Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Johnny 777. Mission 2: Hong Kong

2021 17 anmeldelser

Jon bor i verdens kjedeligste bygd, Indre Gnurtedal, sammen med foreldrene sine, som jobber døgnet rundt og ikke har peiling på noe. En dag kidnappes Jon og rekrutteres som hemmelig agent av EHO og får agentnavnet Johnny 777. Han skal Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Arne-Emilian

Arne-Emilian

Skrevet 14. april 2021 av Arne-Emilian på Skranevatet skole

Boka handler om en gutt og en ninja prinsesse som er hemmelige og de prøver å agenter prøver å stappe noe slemminger. Slemmingene sender ut droner med pistoler mot dem men de ble ikke skutt.
Slemmingene har cristiano ronaldo å klippe av han håre. Sjåfør gutten en melding det er en finger.

Jeg synes boka er terningkast 6 fordi den handler om slåssing å gode tegninger.
Boka er litt tegneserie og masse spennende ting skjer. Så les boka


Simen

Simen

Skrevet 13. april 2021 av Simen på Skranevatnet

Johnny777 handler om en gutt som heter Jon. Han er spion i en gruppe som kaller seg EHO. I EHO er det en jente som heter Ninja-Prinsessa. Jon og Ninja-prinsessa skal på et oppdrag til Hongkong. Der skal de liksom kidnappe Ron Aldo. Det gjør de fordi hvis Ron Aldo blir kidnappet på virkelig vet han hva han skal gjøre for å komme seg vekk. Men hva skjer når Ron Aldo blir kidnappet av noen andre enn de som egentlig skulle kidnappe han.

Jeg gir denne boken terningkast 2. Den var litt kjedelig og jeg levde meg ikke inn i boken. Det var også for lite tekst og for mye bilder. Men den var litt spennende. Jeg tror denne boken passer til barn fra 7-10 år.

Jeg synes ikke denne boken skal være en av de ti finalistene i bokslukerprisen 21/22.


matheo

matheo

Skrevet 12. april 2021 av matheo på setermoenskole

Boka handler om en gutt som heter Jon har blitt rekruttert som hemmelig agent i en organisasjon EHO.

Jeg liker boka fordi det er mye aksjon og spenning. Den er ganske lett å lese og har mange bilder.


oliver

oliver

Skrevet 12. april 2021 av oliver på setermoen skole

Jonny 777 Hongkong, er nr 2 i en bok serie som handler om en gutt som heter Jonny og er rekruttert for en hemmelig gruppe som heter EHO. Jonny og en Ninja Prinsesse som han også forelskelser seg i, står ovenfor en gruppe Kinesiske Mafia medlemmer. Mafiaen har kidnappet en norsk fotball spiller som heter Ron Aldo. Men hvis man ikke har lest den første boka er det litt vanskeligt å hente seg opp igjen, men bare i starten. Boken er lett lest og det er mye bilder i den. Sitat: Til slutt setter de på han en rød caps på hodet hans hvor det står MAKE BRANN GREAT AGAIN. Terningkast 4 fordi den var bra men ikke lett og forstå seg på og boksjanger spennending og drama.


Selma

Selma

Skrevet 7. april 2021 av Selma på Valestrand skule

Johnny777

Av Bjørn Sortland

Terningkast 5

Eg glir boka terningkast 5 for eg syntest den var veldig spennende og morsom. Det skjedde veldig mye i boka. Eg liker veldig godt bøker som kan være dramatiske, spennende og morsomme samtidig.

Boka handler om Johnny som jobber for EHO og skal ut på eit hemmelig oppdrag med Ninja prinsessen. Dei skal late som at dei kidnapper Ron Aldo for Ron Aldo vil være sikker på at han veit kva han skal gjere om han blir kidnappa no som han er berømt. Dette skal skje i Hongkong. Det ender med at noen faktisk kidnapper Ron Aldo og Johnny og Ninja prinsessa må redde han.

Eg syntest denne boka fortjener å vinne.

Vis flere anmeldelser

Til toppen