Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Lykke og kampen mot kjærligheten

2021 5 anmeldelser

Lykke vant kanskje slampoesikonkurransen, men akkurat nå føles det ikke som om hun har vunnet noe som helst. Tidemann er forelsket i henne, men hun er ikke i ham. Kong Hades er sammen med søstera til Liv. Emma er like Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Lenita

Lenita

Skrevet 7. april 2022 av Lenita på BØ skule

Lykke og kampen mot kjærligheten
Denne boka handler om ei jente som heiter Lykke. Ho liker og rappe og lage dikt. Ho bor med mora si helt aleine. Mora hennes begynner å oppføre seg rart. Lykke begynner og lure på om mora hennes bruker narkotika. I mens skjer det mye drama på skolen. Og det ho finner ut med moren er eit stort sjokk for alle.

Eg opplevde boka som morsom, trist og spennende. Boka er lettlest selv om det ikkje er bilder. Eg anbefaler den for folk fra 5 til 8 klasse. Eg synest boka er bra for den handler om konflikter også kan du legge to og to sammen og finne ut kva som er problemet selv før Lykke finner det ut. Boka er spennende. Eg synest denne boka er viktig og lese denne boka for da kan du lære hvordan andre kan ha det. Denne boka er skriven av Monika Steinholm. Eg gir denne boka ein 6 på grunn av at den er lærerik. Eg synest denne boka fortjener og være med i bokslukerprisen.


Helena

Helena

Skrevet 31. mars 2022 av Helena på Svortland skule

Lykke og kampen mot kjærligheten
Boka handlar om Lykke som går i korps og likar å skrive slampoesi. Ho er venn med Liv og Tidemann. Lykke bur saman med mora. Mora er veldig opptatt med mobilen og bryr seg lite og Lykke. Lykke trur ho driver med narkotika. Tidemann har det ikkje bra heime og Lykke vil hjelpe han.
Eg synest boka var morosam og kjekk. Eg vil gi boka terningkast 4.
Eg anbefaler denne boka.


Eline

Eline

Skrevet 1. februar 2022 av Eline på Lone skule

Forfatter: Monika Steinholm
Titel: Lykke og kampen mot kjærligheten

Boken handler om en jente som blir mobbet fordi hun er mørk i huden, og når moren hennes kun er på mobilen og veldig ukonsentrert og oppfører seg som en dust. Søker Lykke etter tegn på narkotikabruk og kan krysse av på flere punkter, (krise)!

Jeg synes boken var sånn passe bra, den passer for folk som liker drama. Jeg ville gitt terningkast 4 fordi det er ikke min type bok, men jeg tror en god del andre kommer til å like den.


Malin

Malin

Skrevet 18. januar 2022 av Malin på Lone Skule

Den handler om en jente som heter Lykke. Hun har en mamma som aldri holder av taler og det kan bli litt slitsomt. Jeg syntes boken var helt OK. Litt vanskelig og forstå side neg ikke har lest 1eren.


Damjan

Damjan

Skrevet 17. januar 2022 av Damjan på Gullhaug

Lykke og kampen mot kjærligheten
Forfatter: Monica Steinholm
Antall sider: 201

Det handler om en jente og hennes mor og noen venninner. Det var en gang hun var hjemme med sin mor. Det spiste pannekaker med sokker for middag. Jenten spurte mammaen hennes om noen mammaen hennes svarte ikke hun bar stirret ned i telefonen hennes. Jenten sier uhhh mamma er altid sånn. Neste dag var det på skolen. Hun satt ned med en av venninnene hennes. Jenten spurte har du rar familie. Venninne hennes sa: « Ja, tukler du!» Men så hørte de noen av venninnene hennes krangle! Du kan lese mere i boken her er et bildet av boken.

Jeg synes at boken er ganske bra . Den var spennende at en dag klarte jeg ikke å legge den fra meg!

Jeg anbefaler at denne boka blir med i Bokslukerprisen neste år. Den var veldig lett å lese og kranglene var både morsomme og spennende. Man kan kjenne seg igjen i kranglene og familielivet. Jeg anbefaler den for 9-12 åringer. Jeg gir terningkast 5 av 6!

Til toppen