Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Hysj

Magnhild Winsnes Aschehoug Illustratør: Magnhild Winsnes 2018 14 anmeldelser

Denne sommeren oppdager Hanna at hun ligger etter med alt: interesser, venner, kropp, gutter, ALT. Winsnes skildrer overgangen fra barn til ungdom med stor humor og dypt alvor, gjennom ulike situasjoner, møter og oppdagelser. Winsnes' strek følger kameralinsen - hennes Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Kaja

Kaja

Skrevet 8. mai 2018 av Kaja på ila skole

Tittel: Hysj
Forfatter: Magnhild Winsnes

Boka handler om: en jente drar få ferie. Der skjer det mye, hun møter venninnen sin som vil og er litt venn med de større jentene. Hun merker hun ikke passer helt inn hva vil skje nå?

Jeg synes ikke boka var så bra men den hadde jo ett litt viktig tema, jeg synes denne boka passer til folk som er 8 og oppover. Jeg synes ikke den burde være med i boksluker prisen: Jeg gir boka terningkast 3.


Gea Maria

Gea Maria

Skrevet 8. mai 2018 av Gea Maria på Ila Skole,Trondheim

Tittel: Hysj
Forfatter: MagnHild Winsnes
Illustratør:MagnHild Winsnes
Forlag og utgivelsesår:2017
Boka handler om:Om Ei Jente Som Heter Hanna Som Besøker Siv For En Uke.De Havner I Veldig Morsomme Sitvasjoner.Og Hanna Er En Dårlig Løgner.

Dette synes jeg om boka:Morsom Men Har En Side Men Litt Nakenhet Men Uansett Er Det En Morsom Og Fin Bok Om Livet På En Måte Da.Og Litt Komisk Fordi Store Søstra Til Siv Heter Mette Og Er Forelska I En Gutt Kalt Sindre Som Er Litt Egoistisk.

Jeg vil anbefale/ikke anbefale boka fordi:Enkel Å Lese.Og Har Mange Morsomme Sider Om Hva Som Skjer.Jeg Liker Ikke Det At Det Er Litt Nakenhet Og RusMidler


Lusie

Lusie

Skrevet 8. mai 2018 av Lusie på ila skole

jeg gir denne boka en 3 fordi den var ikke så morsom, men den var heller ikke så kjedelig, så jeg syntes denne boka er helt ok derfor gir jeg denne en 3.


Anna

Anna

Skrevet 8. mai 2018 av Anna på Ila skole (Trondheim)

Tittel:Hysj
Forfatter: Magnhild Winsnes

Boka handler om:
Hanna drar på besøk, og oppdager hvor mye som har forandrer seg der. Siv f.e.k.s ( tror det var det hun het) vil bare være med søsteren si og kjøre i bilen til Kjæresten hennes.

Dette synes jeg om boka:
Den var ikke SÅ bra, for alt gikk så fort så jeg fikk ikke helt med meg det som skjedde. De kunne kanskje vært litt flinkere til og forklare… og så var det ganske lite tekst, og jeg er mest glad i litt mye tekst.

Terningkast:
3 1/2


Elev

Elev

Skrevet 16. april 2018 av Elev på Røyslimoen

Boka handler om en jente som heter Hanna, som skal på ferie til tanta og onkelen sin.
Der har det blitt forandringer siden sist, nå snakker alle om forelskelser og sånne greier.
Jeg syntes det var litt vanskelig og skjønne handlingen i boka. Den var ganske rar og ikke
noe for meg. Det var så lite tekst at det ble kjedelig og lese. Boka passer for 8-11 år. Boka var en kjærlighets roman om pubertet.

Vis flere anmeldelser

Til toppen