Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Livsfarlig vinter. Ankh.

Monika Steinholm Pitch forlag Illustratør: Tonje Clausen 2018 14 anmeldelser

Verden våkner opp til vinter - i september. Folk blir redde, og ingen forstår hva som har skjedd. Bortsett fra Markus, Sara og Rulle. Det haster med å finne en løsning før alt liv dør ut. Dimensjonssøkeren blinker stadig grønt, Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Herman

Herman

Skrevet 7. april 2019 av Herman på Skjervøy barneskole

Boka er en veldig fantasifull fortelling.
Sjanger: spenning.
Det var en bra bok. Den handler om en gutt som heter Markus. Han har to venner, en gutt og en jente. De heter Rulle og Sara. De opplever et eventyr uten like.
Det starter med at noen idiotiske fotballgutter tiner opp en 5000 år gammel farao. Denne faraoen er faren til Markus. Han ville ta over verden. Faraoen går inn i en annen dimensjon og kidnapper Rulle. Sara og Markus finner han heldigvis til slutt. Det blir en kamp mellom faren og Markus. Dette er kjempespennende!
Jeg vil gi den terningkast 6/6.
Denne boken har vi lest høyt i klasserommet. Jeg anbefaler den for barn fra 10-14 år.
Jeg vil anbefale denne boken for bokslukerprisen 2019/2020.


Helene

Helene

Skrevet 7. april 2019 av Helene på Skjervøy barneskole

Ankh livsfarlig vinter- Monica Steinholm og Tonje Clausen

Denne boken handler om Markus, Sara og Rulle. Det blir vinter i hele verden i september. Markus ser ting som ingen andre ser, Rulle forsvinner sporløst og de levendes bok havner i gale hender.
Dette er en veldig spennende bok og du får også lese om mumier, faraoer og dimensjoner.
Sjangeren er spenning.
Det er ikke så lett å leve seg inn i denne teksten, men det er fordi det skjer så mange unaturlige og overtroiske ting. Det er bilder, tegneserier og vanlig tekst i denne boka. Boken er vanskelig å legge fra seg fordi det skjer så mye spennende, og man vil bare lese mer.
Hvis du ikke leser denne boken går du virkelig glipp av noe.
Jeg synes absolutt denne boka fortjener og være en superfinalist i bokslukerprisen 2019/2020.


Johanne

Johanne

Skrevet 7. april 2019 av Johanne på Skjervøy barneskole

Forfatter: Monika Steinholm .
Denne boken har sjangeren: spenning og humor.

Verden våkner opp til vinter- i september. Folk blir redde, og ingen forstår hva som har skjedd. Bortsett fra Markus, Sara og Rulle. Det haster med å finne en løsning, før alt liv dør ut. Dimensjonssøkeren blinker stadig grønt, og Markus fortsetter å se ting som ingen andre kan se. Da de levendes bok havner i gale hender, og Rulle sporløst forsvinner, begynner en intens jakt etter boken og Rulle.
ANKH er en spennede og morsom serie for gutter og jenter i alderen 9-12 år. En serie om livsfarlige krefter, modige barn og rare oppfinnelser.
Vi i 6B på Skjervøybarneskole leste denne høyt i klasserommet, og vi likte denne boken veldig godt.
Jeg likte denne boken veldig godt, det var lett å leve seg inn i denne boken. I hvert fall jeg fikk bilder i hodet om hvordan det så ut der ting skjedde. Denne boken er kjempefin å lese og det er kjempefine bilder i denne boken. Bildene er i svarthvitt og det gjør på en måte hele boken mer spennede og lese.
Jeg anbefaler denne boken til og være med i Bokslukerprisen 2019/2020.
Jeg gir denne boken terningkast: 5/6.


William F.

William F.

Skrevet 2. april 2019 av William F. på Skjervøy barneskole

Forfatter: Monika Steinholm
Sjanger: spenning
Passer for: guter og jenter fra 9-13 år

Boken handler om Markus og vennene hans, Rulle og Sara. De må bekjempe faren til Markus. Faren til Markus er en gammel egyptisk farao, som har blitt gjenopplivet og nå har bestemt seg for å ta over verden.
Boken er veldig bra. Vi i klassen likte den veldig godt! Jeg anbefaler deg også å lese bok 1. Jeg elsket begge bøkene. Den passer perfekt, om du er som meg og liker mysterier og nifse ting.
Ankh er en kjempegod bok, som jeg ville gi terningkast 6!
Jeg synes denne boken bør være med i bokslukerprisen 2019/20.


William A.

William A.

Skrevet 2. april 2019 av William A. på Skjervøy barneskole

Forfatter: Monika Steinholm
Sjanger: Spenning
Denne boka handler om Markus og hans to venner Sara og Rulle. Markus bor sammen med den tanta si, som er litt rar. Mora til Markus forsvant da han hva liten. I boka får vi vite at hun mest sannsynlig har forsvunnet i en annen dimensjon. Vi får også vite at faren til Markus er en egyptisk farao. Nå er han vekket til livet. Han kommer tilbake og skaper masse trøbbel for Markus og vennene hans.
Dette er en bok innenfor spenningssjangeren.
Jeg synes denne boken passer for barn fra 8-13å, og vil absolutt anbefaler den for andre. Den er spennende, litt skummel og morsom. Den har fine bilder. Jeg vil gi denne boken terningkast 6, og vil absolutt anbefale denne for bokslukerprisen 2019/2020

Vis flere anmeldelser

Til toppen