Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Jenteboka

2020 9 anmeldelser

Hva er mensen? Hva er utflod? Må jeg bruke BH? Hva er det som skjer? Overgangen fra barn til ungdom er ikke enkel. Kroppen forandrer seg, hormonene tar kontrollen og i hjernen skjer det en slags ommøblering. Dette vet voksne, Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Ines

Ines

Skrevet 15. september 2020 av Ines på Ranheim skole

Denne boka er en fin bok til mange, det står ting som man trenger og vite til når man kommer i puberteten\har kommet i puberteten. Det sto mange nyttige ting som jeg ikke viste fra før som er fint og vite til senere.


Ines

Ines

Skrevet 15. september 2020 av Ines på Ranheim skole

Denne boka var er fin bok til mange, det står ting som man trenger og vite til når man kommer i puberteten\har kommet i puberteten. Det sto mange nyttige ting som jeg ikke viste fra før som er fint og vite til senere.


Trine

Trine

Skrevet 28. april 2020 av Trine på Siggerud skole

Veldig bra og lærerik


Tuva

Tuva

Skrevet 23. april 2020 av Tuva på Goa skole

Jenteboka
Jeg synes denne boka var veldig spennende og gøy, det var bra at de forklarte falske rykter og sånn at man ikke tror på sånne dumme rykter som noen har sagt.


Live

Live

Skrevet 11. februar 2020 av Live på Risør barneskole

Jeg synes boka var veldig lærerik fordi man får lære masse ting om puberteten som man kanskje ikke viste fra før. Jeg vil gi boka terningkast 5.

Vis flere anmeldelser

Til toppen