Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Johnny 777 Mission 4

2021 12 anmeldelser

DET ER HALLOWEEN. NOEN SKAL KANSKJE DØ PÅ ORDENTLIG! Under kodenavnet Johnny 777 jobber Jon som hemmelig agent for EHO. Han har vært på ville oppdrag over hele verden sammen med den farlige Ninja-Prinsessa. EHO har nå fått tips om Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Andrea Alexandra

Andrea Alexandra

Skrevet 21. januar 2022 av Andrea Alexandra på Raufoss skole

Johnny777 er en bok som handler om to barn som har kodenavnene Johnny777 og Nija-prinsessa de jobber for EHO de gjør hemmelige oppdrag. Det var halloween johnny777 eller Jon som han egt heter skulle møte Emma, de var ikke invitert til noen halloween fest så de skulle henge men, på veien ble han plukket opp av EHO det var et nytt oppdrag. De skulle på en halloween fest med barna til mange rikinger siden noen hadde gitt dem tips om at noe kommer til å skje. Når Johnny777 og Ninja-prinsessen kommer så møter de en ugle mann som advarer dem om at de ikke skal gå inn men, de bare ignorerer han. Når de kommer inn sitter barna å ser på e film ingenting mistenksomt men plutselig blir det helt mørkt og noen av barna blir borte. Det blir helt kaos og nå er det opp til Johnny og Ninja-prinsessen å løse mysteriet. da jeg leste la jeg merke til at tegnespråk hadde egen skrift og det synes jeg var veldig bra. Boka var litt skummel så jeg tenker den passer best til barn som er 10-12 år. Det var en bra slutt siden den fikk meg til å ville lese mer. Det var noen ord som var litt vanskelig så det gjorde at det var vanskelig å skjønne boka noen ganger. Boka var kjempe bra og jeg synes flere burde lese den og😊 Jeg gir den 8/10


Ella

Ella

Skrevet 20. januar 2022 av Ella på Raufoss skole

Denne bok handler om Jon/jonny777 som jobber for EHO. han jobber sammen med Ninja-prinsessa.

de får segen oppdrag at de skal utforske en øy ed et galehus. sener blir stede over svømmet men så og jonny777 holder på å dø men så…..
(resten får du finne ut selv😜)

jeg liker boka veldig godt for den er spennende og overraskende og lærerik fordi du får hvite at man aldri skal dra på en hallowen fest i et galehus!
denne boka passer får 9-12år

terning kast 5🐱‍👤🐱‍👤

(jeg har laget 2 fordi kom attig med et uhel) 4

Null stress joggedress😉😙(☞゚ヮ゚)☞☜(゚ヮ゚☜)


Ella

Ella

Skrevet 20. januar 2022 av Ella på Raufoss skole

Denne boka handler om en person som heter Jon/Jonny777 som jobber for EHO.


MATS

MATS

Skrevet 17. januar 2022 av MATS på Raufoss

Hovedpersonene er jon/johnny777 og Ninja-prinsesa. Jeg ble litt irritert over at teksten til tegnespråk er aneledes!!!! Jeg syntes at boka er veldig spende. Jeg ble overrasket over at uglemanen lurte Johnny777. Jeg likte godt da uglemanen og Ninja-prinnsesa reddet johnny777 i vannet. Slutten var ganske rolig. kort forklart. De er på en halloween fest og der er det ikke strøm så de bruker bensinagrigat. Noen putter gress og jord nedi bensintangken. Det er ganske mange bilder i boka. Den har litt homor men mest spening. det var genske spennende da johnny 777 fulgte etter en rar dame. Boka passer til 5 klasse og oppover.

boka 8/10😎


John-Jagir

John-Jagir

Skrevet 14. januar 2022 av John-Jagir på Raufoss Skole

Denne boka har 177 sider. Boka handler om en en gutt som heter Jon som er 13 år. Han bor i indre Gnurtdal, men foreldrene hans jobber mye og det er egentlig ganske bra fordi han er en hemmelig barne agent for EHO.

Han er partner med en jente som kalles Ninjaprinsessen. Ninjaprinsessen er døv så de snakker tegnespråk til hverandre.

Denne boka var spennende og vansklig å legge fra seg. Jeg liker illustrasjonene til boka fordi de er ikke enkle men detaljerte.

Vis flere anmeldelser

Til toppen