Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Livsfarlig leksikon

2020 6 anmeldelser

Livsfarlig leksikon er en oversikt over de skumleste dyrene som har levd på jorda. Her er fortidsdyrene du absolutt ikke vil møte i virkeligheten, trygt plassert mellom to permer; både kjente beist som Tyrannosaurus rex og en mengde arter du neppe har hørt Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Jan-Guttorm

Jan-Guttorm

Skrevet 18. mars 2020 av Jan-Guttorm på Drag skole Àjluovta skåvllå

Jeg syns boka var spennende. Jeg lærte mange nye navn på dinosaurene. Boken har fine og nyttige faktatekster om de skumle dyrene som levde på jorda for mange tusen år siden. Boka har også fine bilder av disse dyrene. Bildene viser også forskjellen på størrelsen mellom dyrene og mennesket. Boka passer for både voksne og barn i uansett alder.


Victoria

Victoria

Skrevet 10. mars 2020 av Victoria på Drag skole

Veldig spennende bok, spesielt likte jeg de små rutene nederst der det står hvorfor dyrene er livsfarlige. Boka er lettlest og passer for de fleste. Beskrivelsen i teksten passet kjempebra til tegningene, utrolig bra bok.


isak nikolai

isak nikolai

Skrevet 26. februar 2020 av isak nikolai på Drag/ájlovta skovllå

Det var bra at de hadde de artige bildene. Og boka er lettlest bortsett fra at overskriftene er vanskelige. Boka er bra for barn/voksne som ikke er så flink til og lese. terningkast 4,5.
Tegningene kan man drømme seg bort i, og de er veldig spennende.


Sofie

Sofie

Skrevet 12. februar 2020 av Sofie på Drag skole

Denne boka er kanskje bra til morsom undervisning, men kanskje ikke bare for å lese. Denne boka kan være gøy å lese for folk som liker faktabøker. jeg gir den terningkast 2.


Rannus

Rannus

Skrevet 30. januar 2020 av Rannus på Drag skole

Da jeg leste boka, prøvde jeg å lese de latinske navnene, det var vanskelig. Jeg syntes boka var helt super. Illustrasjonene passet perfekt i boka, det var små bilder nederst hvordan dyret kunne være livsfarlig, det likte jeg. Og de store illustrasjonene av dyret var super, kjempe kvalitet. 10/10 må være i bokslukerprisen til neste år.

Vis flere anmeldelser

Til toppen