt spenning, drama og humor og de som liker lettleste bøker.


Nora

Nora

Skrevet 10. desember 2021 av Nora på Marikollen skole

Jeg elsker spennende bøker! Denne burde være med⭐️👌😊

Vis flere anmeldelser

Til toppen