Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Meningen med Leif

2020 6 anmeldelser

Leif har mistet både faren sin og hørselen på det ene øret. Derfor snakker han mer med seg selv enn de fleste. En fredag får han besøk av en rar, gammel mann på desperat jakt etter biene sine. Den gamle Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Ida Christin

Ida Christin

Skrevet 21. mars 2020 av Ida Christin på Årås skule

MENINGEN MED leif var veldig gøy og morsom. Den var litt kjedelig, men Leif var ein veldig rar og morsom karakter. Eg likte godt handlingen, men nokre gongar var det veldig kjedelig, så kjedelig at eg fekk lyst til å kaste boka i bosset. Men det tok berre nokre minutter før eg kom inn i boka igjen. Eg likte boka og eg anbefaler den til dei som liker humor.
Eg gir den terningkast 4.


Kasper

Kasper

Skrevet 21. mars 2020 av Kasper på Årås skule

Meininga med Leif
Meininga med Leif er ei bok med mykje spenning etterkvart, starten er litt sein og er ulik slutten.
Boka handlar om Leif som blir mobba og presset for penger etter faren dør og bestevenen Adrian flytter. Men livet blir snudd enda ein gang når Bopp dukkar opp.
Boka er skrive på ein vanleg måte med at hovudpersonen ikkje har det bra.
Boka er skrive sånn at du trur på at handlingen er realistisk og dei bruker ikkje vanskelige ord.
Terningkast 5


Ida Christin

Ida Christin

Skrevet 20. mars 2020 av Ida Christin på Årås skule

Eg syntes meningen med leif var veldig bra og morsom fordi leif som er hovedpersonen gjore eit godt inntrykk og gjore boka veldig mykje betre.
Eg kom lett inn i boka og det var vanskelig å legge boka vekk.
Handlingen var rar og morsom på samme tid. Det gjore det mykje gøyere å lese boka.
Eg syntes det var dumt at boka hoppet, siden først er han heime så plutselig er han på skolen og det gjer meg litt irritert fordi boka hadde vert mykje gøyere å lese viss den ikkje hadde hoppa så mykje.
Terningkast 4


Anna Sofie

Anna Sofie

Skrevet 6. mars 2020 av Anna Sofie på Landås skole

MENINGEN MED LEIF- Lars Joachim Grimstad
Jeg likte boken veldig godt. Boken var veldig spennene, og noen ganger greide jeg nesten ikke å legge den fra meg. Jeg gir boken et terningkast fem. Boken handler om en gutt som heter Leif. Faren til Leif døde for noen år siden, så nå bor Leif med moren og stefaren sin. En helg skal moren og stefaren til Leif på ferie så Leif blir alene hjemme med en slem barnevakt. Fredag ettermiddag møter Leif en rar gammel man som sier at han har lett etter Leif. Leif sin helg kommer til å snu opp-ned på det meste. En ting jeg likte var at boken ga meg følelser, jeg kjente både glede og tristhet. Boken er blandet av fantasi og virkeligheten.
Anna Sofie


Ugne

Ugne

Skrevet 25. februar 2020 av Ugne på Risør Barneskole

Jeg har lest boka meningen med leif,
jeg synes den boka var veldig spennende

Vis flere anmeldelser

Til toppen