Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Kys mik

2021 25 anmeldelser

Jonathan, bestevennen til Sara, har fått diabetes, og nå vil foreldrene at Sara skal være med på ham på ÅRETS speidertur, selv om hun er mørkredd. Men kommer den nye jenta, Emmy, henne i forkjøpet? Emmy som har speiderkniv og Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Alexandra

Alexandra

Skrevet 28. april 2022 av Alexandra på Lone Skule

Jeg syntes at boken var grei men det tokk sin tid før det ble spennende


Anonym

Anonym

Skrevet 6. april 2022 av Anonym på Raufoss skole

Sara er hovedpersonen i boka kis mig Sara sin bestevenn er Jonatann , Jonatann har fått diabetes men jonatann skal på speider tur da må Sara passe på han, men Sara er jo mørke redd det vet den andre bestevennen til Sara da blir hun med for å passe på Sara , Sara får et inntrykk at hennes nye venn Rikart liker henne han tar med pizza til henne når han kommer. denne boka gir jeg 9\10 spennende og mange overraskelser les hvis du liker mysterium og romanser.


Abdinada

Abdinada

Skrevet 5. april 2022 av Abdinada på Raufoss Skole

Tittel: Kys mik
Sjanger: Drama
Sider: 263

Kys mik handler om en jente som heter Sara som har en beste venn som heter Jonathan. Jonathan er en speider men han har fått diabetes så han kan ikke dra på speider turen som skjer om noen dager med mindre Sara blir med han å hjelper han på turen, men Sara er mørkeredd og turen skjer på kvelden når det er mørt. Det har også kommet en ny jente i klassen dems som heter Emmy og som blir veldig god venn med Jonathan.

Boken er veldig god det var rolig på starten, men den ble spennende etter vært.
Dere burde lese den fordi det var noen overraskende vrier som gjorde den spennende.
Boken burde komme nærme til å vinne bokslukerprisen.


Isabella

Isabella

Skrevet 5. april 2022 av Isabella på Raufoss skole

Kys mik er en drama/kjærlighets bok skrevet av Mari Grydeland, med 263 antall sider.

Teksten handler om Sara Jonathan og Emmy, Sara er mørkeredd og liker ikke kyssing. Jonathan er en speider men fikk vite at han har diabetes. Emmy er også speider men går også på teater. Jonathan og Sara er bestevenner, de liker ikke drama. De spiller Minecraft og liker å drikke sjokolademelk. Men da fikk de vite om at Jonathan fikk diabetes også kunne han ikke gå til en speidertur alene så Sara må bli med han, men Sara er jo mørkredd og tørr ikke å gå turer om kvelden og sove ute. Senere når de fikk vite om det så begynte en ny jente i klassen dems, Emmy. De populære jentene snakket mye om henne og ville bli venn med henne. Men henne ville heller være med Sara og Jonathan. Etter de ble venner så fikk Sara en lapp der det står noen runer, det står "kys mik" som betyr kyss meg. De prøver å finne ut hvem det er som skrev den, men det var ikke den personen det trodde som skrev den. Også får Nosheen og Jonathan en greie så blir også blir Sara litt sjalu.

Jeg syntes boken er passe bra, den var litt kjedelig men ble bedre etter hvert. Den var spennende litt senere i boken fordi de finner ut hvem som skrev "kys mik" lappen. Det er veldig mye drama mellom Sara og Helga og gjengen hennes, uansett om at Sara ikke liker drama. Den stopper litt brått men det syntes jeg er litt gøy. Det jeg syntes var litt dumt det var at Helga og gjengen hennes alltid måtte blande seg inn i det Sara, Jonathan og Emmy gjør. Det er mye kjærlighet i boken så hvis du ikke liker kjærlighet ting, IKKE. LES. BOKA. Så det er det. Men overalt så syntes jeg boka var passe bra.

Jeg syntes at "kys mik" burde bli med i bokslukerprisen 2022/2023.


amanda

amanda

Skrevet 5. april 2022 av amanda på Raufoss skole

kys mik er skrevet av Marit brygen. det er drama fortelleng. hovedpersonen er Sarah Jonathan og Emmy.den har mye drama i den og kjerlighet. tekstenhandler om drama og att Emmy og blir venn med sarah og jonathan. d skal på leirtur og sarah er veldig mørkered. sara må bli med jonathan for han har fot diabetes. emmy er der goså for hun er speider. emmy skader seg der og enner opp på krykker. når de kommer tilbake fra speideren har sara bursdag og vil ha fest. på bursdagen vil sarah finne ut hvem hun liker. jeg er itt usikkerpå hva jeg syns om teksten for i tekste er det veldig mye drama og litt mye fjerlighet. handlingen er lett og leve seg inn i og eg vet ikke hvorfor. teksten starter litt nøytralt og det er ikke så my so skjer. den blir mer spendende med tid. det overasketmeg att rikkart liker Emmy. personene er forsellge og det er bra.

Vis flere anmeldelser

Til toppen