Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Ikke akkurat Lykke

2020 20 anmeldelser

Møt Lykke: Tøff og svak, uovervinnelig og sårbar - og som slettes ikke har tenkt å la alfajentene definere henne. Lykke er klassens klovn og venninne med Liv, som går i ett med tapetet. Kan de bli kule uten å Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Oda Sofie Aadalen Aasheim

Oda Sofie Aadalen Aasheim

Skrevet 22. mars 2021 av Oda Sofie Aadalen Aasheim på Midtbygda skole

Den var SUPER RÅ! den handler om en jente som blir bøllet og har en unik rappe stemme plutselig blir en kjendis av et dikt og blir invitert til en party med den største rapperen i norge! Hun blir berømt i byen og nå har hun en rykte å se opp til! Jeg liker boken og jeg kunne nesten ikke stoppe å lese den. jeg gir terningkast 6/6!


Wid

Wid

Skrevet 16. mars 2021 av Wid på Gullaug

Verdens verste ting er svømming. Så kommer gym syns Lykke. Lykke er ikke god i sport og blir kalt for elefant. Den største drømmen hennes er å møte verdens kuleste rapper (i følge Lykke) Kong Hades. Men ting går ikke som planlagt for da Emma en som hater lykke skal ha bursdagsfest så finner Liv bestevenninna til Lykke at Kong Hades er søskenbarnet til Emma…

Jeg syntes at boka er fin fordi at den er spennende og det skjer mye drama og Monika Steinholm (Forfatteren) får deg til å føle at du er Lykke. Jeg håper at det kommer flere sånne bøker. Hvis du liker « kampen mot Superbitchene» så syns jeg at denne boka er perfekt for deg.

Den burde bli med på Bokslukerprisen 2021 fordi at den er fin og ha med og den er morsom og man lærer også av den.


Elissa

Elissa

Skrevet 16. mars 2021 av Elissa på midtbygda skole

Forfatter: Monika Steinholm

Boka handler om en jente som heter Lykke hun er 12 år og går i 7. klasse. Lykke vet ingen ting om pappaen hennes. Lykke blir mobbet på skolen men hun tør ikke si noe om det til mammaen hennes. Bestevennen til Lykke heter Liv, men en dag i mens Liv var på do tok Lykke opp den lille notatblokka til Liv og finner ut at hun skriver ting om henne om ikke er greit. Boka hadde noen vitser her er en av de " hva sa snegla når den satt på ryggen til skillpadda? Wiiiiiiii!!!". Boka er morsom, kul og spennende. Jeg likte denne boka veldig godt og jeg anbefaler den hvis du liker at det er litt drama i boka, men at den også er morsom og spennende.


Malin

Malin

Skrevet 12. mars 2021 av Malin på Mathopen

Boken handler om en jente som heter Lykke. Lykke er ikke noe glad i å ha gym eller svømming. Sjangeren til boken er drama. Det jeg likte best med boken var at de var litt flinke til og forklare, men så var det mye tekst og da syntes jeg det ble litt vanskelig og lese og litt rotete i teksten. Det ble litt vanskelig å leve seg inn i boken. Jeg synes de burde hatt litt flere bilder. Lykke sitt største ønske er å møte den kjente rapperen Kong Hades. Hun har en venninne som heter Liv og hun sier at hun synes onsdag er den kjedeligste dagen, siden da er det lengst til helg, men hos Lykke er onsdag aldri kjedelig. Moren hennes kaller det “pratedagen” for på onsdager prater de om alt mulig. Jeg tror de som liker mye tekst og litt drama vil like denne boken.


Ida

Ida

Skrevet 12. mars 2021 av Ida på Mathopen

Boken handler om en jente som heter Lykke. Lykke har nettopp begynt på en ny skole, i 7b. Hun har byttet skole mange ganger. Moren sier at onsdag er en dag der vi snakker om alt som har skjedd denne uken.

Jeg likte ikke boka fordi den var vanskelig å leve seg inn i boken og det var litt vanskelig tekst. Denne boken er for noen som liker mye tekst. Jeg synes det burde ha vært bilder i boken. Hovedpersonen virker hyggelig og veldig snill, og jeg føler jeg blir litt kjent med henne. Det er litt rart at de snakker så mye om porno i starten av boken, det er jo tross alt en barnebok. Og da tenker jeg at den kanskje passer bedre for ungdom.

Vis flere anmeldelser

Til toppen