Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Ikke lov å le

2021 27 anmeldelser

Kaja flytter fra byen til en liten bygd. Snart har hun bursdag, og mens moren lurer på hva slags fest hun vil ha, så lurer Kaja bare på én ting: hvordan man får en ekte venn. Svaret finner hun på Vis hele forlagsteksten

Kaja flytter fra byen til en liten bygd. Snart har hun bursdag, og mens moren lurer på hva slags fest hun vil ha, så lurer Kaja bare på én ting: hvordan man får en ekte venn.
Svaret finner hun på en måte hun aldri kunne forutsett.

Tips til å skrive anmeldelse

Lucas

Lucas

Skrevet 20. april 2022 av Lucas på Myking

Jeg syns den var morsom og gøy. Den hadde humor som passet meg med litt sarkasme og sånt. Den handler om Kaja som nettopp har flytta til et nytt sted, med nye folk og ny klasse. Hun kom mye i trøbbel og fikk ofte kjeft. Den hadde en fin slutt og jeg anbefaler den til alle som kan lese.


Linea

Linea

Skrevet 20. april 2022 av Linea på Myking Skule

Ikkje lov å le

Er opplevde teksten som kjedeleg i starten og litt gøy på slutten. Det var mykje tekst og null blider om deke liker mykje tekst passer denne boken for deke men eg er ikkje så gla i bøker med mye tekst.

Det er mye tekst den var ikkje så gøy likte ikkje boken

Er gir terning kast 1/6


frida

frida

Skrevet 20. april 2022 av frida på myking skule

Ikkje lov og le

Eg likte teksten fordi det kanskje er ting folk kanskje kjenner seg i gjen i. Tema er om ei jente som føler at ho ikkje passer heilt inn. Denne boka passer for 9år og opp over.

Eg gjer den terning kast tre av seks, fordi dette er ikkje min type bok.


Rebecca

Rebecca

Skrevet 20. april 2022 av Rebecca på Raufoss skole

Hei. jeg skal skrive om ikke lov å le.
forfatter: Kine Jeanette Solberg.
Hovedperson: Kaja
Kaja er en jente som har det bra med familien sin, hun har nettop flyttet til en liten by, og det nærmer seg bursdagen hennes også. så hun må finne en hun kan stole på. les boka får å finne ut hva som skjer.


Gabrielle

Gabrielle

Skrevet 4. april 2022 av Gabrielle på Raufoss Skole

`Ikke lov å le` er en bok som handler om en jente med navn Kaja, Kaja er en jente som har nettopp flyttet til en liten by, ikke nokk med det nærmer bursdagen hennes her og hun må lære å få en ekte venn hun kan stole på.. Men hvordan? Svaret er komplisert.

Denne boka var godt nokk spennende og jeg vil så klart prøve å fått lest den igjen, noen kjedelige punkter men stortsett bra

Vis flere anmeldelser

Til toppen