Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Kampen mot superbitchene

A. Audhild Solberg Aschehoug 2015 27 anmeldelser

Audhild Solberg debuterer med en kjempemorsom og usentimental fortelling om hvor brutal skolehverdagen kan være, og om at det faktisk er helt sant at den som ler sist ler best. Møt Anne Bea, tolv og et halvt, en racer i Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Malin

Malin

Skrevet 18. mars 2016 av Malin på Konnerud

Jeg liker denne boka for den handlet om en jente som blir mobbet for hvordan hun ser ut. Hun har en bestevenn som heter Nils som alltid prøver å stille opp for henne. Hun er hemmelig forelsket i Magnus i klassen. Det handler egentlig om hvordan man kan klare å komme seg gjennom livet selv om du er litt annerledes. Det fins to bøker i serien nå. I den andre handler det om at det er Halloween.
Terningkast 6/6.
Anbefales på det sterkeste!!!


Vilde

Vilde

Skrevet 17. mars 2016 av Vilde på Konnerud

Det handler om en jente som heter Anne Bea som har en sykdom som heter albinisme. Hun blir plaget av tre jenter men det prøver hun å få slutt på.Jeg syns det er bra at hun prøver å forsvare seg selv.

Jeg syns den er bra fordi det er med humor og jeg syns det er spennende utifra det jeg har lest fra utdraget.Du burde lese den!!!!!!!!


Sofie

Sofie

Skrevet 17. mars 2016 av Sofie på Konnerud skole

Hei, jeg har ikke lest boken, men det jeg har lest ut i fra bokslukerprisen får det meg til å ville lese boka. Jeg vil lese boka fordi jeg liker humor å der er humor i boka og jeg liker måten Anne Bea står opp for seg selv på. Derfor anbefaler jeg å lese boka på det sterkeste.


Malin

Malin

Skrevet 17. mars 2016 av Malin på Konnerud

Kampen mot superbitchene handler om en jente som heter Anne-Bea og hun er en albino (en som har lite pigmenter i kroppen) Hun blir mobbet på skolen av tre populære jenter. Hun har en bestevenn som heter Nils som alltid er der for henne. Hun er forelska i en gutt i klassen hennes. Jeg liker denne boka for jeg syntes det er bra at hun tørr å stå imot de slemme jentene og begynner å finne ut hvem hun egentlig er. Selv har jeg leste "Kampen mot superbitchene" og "Superbitchene driter seg ut" jeg syntes de var veldig bra. Denne boka anbefaler jeg dere å lese. Håper dere også syntes den er like bra som meg.


Emma

Emma

Skrevet 17. mars 2016 av Emma på Konnerud skole

Jeg likte veldig godt boken. Grunnen for at jeg likte den er den handler om vennskap og kjærlighet. Hoved personen står opp mot noen slemme jenter eller som det står i boken superbitchene. Jeg anbefaler å lese den.

Vis flere anmeldelser

Til toppen