Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Fimbulvinter. Ragnarok 2

2021 30 anmeldelser

Vikinggutten Ubbe mister moren sin når den fryktelige Fenrisulven angriper landsbyen. Fire år senere dukker guden Loke opp i ravneskikelse. Han overtaler Ubbe og stavmesteren Tyra til å bli med for å fange beistet - mot en fyrstelig belønning. På Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Emil

Emil

Skrevet 14. juni 2022 av Emil på Søvik skule

Eg har les første men eg synest denne var best. Den hadde lit meis spenning i seg


Kristoffer

Kristoffer

Skrevet 26. april 2022 av Kristoffer på skåredalen skole

Jeg liker denne boken fordi den er spennende og morsom. terning kast 5. Den handler om en gutt som hetter Ubbe som skulle finne en ulv som angrep landsbyen og drepte mora hans og mange andre, men han fikk hjelp. Jeg anbefaler denne boken til de som er 8-12 år.


Herman

Herman

Skrevet 26. april 2022 av Herman på Skåredalen Skole

Vikinggutten Ubbe mister moren sin når den fryktelige Fenrisulven angriper landsbyen. Fire år senere dukker guden Loke opp i ravneskikelse. Han overtaler Ubbe og stavmesteren Tyra til å bli med for å fange beistet – mot en fyrstelig belønning. På reisen møter trkløveret på både farer og hindringer. Den verste kommer i form av en merkelig og kampglad viking, Blåtann jarl. Etter en utveksling av fornærmelser, utfordres Ubbe til tvekamp – en dødelig strid kalt Fimbulvinter.


Elida

Elida

Skrevet 22. april 2022 av Elida på Myking

Boka handler om Ubbe, Thyra og den snakkande ravna Loke som skal finne ein ulv som drepte mora til Ubbe og mange andre i landsbygda. Men på reisen møter dei på hindringer og blir til og me utfordra til ein duell.

Eg synes det var ein spennende bok som var lett å lese og å forstå. Eg har bare lest nr 2. Man trenger ikkje å ha lest bok ein for å kunne lese bok to.

Eg liker ikkje så godt denne typen bøker, men eg har hørt i frå mange som liker desse type bøker at dette var ei veldig god bok. Men eg trur ikkje eg hadde lest bok tre vis det er/ kommer ein.

Eg vil ikkje at denne boka skal komme til bokslukerprisen, fordi eg meiner det var mange bøker som var betre.

Terningkast 3/6


Odin

Odin

Skrevet 22. april 2022 av Odin på skåredalen skole

den er er spennende og gøy. den har mange bilder som er velidg bra. den har også masse fantasi og kule sener.

Vis flere anmeldelser

Til toppen