Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Kampen

2021 4 anmeldelser

Det har nettopp blitt sommarferie, og Andreas gler seg til å spele fotball med Sara og dei andre frå klassa kvar einaste dag. Men denne sommaren flyttar det ein ny gut til bygda, ein gut med United-kaps og eit veldig Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive melding

Telli

Telli

Skrevet 25. januar 2022 av Telli på Ulsmåg skole

Jeg likte ikke denne boken så godt fordi det var mange ord jeg ikke kunne forstå. Derfor syne jeg den var litt vanskelig. Denne boken kan passe for barn i alderen 11-14 ca. Jeg gir den terning kast 3 av 6. Jeg likte den ikke så godt.


Alexandra

Alexandra

Skrevet 21. januar 2022 av Alexandra på Raufoss Skole

Denne boka handler om en gutt som heter Andreas og er 11 år.
Bestevennen hans og hanselv liker fotball veldig mye, uansett om Sara er bedre.
Klassekameratene til Andreas og han drev å spille VM da en svart bil hadde stoppet rett ved fotballbana.
Andreas hadde ikke sett den før og da sa Sara : Kanskje det er noen nye! Vi burde gå å si hei.

Det viste til å være en gutt som heter Viljar , og han brukte en United caps. Det eneste Andreas kunne tenke på att han var fans til de? Han kunne ikke snakke, hjertet hans slo for fort.

Denne boka var veldig spennende for de som både liker fotball eller ikke. Problemet er at ikke hele tiden skjønte jeg ordene, men den er fint skrevet og bra beskrivet.
Det hadde vært fint om forfatteren kunne oversette noen få til Bokmål så flere kunne ha lest og forstått bedre. Denne boka var bra ,men passet ikke meg.

Jeg tror den hadde passet til folk som liker fotball eller liker å høre kamper. Overskriften passet veldig bra. Men litt for mange ganger skjønte jeg ikke hva som skjedde eller hvor de var. overalt så synes jeg at du burde lese den.
Håper du syntes det etter å ha lest denne bokanmeldelsen.
10/10


Milita

Milita

Skrevet 20. januar 2022 av Milita på Raufoss skole

Boka heter Kampen. og det handler om En 11 år gutt som heter Andreas og vennen hans Sara. det har nettop blitt sommarferie, og Andreas gleder seg til å spille fotball med Sara. Men så kom en ny gut til byen. Han het Viljar. Han liker også fotball, og heier på United. Så roper mamma Andreas! det er lørdag i dag, og vi skal spile klokka 12. på lørdag er det lørdags-pizza. vi er klare for første kamp i VM. mot Tyskland. jeg er på la med Sara. vi vinn til slutt 4-3.

Hvis du liker fotball, er det bra bok for deg. eller hvis du er intresert i det da er det bra bok for deg å lese. den er 8\10. tening kast 3.5.


Gabrielle

Gabrielle

Skrevet 13. januar 2022 av Gabrielle på Raufoss Skole

"Kampen" er en bok som handler om 11 år gammel Andreas og vennen sin Sara, de begge er interessert i fotball og med det er de veldig gode venner. Når sommerferien tar sin plass kommer noe Andreas ikke vil se frem til, En ny gutt?

Jeg som ikke helt skjønner fotball hadde lyst til å prøve noe nytt. Denne boka er ikke helt for meg, men jeg er sikker på at de som liker fotball ville likt denne boka mer enn det jeg gjorde. Noen punkter i boka var teksten skedelig og dessverre uforstårlig. Men Jeg likte beskrivelsene. Jeg ville anbefale denne boka for både gutter og jenter som liker fotball od såklart for de som vil prøve noe nytt! Jeg synnes denne boka var ok!

( Bør få en sjangse) Null stress joggedress 😉

Til toppen