Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Flukten til bakgatene

2020 25 anmeldelser

Elvin Griff er på flukt sammen med Lydia. De kommer til en by med karneval, der også agentene som jakter dem, er kledd i fantasirike kostymer. Men hvem er jenta som dukker opp midt i folkemengden og ber dem følge Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Emil

Emil

Skrevet 16. april 2021 av Emil på Østgård skole

Forfatteren heter. Arne
Svingen og Eivind Gulliksen.
Boka heter Flukten til Bakgatene.
Hovedpersonene heter Elvin Griff og Lydia. 🥱
Moren til Lydia sitter i fengsel.
Det handler om at Elvin og Lydia er på karneval og da ser de noe mystisk. En bjørnemaske og en kyllingmaske. De går nærmere dem og da ser de at de plutselig er borte. Da ser Lydia dem ved noen søppeldunker og sier til Elvin.🙀 Der er dem! De sykler etter dem. Plutselig løper de hver sin vei😿 Da ser Elvin at den ene løper en smal vei. Og Lydia ser han bra men hun hører at telefonen ringer så da fikk hun ikke ta han. Og så møtte de en jente som heter Lilly hun var en snill jente. Så fulgte Lilly hvor det var en hemmelig vei som førte dem til skjulestedene til de to mennene.👺. Etter det så de at det var læren til Elvin og Lydia som sa hva de to mennene skulle gjøre. Da ringte Lilly til politiet👮🏻‍♂‍. Så kom politiet som arresterte mennene og læreren. Elvin, Lydia og Lilly fikk en politistjerne . Slutt. De fikk for de dem ringte til politiet så fort. Terningkast 2/6. Jeg synes den ikke skal være med i bokslukerprisen.å


Mattis

Mattis

Skrevet 16. april 2021 av Mattis på Skjerstad Oppvekstsenter

Flukten til bak gatene
Den handler om to barn som er barne detektiver som ble jaget av bamser.
Jeg synes at den var dårlig fordi de var lite bamser og kunne hatt flere bilder.
Jeg gir den terningkast 2.
Den var spennene og litt urealistisk.
Jeg brukte lyd bok og jeg syntes at de var lite bilder. De som leste boka syntes det var mange. Bamsene kunne ha vært litt skumlere og den passer for litt mindre barn og den var litt barnslig.


Nora Margrethe

Nora Margrethe

Skrevet 12. april 2021 av Nora Margrethe på Otterøya oppvekstsenter

Lydia og Elvin er på flukt fra en agentleir for barn og unge. Agentene vil ta dem. De kommer til en by der det er karneval. De må rømme, det blir vanskelig for alle har masker. Noen er snille, men det er vanskelig å se på grunn av alle kostymene. De møter en gjeng med noen som hjelper dem. Det blir mye trøbbel og bråk. Men kan de klare å rømme?
Jeg gir denne boka terningkast 3/6
Den er helt grei men jeg synes boka var litt for barnslig. Det var ikke så mange spenningstopper og når det var det, var spenningstoppen ganske kjedelig. Jeg anbefaler boka fra barn og unge mellom åtte til ti år. Denne boka burde bruke zooming. Det er en smart ide til en bok, de burde bare skrive den litt annerledes. Jeg synes denne boken ikke fortjener å være med på bokslukerprisen.


Pia

Pia

Skrevet 12. april 2021 av Pia på Skotfoss skole

Boka handler om en jente som heter Lydia og en gutt som heter Elvin Griff. De er på flukt fra noen agenter som er på jakt etter Elvin. De møter noen rare folk på ett karneval. De hjelper noen folk som kaller seg Miljøkrapylene. De hjelper de menneskene med å finne en nøkkel til rektors bil, vis de ikke finner den kan de ikke være med på en leirskole.

Jeg likte den fordi det var litt spennende at de forfatteren får det til å bli spenning.
Jeg tror boka er en mysterie bok.

Jeg gir boka en terning kast 5.
Boka burde være med i bokslukerprisen.


Sakarias

Sakarias

Skrevet 12. april 2021 av Sakarias på Skotfoss Oppvekstsenter

Elvin Griff og Lydia er i en by med karneval. Elvin og Lydia rømmer fra en agent som jakter dem. På karnevalet møter de en jente som fører Elvin og Lydia til et hemmelig sted. Rektoren på skolen deres liker ikke Elvin og Lydia fordi de kaller seg Miljø Krapylene.

Jeg likte ikke boka helt fordi den er ikke min type bok. Jeg liker mer spennende og skumle bøker. Jeg gir denne boka terningkast 2/6.

Vis flere anmeldelser

Til toppen