Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Harpa

2020 19 anmeldelser

Agnes skal tilbringe høstferien i den lille bygda Elverdal og ser for seg en kjedelig uke. Fetteren Sindre vil heller henge med kameraten Ben, og nabojenta Tyra har nok med sine egne ting. Men da de fire tenåringene gjør en Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Inaya Ali

Inaya Ali

Skrevet 3. november 2020 av Inaya Ali på Fjerdingby Skole - 6 Trinn

Jeg leste «Harpa» skrevet av A. Audhild Solberg.
Boken handlet om en jente som het Agnes. Agnes er på besøk hos tanta, onkelen og fetteren, Sindre, i Elverdal. Hun er helt sikker på at det kommer til å bli kjedelig, men etter at hun møter vennene til Sindre, blir alt litt gøyere. Men så skjer det en ulykke, en i familien blir voldsomt skadet. De hadde ingen aning på hva som skjedde med han.
Jeg syns boka var spennende men litt kjedelig, fordi det var så mange navn og mye som skjedde på en gang i utdraget.
Jeg hadde anbefalt boken til barn mellom 11-13 år.


julia

julia

Skrevet 2. november 2020 av julia på ilaskole

Den var bra men skummel/spennende, vil lese hele boka men ikke. terningkast 5


ibrahim

ibrahim

Skrevet 2. november 2020 av ibrahim på mydtbygda

?


David

David

Skrevet 21. oktober 2020 av David på Ranheim skole 6 trinn

boka handlet om en jente som skulle på besøk til noen slektninger også skulle hun lete etter moren sin også så hun en rar ting med masse hår spisse ører stikkende øyne også kom det en bil med en som hadde skadet seg og hvis de ikke hadde kommet seg raskt på sykehuset hadde han eller hun død jeg synes boken var kjedelig det skulle liksom være skummel gir den -2 minus jeg synes den var veldig kjedelig så den kommer ikke til å vinne hvertfall synes den var kjedelig på grunn av at den egentlig skulle være skummel men var ikke skummel i det hele tat.


Ulrik

Ulrik

Skrevet 20. oktober 2020 av Ulrik på Ranheim

Boken var veldig god på å beskrive ting. den var sånn passe skummel.
Boka handler om en jente som heter Agnes og fetteren Sindre som drar til bestemoren og bestefaren demres. Det var veldig spennende på slutten. Den kunne hatt litt mer action.
Jeg gir den terning kast 4.

Vis flere anmeldelser

Til toppen