Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Må. Ha. Katt!

2021 12 anmeldelser

Eli skal begynne i sjette, og livet er dritt. Mamma har flytta (til dritt-Stein), pappa er enda tausere enn vanlig, Billie har fått seg andre bestevenninner - og alt er Elis feil. Det eneste som hjelper er å se kattevideoer Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Jakob

Jakob

Skrevet 21. april 2022 av Jakob på Skranevatene skole

Jeg vil også at denne boken skal være med fordi denne boken virker veldig gøy ut og jeg elsker katter.


Julie

Julie

Skrevet 7. april 2022 av Julie på Gullhaug

Tittel: Må. Ha. Katt!

Forfatter: Ellen Sofie Lauritzen

Antall sider: 210s

Handlingsreferat: Det handler om en jente som heter Eli. Mammaen og pappaen hennes er skilt, Eli har veldig lyst på en katt som hun har funnet på Finn som heter Alf. Eli har fått en ny bestevenn som heter billie som er veldig kul. Mie er liksom den litt populære og henger sammen med Leah. Ettervært så begynner billie og henge med Mia og Leah. De synes plutselig Eli er litt ukul egentlig. Eli får noen utfordringer med de og blir blokka fra gruppa. Får Eli katt?

Hva er bra og dårlig med denne boka: Jeg synes denne boka var ganske bra, og litt kjedelig innimellom.

Anbefaling: Jeg anbefaler denne boka fra 7-12 år. Terningkast 5.


Lenya

Lenya

Skrevet 7. april 2022 av Lenya på Gullhaug

Tittel: Ma ha katt!
Forfatter: Ellen Sofie Lauritzen
Antall sider: 210

Handlingsreferat: MÅ HA KATT de hanbler om en jente og faren som får en katt. Katten er snill, men den blir bestevenn med faren fordi gir den godteri. Jenta sier at katten kan masse triks, men det kan ikke. Hun skal prøve å lage YouTube-videoer med katten, men det går ikke så bra.

Bra og dårlig med denne boka: Boka er veldig forutsigbar, man skjønner hva som skal skje før det skjer. Det gjør at den blir kjedelig.

Anbefaling: Jeg vil ikke anbefale at denne blir med i Bokslukerprisen neste år.


frida

frida

Skrevet 18. mars 2022 av frida på myking skule

Må ha katt

Eg synes denne boka er veldig gøy og spennende.

Boka handlar om ei jente som heiter Eli. Billy bestevenen henna har fått nye venner. Det einaste som trøyster ho er og sjå på kattevideoar på YouTube og sjå på katter på Finn.

Eg gjer boka terning kast 4.5 og eg anbefaler denne boka får 9-12år.

Eg synes denne boka er bra fordi temaet er viktigt.


Alexandra

Alexandra

Skrevet 16. februar 2022 av Alexandra på Raufoss Skole

Denne boka handler om ei jente som heter Eli, som har akkurat startet i 6. klasse.
En dag da moren var ute på joggetur, så tokk Eli moren sin telefon, for å se på en SUPERSØT katt, med navn Alf. Men da kommer det opp en hjertemelding? med navn S? Foreldene skilte seg og det eneste som hjalp var kattevideoer.

Denne boka var SUPER!!! Den var kjempe underholdene og nervepirrende jeg kunne ikke legge fra meg boka før jeg ble ferdig, den har ingen bilder, men den greide fortsatt å overraske meg. Den var også veldig bra skrevet, så alt matchet opp liksom.
Dette her har blitt min favorittbok 😉 terningkast 6/6

Vis flere anmeldelser

Til toppen