Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Marvin Mellom og Fred på jorden

2021 5 anmeldelser

Marvin Mellom er en utrolig vanlig og normal gutt. Han sliter med noen ekle bøller på skolen, og drømmer om å bli YouTube-stjerne. Men en dag finner han et merkelig metall-egg i hagen, og blir kjent med romvesenet Fred. Fra Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Gard

Gard

Skrevet 25. januar 2022 av Gard på Raufoss skole

Boka handler om Marvin Mellom. Han er en helt vanlig gutt, som blir ertet på skolen og har ingen venner. Men en dag skjer det noe spesielt, noe styrter ned fra himmelen. Er det en fugl? Er det et fly? Nei det er et Ufo-egg.

Det var en morsom og spennende bok. Andre personer er Tor-Willy, Rektor Tor og Clementina Johansen

Boka var veldig bra. Den passer for 8-11 år
7/10


Alexandra

Alexandra

Skrevet 20. januar 2022 av Alexandra på Raufoss Skole

Denne boka handler om Marvin som har både høydeskrekk og klaustrofobi. Marvin er en HELT normal gutt, men har ingen venner.
Han tar bussen til skolen hver dag. Det var litt småvått og da kom busssjåføren Linda som kjører i en vanndam som gjør han søkkvåt. På den bussen så er det to jenter som heter Fluffy og Irmelin som mobber han som gjør han forsein til skolen. Og da må han til Rektor og han sier da : Du må ta med en ny venn hver dag til slutten av uka. Da møtte han en person som heter Tor-Willy som er dårlig tegna (med vilje).

Kvelden samme dag kommer det fykende ned ett metallegg som lander mitt i hagen til Marvin. Ut av det egget kommer Fred med egget som filmer hva enn han gjør.

Denne boka er fantasy og underholdende .
Når det sto verb så kunne man på en måte se verbet. Og det synes jeg er helt AWESOME! Den hadde både engelske ord og "slang" ord . Denne boka passer for folk som liker å lese litt nyere bøker med en litt kul twist.
Denne boka syntes jeg var veldig spennende, men ble litt kjedelig på slutten. overalt så var den godt skrevet
8/10

Null stress joggedress😉

Denne boka


Ingjerd

Ingjerd

Skrevet 17. januar 2022 av Ingjerd på Raufoss skole

Den handler om en gutt som heter Marvin Mellom som er en helt vanlig gutt. Han har en mamma og en lillesøster som heter Vilde . En vanlig skole dag. Han går på bussen og setter seg. På bussen er det noen som er slemme mot han. De gjorde noe mot han på bussen som gjør at han kommer for sent til skolen. Han prøver og forklare det til læreren men læreren ville ikke høre og sa at han måtte gå til rektor.
Rektor sa at han måtte ha med seg en venn på skolen hver dag i en uke. Den samme kvelden landet det et metal egg i hagen. Jeg syntes at boken var bra fordi det skjedde mye fint i boka og litt dumme ting som at det var noen som ikke var så snille mot han. Jeg syntes at det var lett å leve seg inn i boka fordi den er lett å lese og det er noen bilder der også.
Teksten slutten egentlig litt som forventet og som jeg håpet. Jeg syntes at andre burde lese den boken fordi jeg likte den og det tror jeg andre også gjør.


John-Jagir

John-Jagir

Skrevet 10. januar 2022 av John-Jagir på Raufoss Skole

Boken handler om en gutt som heter Marvin han er en HELT normal gutt som gjør HELT normale ting. Helt til en dag da romvesenet Fred kom, og for oss mennesker var han ikke en helt normal gutt.
For min del skjedde det litt lite, boka repeterte seg litt som var litt kjedelig, men jeg tror likevel at andre synes den er morsom.
Jeg anbefaler den til barn fra 7 til 11 år.


Aksel

Aksel

Skrevet 10. desember 2021 av Aksel på Marikollen skole Kongsvinger

Jeg ser på YouTube hverdag og liker sånne bøker

Til toppen