Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Elastico

2020 40 anmeldelser

Ibra drømmer både om en plass på det norske juniorlandslaget og å vinne hjertet til den søteste jenta i klassen. Men han har en rival på begge fronter. Ibra kjemper innbitt for å nå sine mål, med og uten ball, Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Ylva

Ylva

Skrevet 16. april 2021 av Ylva på Fredheim Skole

•ELASTICO•

Forfatter: Michael Stilson og Luis Guaragna

Hovedpersonen: Ibrahim

Handling: Det handler om to kompiser som heter Oscar og Ibrahim. De går på fotball og prøver å komme på landslaget. En dag når de skulle spille på Norway cup hadde Ibrahim ballen. Oscar var åpen og prøvde å få Ibrahim til å gi han ballen, men Ibrahim tar ballen og scorer. Det er da alt endrer seg og Oscar og Ibrahim slutter å være venner. En dag så scorte Oscar og han ble mer populær enn Ibrahim. Da begynte Oscar å være slem mot Ibrahim. Ibrahim begynner å trene for å bli bedre enn Oscar, han møter en jente og det skaper drama.

Det jeg syntes om boka: Jeg syntes boka var morsom, kul og interessant. Jeg tenker at boka er bedre for de som er glad i fotball men man kan lese den uansett. Jeg skulle ønske at boka var litt lenger på vær side men jeg syntes den var ganske bra. Jeg syntes at denne boka burde komme i Bokslukerprisen 2021/2022.

Terningkast: 4 av 6


Jo Henry

Jo Henry

Skrevet 16. april 2021 av Jo Henry på Fredheim

Navn: Elastico
Sjanger: fotball tegneserie
Boka handler om en dude som het Ibra. Han har en drøm om og komme på landslaget.
Han må ofre alt for det og blir en egoist. Hvis du gidder og lese denne boka så les den jeg skakke stoppe deg.
3/6 jeg likte att det var litta bitta kjærleik jeg likte ikke at den var så urealistisk jeg likte att den hadde en forståelig slutt
Jeg trur det kommer en toer hvis ikke den har kommet allerede.
Jeg håper ikke at denne blir med i bokslukerprisen.
-Onii chan


Sofia

Sofia

Skrevet 16. april 2021 av Sofia på Fredheim

•elastico•

Elastico handler om Ibra og Oscar som har finale i Norwaycup, Ibra er ledig men Oscar går for skudd og skårer. Ibra blir sur på Oscar siden han var ledig, og de blir uvenner. Ibra trener på fotball hver dag for å få en plass på landslaget. En dag Ibra trener på stadion kommer Hedda. Hedda sier at de kan trene sammen og være et lag i skolecupen. De trener hver dag men en dag Hedda og Oscar plukket ut til landslaget og ikke Ibra. Ibra blir sur og sier til Hedda «alle jenter som satser litt blir jo plukket ut» Hedda blir sur og går. Hedda spiller på lag med Oscar på skolecupen istedenfor, og hvem
som vinner får du lese selv.

Jeg likte boka veldig godt men det var veldig enkelt og lese den så jeg ble ferdig ganske fort. Jeg syntes boka fortjener en plass i bokslukerprisen fordi alle på trinnet vårt ville lese den og var veldig spennende og kul fordi det kunne være en bok jenter å gutter kunne lese . Det er en fotball bok men man må ikke like fotball for å like boka. Jeg likte bildene men det kunne hvert litt mer tekst.


Ellen-Sofie

Ellen-Sofie

Skrevet 16. april 2021 av Ellen-Sofie på Fredheim

BOKANMELDELSE
ELASTICO

Ibra kjemper hardt for å nå sine mål, med og uten ball, men ingenting går etter planen. Jenta han liker, ser en annen vei og drømmen om landskampen ser ut til å glippe.

Jeg likte denne boka ganske mye fordi handlingen intriserte meg og bildene passa bra til teksten. Noe av det jeg ikke likte helt var at den var så kort så jeg skulle ønske den var litt lenger.

Terningkast 4/6 fordi:
1. Det er en tegneserie.
2. Handlingen interesserte meg.
3. Bildene passa til teksten.
4. Tegningene var bra beskrevet.
5. (-) Den var for kort for meg.
6. (-) Noen ganger så falt jeg ut av teksten.

Forfatter: Michal Stilon
Antall sider: 55
Utgivelsesår: 2020
Sjanger: Drama


jente

jente

Skrevet 16. april 2021 av jente på Kirkenes Barneskole

Michael stilson is Guaragna Den handler om en gutt som spiller fotball. Gutten heter ibrhim . Ibrhim trene masse fondi han vil bli best . Han liker en jente som heter Hadda .

Ibrahim har en uvenn som heter oscar .

Oscar liker også Hedda

Jeg liker ikke lese jeg likte ikke boka. Jeg gir terningkast 1.

Vis flere anmeldelser

Til toppen