Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Med beina på nakken

Arne Svingen Gyldendal 2015 9 anmeldelser

Eirik sitter på et tog nedover i Europa med faren sin. Han vet ikke hvor de skal. Han vet ikke hva de skal. Det eneste han vet, er at livet hans plutselig ble snudd helt på hodet. Med beina på Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

9 anmeldelser

Mads

Mads

Skrevet 18. mars 2016 av Mads på Konnerud

Med beina på nakken.
Jeg syntes den er litt kjedelig for det er liksom bare det samme hele tiden. Jeg syns den passer for de som ikke har noe, litt kjedelig rett og slet


Erlend

Erlend

Skrevet 17. mars 2016 av Erlend på Konnerud skole

Med beina på nakken er en drama bok om en gutt som heter Eirik og sitter i rullestol. Nå har faren dratt han med til Berlin. Der må de stjele.
Jeg synes at forfatteren har klart å beskrive miljø og hendelser på en god måte. Det gjør boken enda mer spennene og jeg lurer på hva det er faren gjorde siden han hadde sår og sånt i ansiktet da han kom tilbake til leiigheten.
Jeg syntes boka burde vinne bokslukerprisen.
Språke forfatteren har brukt gjør at det er lett å lage bilder i hodet.
Jeg har lyst til å lese boka og jeg anbefaler andre å lese den


isak

isak

Skrevet 16. mars 2016 av isak på konnerud skole

Med beina på nakken.
jeg synes boka var spennende fordi man fikk litt medfølelse for Eirik. Jeg syntes litt synd på han siden han satt i rulle stol. det var også syn på han siden han var så fattig men faren gjorde så godt han kunne og prøvde å få det til, men det var dumt han måtte begynne å stjele.


MARTINE

MARTINE

Skrevet 15. desember 2015 av MARTINE på hølen

Beina på nakken
Laget av Martine hølen skole 6 trinn
Beina på nakken handler om en hovedperson som heter Eirik. Som sitter i rulle stol å bor alene med faren hans. Pappaen er ganske fattig. Jeg synes at pappaen er litt dom fordi han bruker alle pengene på å gamble på byen. Jeg synes litt syn på Eirik fordi han hverken hadde det han trengte eller omsorg fra pappaen. Bokas sjanger var drama. Det miner meg litt om en bok jeg har lest. Jeg synes handlingen var ganske lett å leve seg inn i. Jeg synes ikke boka starter rett in i handlingen. Jeg synes teksten bygger seg fortere og fortere opp.
Jeg synes boka var ganske bra og jeg synes den på en måte viste hvordan di fattige har det og jeg synes faktisk boka var litt trist og synes at boka fortjente en sterk 5. jeg anbefaler boka for 8 til 13 åringer.


Elias

Elias

Skrevet 26. november 2015 av Elias på Tingsakerskole 6a

Grunnen til at jeg liker denne boka er fordi historien er spennende og at jeg liker forfatteren Arne svingen

Vis flere anmeldelser

Til toppen