Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Lykke og kampen mot kjærligheten

2021 2 anmeldelser

Lykke vant kanskje slampoesikonkurransen, men akkurat nå føles det ikke som om hun har vunnet noe som helst. Tidemann er forelsket i henne, men hun er ikke i ham. Kong Hades er sammen med søstera til Liv. Emma er like Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Malin

Malin

Skrevet 18. januar 2022 av Malin på Lone Skule

Den handler om en jente som heter Lykke. Hun har en mamma som aldri holder av taler og det kan bli litt slitsomt. Jeg syntes boken var helt OK. Litt vanskelig og forstå side neg ikke har lest 1eren.


Damjan

Damjan

Skrevet 17. januar 2022 av Damjan på Gullhaug

Lykke og kampen mot kjærligheten
Forfatter: Monica Steinholm
Antall sider: 201

Det handler om en jente og hennes mor og noen venninner. Det var en gang hun var hjemme med sin mor. Det spiste pannekaker med sokker for middag. Jenten spurte mammaen hennes om noen mammaen hennes svarte ikke hun bar stirret ned i telefonen hennes. Jenten sier uhhh mamma er altid sånn. Neste dag var det på skolen. Hun satt ned med en av venninnene hennes. Jenten spurte har du rar familie. Venninne hennes sa: « Ja, tukler du!» Men så hørte de noen av venninnene hennes krangle! Du kan lese mere i boken her er et bildet av boken.

Jeg synes at boken er ganske bra . Den var spennende at en dag klarte jeg ikke å legge den fra meg!

Jeg anbefaler at denne boka blir med i Bokslukerprisen neste år. Den var veldig lett å lese og kranglene var både morsomme og spennende. Man kan kjenne seg igjen i kranglene og familielivet. Jeg anbefaler den for 9-12 åringer. Jeg gir terningkast 5 av 6!

Til toppen