Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Magiprøven

2021 3 anmeldelser

Magiprøven er historien om Henry og hans plagsomme familie, om utfordrende puslespill og tullete trylling. Henry vil helst sitte alene på rommet og legge puslespill, men med en sportsgal familie får han det sjelden som han vil. Så en dag Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Emma

Emma

Skrevet 13. april 2021 av Emma på Vardåsen Skole

Forfatter: Elin Viktoria Unstad

Sidetall: 119

Terningkast: 5

Har du sett en tryllestav? En som kan utføre magiske ting? Helt på ordentlig? Nei? Det hadde ikke Henry heller. Ikke før det sa POFF. MAGIPRØVEN er historien om Herny og hans plagsomme familie, om tullete trylling og tusenvis av puslebiter.
Det er masse humor i boka, det kunne hende det var litt kjedelig i noen perioder. Jeg syntes selv at denne boka var veldig bra! Den var lettlest og mange kule tegninger. Spenningstoppen kom ganske tidlig i boka, og en spennende slutt.
Denne boka er det bare å lese!


Safwa

Safwa

Skrevet 9. april 2021 av Safwa på Skranevatnet skole

Magiprøven
Bokanmeldelse skrevet av: Safwa 6B
Forfatter og illustrert av: Elin Viktoria Unstad
Antall Sider: 121
Terningkast: 4

Har du sett en tryllestav før? En som kan utføre magiske ting?
Helt på ordentlig? Nei? Det hadde ikke Henry heller. Ikke før det
sa POFF. Magiprøven er historien om Henry og hans plagsomme familie, om utfordrende puslespill og tullete trylling. Boken er lettlest og full av humor.
Henry vil helst sitte alene på rommet og legge puslespill, men med en sportsgal familie får han det sjelden som han vil. Så en dag sier det Poff! og det dukker opp en gutt som påstår han er en fe med en magisk tryllestav. «Du har ønsket at jeg skulle komme,» sier gutten. «Har jeg?» svarer Henry. Og deretter blir livet snudd på hodet.

Denne boken er ganske morsom og spennende, så jeg gir terningkast 4 sterkt. Jeg tror sjangeren til denne boken er fantasi.


Sumaki

Sumaki

Skrevet 11. mars 2021 av Sumaki på mathopen skole

dennne errr en båk denne bra båk terniksast 12 jeg den bra

Til toppen