Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Jenteboka

2020 7 anmeldelser

Hva er mensen? Hva er utflod? Må jeg bruke BH? Hva er det som skjer? Overgangen fra barn til ungdom er ikke enkel. Kroppen forandrer seg, hormonene tar kontrollen og i hjernen skjer det en slags ommøblering. Dette vet voksne, Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Trine

Trine

Skrevet 28. april 2020 av Trine på Siggerud skole

Veldig bra og lærerik


Tuva

Tuva

Skrevet 23. april 2020 av Tuva på Goa skole

Jenteboka
Jeg synes denne boka var veldig spennende og gøy, det var bra at de forklarte falske rykter og sånn at man ikke tror på sånne dumme rykter som noen har sagt.


Live

Live

Skrevet 11. februar 2020 av Live på Risør barneskole

Jeg synes boka var veldig lærerik fordi man får lære masse ting om puberteten som man kanskje ikke viste fra før. Jeg vil gi boka terningkast 5.


Madelen Reiersen Lindstøl

Madelen Reiersen Lindstøl

Skrevet 30. januar 2020 av Madelen Reiersen Lindstøl på Risør barneskole

Denne boka er nyttig hvis man ikke vet hva man skal gjennom når man kommer i puberteten. Litt kleine bilder, men ellers veldig bra. Jeg gir den terningkast 5, fordi den er veldig bra og har en enkel tekst som passer for mange. Boka passer for 5-8 klasse og høyere. Jeg lærte mye nytt av å lese den. Noen sider var litt pinlige og rare å lese.


Runa

Runa

Skrevet 27. januar 2020 av Runa på Risør barneskole

Jenteboka er veldig nyttig hvis du ikke vet hva du skal gjøre hvis du har mensen. Når jeg leste denne boka syntes jeg bildene var litt kleine. Jeg likte teksten veldig godt. Jeg anbefaler denne til kanskje 5-8klasse. Jeg gir den terning kast 5.

Vis flere anmeldelser

Til toppen