Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Hjem til deg

2021 13 anmeldelser

Før hver forestilling blir sjimpansen Pontus kledd i dress og slips og sendt ut i manesjen som den skrivende og spillende sjimpansen. Etter hvert skjønner Magda hvordan ting henger sammen, og en kveld avslører hun for publikum at alt er Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

🐑🐑💫Lamia💫 🐑🐑

🐑🐑💫Lamia💫 🐑🐑

Skrevet 7. april 2022 av 🐑🐑💫Lamia💫 🐑🐑 på Bø skule

Eg synest det var en gøy bok eg elsker å lese om sirkus dyr


Alexandra

Alexandra

Skrevet 21. mars 2022 av Alexandra på Raufoss Skole

Denne boka handler om ei dame som heter Magda, hun stryker og vasker klærne til sirkus direktøren. En dag kommer det inn en velkledd sjimpanse i både slips og dress, det sies også at han kan skrive tekster og spille på piano! En natt ser Magda sirkusdirektøren skrive ned tekster som lignet på den Pontus (sjimpansen) hadde skrevet dagen før, og at han hadde tatt opp sangen til det han hadde spilt. Da skjønte Magda at alt var løgn, og da bestemmer seg for å si alt hun visste midt i ett show.

Denne boka var ikke så veldig spennende synes jeg, det var for lite som skjedde som gjorde det ikke så gøy å lese. Den hadde mer sånne voksenbilder på en måte, der alt på bildet var bare trist. Det var litt dystert å lese og var også ganske kort. Den inneholder også snakk om sigarer, pipe og tobakk. Jeg anbefaler den egentlig ikke, men jeg synes at den kanskje hadde passa 11-13.


Ingrid

Ingrid

Skrevet 21. mars 2022 av Ingrid på Raufoss skole

Jeg syns boka var ganske bra.🤩
Den handler om ei dame som heter Magda. Hun jobber på et sirkus🎪 der hun stryker skjorter til sirkusdirektøren.👨‍💼
En dag får de en sjimpanse som visstnok skal kunne spille piano og skrive på en skrivemaskin.🐵
Men en dag finner hun ut at alt er løgn. Hun avslører direktøren midt i et show.
Det fører til at hun får sparken.🙁
Jeg syns boka er ganske bra.🤩
Jeg gir den terningkast 4/6.
Jeg syns den bør leses.


Rebecca ;)

Rebecca ;)

Skrevet 16. mars 2022 av Rebecca ;) på Raufoss skole

Tittel: hjem til deg.
forfatter: Gaute Heivoll
sidetall: 77
Boka handler om en dame som heter Magda og hun jobber i et sirkus sammen med dyr. Hun vasker klær til sirkuset, men det liker ikke hun. Vi har også en apekatt som
heter Pontus. Pontus kan spille piano og kan skrive. Alle elsker Pontus. Men det de ikke vet er at han egentlig ikke kan det. Magda vet at Pontus ikke kan det. så skjer det noe. les boka for å finne ut. jeg synes denne boka er spennende men også kjedelig men det er det jeg syns. Jeg anbefaler denne boka til 9-13 den er bra. jeg anbefaler den. Jeg synes den bør bli med i bokslukerprisen.


Ida

Ida

Skrevet 3. mars 2022 av Ida på Gullhaug

Tittel: Hjem til deg

Forfatter: Gaute Heivoll

Illustratør: Katrine Kalleklev

Antall sider: 72

Handlingsreferat: Boken handler om en dame som heter Magda. Hun jobber på et sirkus. Hun vasker klærne til sirkusdirektøren, det er ikke Magda særlig glad i dag kommer det en ape til sirkuset som heter Pontus. Han kan både skrive og spille piano. Alle i publikum elsker Pontus, men det de ikke vet er at Pontus egentlig ikke kan skrive eller spille på piano. Magda finner ut at Pontus ikke greier alle disse greiene, så hun får en idé! De kan rømme fra sirkuset!

Hva er bra og dårlig med denne boka: Noe som var bra med boka var at den er lettlest og ikke særlig vanskelig å forstå. Det dårlige er at den er ganske kjedelig og man får ikke vite hvorfor Magda jobber på sirkuset fordi hun har jo lyst til å rømme.

Anbefaling: Jeg syntes boken var ganske dårlig. Jeg syntes barn mellom 9-11/12 kunne ha lest den. Jeg anbefaler den ikke. Jeg syntes ikke den bør være med i bokslukerprisen.

Vis flere anmeldelser

Til toppen