Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Hjem til deg

2021 2 anmeldelser

Før hver forestilling blir sjimpansen Pontus kledd i dress og slips og sendt ut i manesjen som den skrivende og spillende sjimpansen. Etter hvert skjønner Magda hvordan ting henger sammen, og en kveld avslører hun for publikum at alt er Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Selma

Selma

Skrevet 24. januar 2022 av Selma på Gullhaug

Tittel: Hjem til deg
Forfatter:Gaute Heivoll
Antall sider: 72

Handlingsreferat:Denne boka handler om Magda som jobber på et sirkus, men den beste jobben tror jeg ikke det er, hun stryker nesten bare skjortene til sirkusdirektøren. Men det hun likte med å jobbe på sirkuset var at hun kunne kose med dyra,det var elefanter, kameler, sjøløver osv…… en dag så bestemte Magda seg for at hun ikke ville jobbe der lenger( eller hun ville det, men hun ble kasta ut) Hun hadde pakket kofferten å var klar for å reise. Men da så hun at Pontus(apen) var trist, hva ville han? Hun tok med seg Pontus hjem. De hadde det gøy. De spilte piano å skrev tekster. Men Pontus savnet de andre dyrene, derfor bestemte de seg for å pusse opp Hagen å dra til bake til sirkuset, når de kom det tok de med seg de andre dyrene å reiste hjem. Det var hyggelig. I slutten av boka endte de opp på et fly…..

Hva er bra og dårlig med denne boka: Det som er bra med denne boka er at den ikke er for kort men ikke for lang heller. Den er også koselig. Men det som er dumt med den er at den er litt mer for mindre barn…….

Anbefaling: Jeg anbefaler IKKE at denne boka skal være med bokslukerprisen 2022 fordi den er mer for mindre barn…..


Aurora N

Aurora N

Skrevet 21. januar 2022 av Aurora N på Gullhaug

Hjem til deg

Tittel: hjem til deg
Forfatter: Gaute Heivoll
Sidetall: 72

Denne boka handler om en dame som heter Magda. Hun jobber med å vaske klærne til en sirkusdirektør. En dag kommer det en ape til sirkuset denne apen heter Pontus. Denne apen kan spille piano og skrive på skrivemaskin. En dag finner Magda ut at apen egentlig ikke kunne skrive og han kunne ikke spille på piano. Det var sirkusdirektøren som hadde skrevet alt. Og pianospillet var bare lyden av et smykkeskrin med en ballerina som snurrer. Dagen etter bestemmer hun seg at hun skulle flyttet tilbake til huset hennes. Det tok ikke lang tid før hun var ferdig med å pakke. Før hun dro gikk hun for å se dyrene en siste gang. Hun ga kamelene karameller og så gikk hun bort til Ponus. Der satt han. Ha så like lei seg ut som vanlig. Han så ned på kofferten og opp på henne så igjen. Plutselig skjønte hun hvorfor. han ville bli med henne hjem. Hun fant nøkkelen og åpnet buret, kledde på ham og tok han med seg hjem.

Jeg anbefaler å ta med denne boka i bokslukerprisen fordi den er veldig lettlest og den passer for de fleste barn.

Til toppen