Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Etter leggetid (Avisgjengen)

2020 24 anmeldelser

Sebastian er journalist i skoleavisa Avisa og har planer om å bli den største krimreporteren skolen har sett. Det skal i utgangspunktet ikke så mye til, men det krever både nattlige utflukter, innkjøp av lang frakk og utallige forsøk på Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Alma

Alma

Skrevet 13. mars 2020 av Alma på Tåsen skole

Boka var helt grei. Jeg synes at den var litt barnslig, og det var veldig mange bilder og ikke så veldig mye tekst. Boka handler om en gutt som er i skoleavisa som synes at avisen er så kjedelig. Så han går ut på natta for å løse krim mysterier som han kan skrive om i skoleavisa. Boken passer fra barn som er 7-10. Jeg gir boken terningkast 3.


Kristian

Kristian

Skrevet 12. mars 2020 av Kristian på Myra skole

Jeg synes boka var helt ok. Boka handlet om en gutt som syntes alt var kjedelig i skoleavisa. Så han gikk ut på kveldene for å løse mysterier.
Jeg synes boka passer best for gutter og jenter fra 7 -10 år som liker mye bilder og lite tekst i bøkene.
Terningkast: 3


Mie

Mie

Skrevet 11. mars 2020 av Mie på Tåsenskole

Boken etter leggetid er bra. Boken var enkel å lese og det var mange fine illustrasjoner. Den handler om en gutt som jobber med og lage aviser på skolen sin, men ingen ville lese de. Så han bestemte seg for å skrive om krim. Han begynte og etterforske om mange spennende ting skjedde. Jeg anbefaler denne boken for barn fra 7-11
Jeg gir denne boken terningkast 4/5


Hannah

Hannah

Skrevet 11. mars 2020 av Hannah på Tåsen skole

Jeg synes denne boken var helt OK. Den var veldig lettlest så den gikk veldig fort å lese. Den handler om Sebastian som skal skrive om et mysterium til skoleavisen.
Jeg gir den terningkast 4


Hanna

Hanna

Skrevet 10. mars 2020 av Hanna på Tåsen Skole

Etter leggetid er en helt ok bok. Den er litt kjedelig fordi det er ikke så mye som skjer. Det handler rett og slett om en gutt som heter Sebastian som jobber i skole avisa og har en venn, Glenn, som han går til skolen med. Til 12 år dagen hans får han en krim bok av sinne foreldre.
Han begynner og snike seg ut på kvelden når foreldrene tror han sover, og prøver å finne et mysterium han kan skrive om i skole avisa han jobber med. Finner han et mysterium eller ser han bare syner?
Terningkast: 4

Vis flere anmeldelser

Til toppen