Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Jo har skjedd

2021 16 anmeldelser

Selv om de andre på trinnet har begynt å stå i gjenger i skolegården, tar Frida gjerne noen spurterunder når det er friminutt. For Frida elsker å spurte! Og hun spurter dritfort. Men da Jo begynner i klassen, spurter det Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Sereina

Sereina

Skrevet 12. april 2021 av Sereina på Prestheia Skole

Jo har skjedd:
Jo har skjedd er den beste boken jeg har lest.
Den ser kjempe kjedelig ut men er super bra.
kapitlene er ganske korte og det gjør boken litt mer spennende.
Derfor vil jeg gi boken 6 i terningkast.


taRjEi

taRjEi

Skrevet 12. april 2021 av taRjEi på KIRKENES SKOLE

Tittel: Jo Har Skjedd.

Forfatter: Kristine Rui Slettebakken

Sider: 220

Anbefales til jenter som er: 9-13 år.

Boken handler om Frida, Frida er en rask jente. Hun spiller fotball.

Frida har en fiende, Marthe med h. Men da Jo begynner i klassen skjer det ting, Frida er forelska!

Det samme er Marthe med h. Marthe med h er ganske jålete, og en turn jente.

På bursdagsfesten til Frida som er på skøytebanen. Så spiller dem ishockey og går på skøyter. Plutselig så kommer pucken mot Frida, hun har en kølle i handa. Frida slår til pucken med kølla og den treffer Marhte med h rett i panna. Det blir stille, man hører bare hulkingen til Marthe med h.

Boken var ganske kjedelig, den var ikke spennende, vanskelig å følge med på alle navnene.

Boken var godt skrevet, litt morsom og bra slutt.


Anne

Anne

Skrevet 8. april 2021 av Anne på Presteheia Skole

Jeg synes denne boka var fantastisk men, du måtte lese litt til og komme til det spennende. Jeg likte boka den handlet om en jente som heter Frida. Du følger Frida gjennom hverdagen hun sin. En dag kommer det en ny gutt i klassen Jo. Jeg synes denne boka passer for 10-12 fordi boka hadde mye tekst. Hvis du liker og lese mye passer denne boka for deg. Jeg vil gi denne boka terningkast 5 fordi det tok litt lang tid og komme til det spennende.


Anouk

Anouk

Skrevet 6. april 2021 av Anouk på Presteheia skole

Jo har skjedd

Denne boka handler om en jente som heter Frida, Frida elsker å spurte. Det kommer en ny gutt i klassen som heter Jo. Frida blir forelska i Jo. Men Marthe med H fra parallellklassen er en jålete turnjente som er sta og frekk. Og.. de blir sammen.

Jeg liker denne boka veldig mye fordi den er veldig dramatisk, gøy og har mye kjærlighet i den. Boka var veldig jevn og beskriver ting veldig bra f.eks Jo er en gutt med orange krøllete hår og mellomrom mellom for tenna. Så det er lett å se for seg hvordan alt ser ut Jeg gir denne boka en terningkast 6 fordi den var jevn, fin og gøy. Jeg anbefaler denne boka for ungdommer og barn som liker drama og kjærlighet. jeg syns denne boka burde være med i bokslukeprisen.


Magoosh/Magnus

Magoosh/Magnus

Skrevet 25. mars 2021 av Magoosh/Magnus på Østgård

JO HAR SKJEDD

Forfatter: Kristine Rui Slettebakken

Sidetall: 220

Terningkast: sterk 4er

Anbefales: 9-12

Jeg synes at Jo har skjedd er en veldig god bok. Hovedpersonen er Frida, men Jo er kanskje også en av hovedpersonene, for boka handler ganske mye om han.

Frida elsker å spurte. Hun får en ny gutt i klassen som heter Jo. Han har oransje hår med krøller, mellomrom mellom fortenna, og et langt, rødt skjerf. Frida synes han virker hyggelig. Jo blir kjent med Frida, men etter at han var på parkeringsplassen og møtte Marthe med jåle-H, ble han venn med henne. Frida liker ikke Marthe med H fra paralellklassen. Hun prøver alt hun kan og få Jo til å bli venn bed henne.

Jeg synes det er en bra bok, men det er alltid noe man ikke liker like godt som det andre man liker. I denne boka er det at Frida er veldig frekk. Hun sier ting uten å tenke seg om. Hun snakker stygt til andre uten at de har gjort noen ting, og hun bare spurter sin veg når noen sier ting hun ikke liker. Så jeg skjønner at Jo liker Marthe med H bedre enn Frida. Denne boka bør være med i bokslukerprisen!

Vis flere anmeldelser

Til toppen