Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Harpa

2020 14 anmeldelser

Agnes skal tilbringe høstferien i den lille bygda Elverdal og ser for seg en kjedelig uke. Fetteren Sindre vil heller henge med kameraten Ben, og nabojenta Tyra har nok med sine egne ting. Men da de fire tenåringene gjør en Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Andreas

Andreas

Skrevet 28. april 2020 av Andreas på Korsvoll skole

harpa er en helt sykt spennende bok


Julia Karen

Julia Karen

Skrevet 17. april 2020 av Julia Karen på Drag skole / Ájluovta skåvllå

Harpa er den beste boka jeg har lest til nå. Framsiden og baksiden på boka passer bra til teksten. Den var litt skummel men kunne ha vert litt skumlere. Det var litt stygge ord her og der men man skjønner godt hvorfor de er der. Jeg gir boka terningkast 6 og synest den passer best til mellomtrins elever.


Tomine

Tomine

Skrevet 4. mars 2020 av Tomine på Risør barneskole

Agnes må tilbringe høstferien hos fetteren Sindre. Sindre vil heller være med Ben og Tyra har nok med sitt. Det blir oppdaget et farlig vesen i skogen. En av de fire forsvinner.

Jeg syntes boka var veldig spennende fordi det skjedde mye nesten hele tiden. Jeg syntes at ting var veldig bra forklart og bra personbeskrivelse. Jeg så for meg bilder i hodet som gjorde det enda bedre. Jeg syntes dagene\ kapitlene varte litt for lenge, men det er det eneste negative med boka.
Jeg syntes harpa er en spennende grøsser. Jeg vil absolutt anbefale harpa.

Terningkast: fem


Torjus

Torjus

Skrevet 4. mars 2020 av Torjus på Haugtun

dette er en av de beste bøkene jeg har lest. den var skrevet på en finn måte. og jeg er glad jeg fikk sjansen til og lese denne boka. forfatteren er veldig god i denne jobben og jeg håper denne boka får en plass i bokslukerprisen. og det at harpa spiller med tennene før den skall angripe. og det at denne boka er et lit mysterium er ganske bra. håper det kommer en bok to om juleferien. men denne boka passer best for 9-18 fordi den kan være skummel for unger som er under 9 år. den får 10/10 fordi dette er en bok som passer meg. (spoiler advarsel!) det at alle eldste jentene tark familien blir til harpa. men de har ikke kontroll over det de gjør. eksempel drepte nesten Ivan. og drepte Trym og en politiman og en jeger. og beit av armen på sindre og fanga ham i en hule. og den tristest biten av boka er når du leser breve som hun fikk fra moren. men pappaen ga henne aldri breve. btw. forfatter A. Audhild Solberg.


Julie Jessen

Julie Jessen

Skrevet 3. mars 2020 av Julie Jessen på Drag skole, ájluvta skåvllå

Harpa er en veldig bra bok. Boka er spennende og mystisk. Når man leser teksten, så får man bilder i hode. Framsiden av boken passer til teksten. Jeg gir boka en sterk 6.
Dette er en veldig bra bok, som burde være med i bokslukerprisen til neste år!

Vis flere anmeldelser

Til toppen