Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

FLUKTEN til undervannsbyen

2021 7 anmeldelser

Elvin Griff er på flukt sammen med Lydia. Idet fergen nærmer seg land, oppdager de agentene på kaia. Det er ingen steder å flykte. De ender i det kalde vannet, og propellen slår dem i svime. Men så skjer det Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Sebastian

Sebastian

Skrevet 25. april 2022 av Sebastian på skranevatene

Eg har lest de andre bøkene og denne var den beste


Erik

Erik

Skrevet 29. mars 2022 av Erik på Ambjørnrød skole

Flukten til undervanns byen annmeldese av Erik.

Flukten til undervannsbyen er en bok om Elvin og Lydia og de blir jaget av agenter på båten og så hopper Elvin og Lydia av båten og så tar en ubåt dem til en sjøoase med mennesker og så forklarte Elvin at de ikke skulle på vei dit og de kom fra en annet sjøoase men det var løgn, og så forfalsket de sine egne navn til Elmer og Live. Sahid og Mahid var utvilsomme tvillinger Sahid har mellomrom for tennene og Mahid har ikke. Og Sahid og Mahid trodde at de var bedre enn alle andre, og at de skulle bo i det fineste huset, men læreren dems, Ruth fortalte Elvin og Lydia at de skulle bare la dem tro det. Og så fikk Elvin og Lydia egne rom hvor de skulle overnatte og da så elvin et rart vindu på rommet, etter å hatt tak i 17 forskjellige ting, så åpnet vinduet seg så snek de rundt i nabolaget, og så fant de mange fiskehoder som var lagd av noe slags gummi, og så åpnet ruth døra og da gjemte Elvin og Lydia seg, og etterpå når de var borte så gikk de til det fineste huset for å se hvem var bedre enn hvem, og så utfordret Elvin og Lydia Sahid og Mahid til hvem som var best, og når Elvin hadde ledelsen så sa tvillingene at De var i hvert fall sterkere enn dem. Men så tok Elvin dem i bakken, og så forteller Elvin sannheten at de ikke var fra en annet sjøoase, de kom fra overflaten også fortalte Elvin og Lydia også hvordan det er i overflaten, og så brukte de en ubåt med tvillingene til å komme til overflaten og så var det en gjeng med roboter som hadde det samme gummifisk hodet på det ene rommet, men så fortalte tvillingene at de styrte Fiskerobotene og sånn fikk de komme til overflaten, men så stormet en agent med kollegaene hennes men så tok Fiskerobotene vare av agentene og så rømte Elvin og Lydia.

Denne boken synes jeg er spenning siden det er kule greier. Teksten er lettlest og bildene er gode. Denne boken synes jeg skal være med i bokslukerprisen siden den er enkelt å lese og man lever seg inn i spenningen.


Hanna

Hanna

Skrevet 29. mars 2022 av Hanna på Ambjørnrød

Flukten til undervannbyen anmeldt av Hanna

Det handler om en gutt som heter Elvin. Og en jente som heter Lydia. Det er spenning og Fantasy. Det handler om at Elvin og Lydia kommer ned til en undervannsby.

Jeg liker boka for det er fine tegninger og stor tekst. Handlingen er lett å leve, seg inn i. fordi jeg liker den type spenning og Fantasy. Teksten starter med beskrivelse. Den bygde seg gradvis opp, men jeg likte boka. Noe overasket meg. Teksten slutter som forventet egt. Teksten er bra og jeg kan lese. Fine bilder. Jeg syntes denne boka kunne passe fra 3.- 5 klasse.


Dennis

Dennis

Skrevet 29. mars 2022 av Dennis på Ambjørnrød Skole

Flukten til undervannsbyen.

_____________________________________________

Anmeldt av Dennis

Boken starter med at hovedpersonene (Elvin og Lydia) Rømmer fra agenter. De prøver å gå på en båt, men agentene er for smarte. Elvin og Lydia hopper av båten. De våkner i en undervannsby. Den er merkelig, men de bryr seg ikke mye om det. Det kommer to tvillinger etter hvert. De tror de er bedre enn alle, som de er trent opp til. Snart finner Lydia og Elvin ut at ingen der har sett land. De ser robotfisker og prøver å rømme fra undervannsbyen. Guttene klarer å kommandere fiskene til å hjelpe de. De ser agentene og robotfiskene tar de. Anbefaler boken for de som liker spenning.


Mathios

Mathios

Skrevet 3. mars 2022 av Mathios på Gullhaug skole

Tittel: Flukten til Undervannsbyen
Forfatter: Arne Svingen
Illustratør: Edvin Gulliksen
Antall sider: 95

Handlingsreferat: Denne boka handler om to unger som heter Elvin og Lydia. De er på en båt, og plutselig ser de noen agenter på vei mot dem elvin føreslår og henge seg og Lydia nedfor båten. Da kommer agentene de ser dem og bygner og klatre ned for og hente dem da hopper elvin og Lydia ned.

Hva er bra og dårlig med denne boka: alt er dårlig med denne boken kort,gigantiske bokstaver, fargene apsulut alt

Anbefaling: Boka passer best for 2.klassinger. Jeg gir den derfor terningkast 1.

Vis flere anmeldelser

Til toppen