Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Mulanosaurus Rex

2021 14 anmeldelser

I Mulanosaurus Rex må Mulegutten på dinosaurjakt, han er museumsansatt og mangler nemlig en skikkelig dinosaur-sensasjon til utstillingen. Presidenten trenger også en dinosaur, fordi byen er tom for olje og bensin. Sammen legger dette umake paret ut på en vanvittig Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Noah

Noah

Skrevet 13. april 2021 av Noah på Mathopen

Mulanosaurus Rex er en tegneseriebok som handler om 2 folk som skal finne en dinosaur. Den ene mannen vil ha bensin og derfor trenger han en dinosaur, og den andre mannen ville finne en dinosaur til en ny attraksjon til museet han jobber på. Jeg likte denne boken litt i begynnelsen, men så ble den kjedeligere og kjedeligere og mindre spennende. Jeg trodde den skulle være gøy siden den handlet om dinosaurer, men jeg ble litt skuffet over handlingen.
Jeg anbefaler denne boken til folk som liker litt rare bøker med masse fantasi. Jeg gir denne boken terningkast 2/6


Emilie

Emilie

Skrevet 25. mars 2021 av Emilie på Presteheia Skole

Mulanosaurus rex

Mulanosarus rex er en veldig lettlest bok. Det er lite skrift og mange bilder. Jeg skulle ønske det var mer tekst. Det var mange sider men lite tekst på sidene. Jeg synes teksten kunne vært samlet på færre sider. Det var en rar og kjedelig bok. Boken var kjedelig fordi det var en en enkel historie og boken var ikke spennende. Med andre ord dette var ikke en bok for meg.Men det er fine og rene tegninger.Denne boken passer for bar fra 6 – 8 år. Jeg gir boken terningkast 2.


silvana

silvana

Skrevet 24. mars 2021 av silvana på presteheia

Mulanosaurus Rex
Jeg syns at denne boken er veldig interessant. Boka hadde veldig mye bilder og lite tekst. Jeg skulle ønske at boken hadde mer tekst. Jeg gir den ternig kast 5 fordi man kunne se hvordan følsenene de hadde og fordi den tar ikke så lang tid og lese.


Anouk

Anouk

Skrevet 19. mars 2021 av Anouk på Presteheia skole

Denne boken handler om mulegutten. Han har fått jobb på naturhistorisk museet. Landet har gått tom for bensin. Jeg likte denne boken veldig fordi den var veldig lett å lese. Bildene var veldig gode til å beskrive hva som skjer. Boka var veldig artig og ren. Jeg gir denne boka en terningkast 5 fordi den var veldig god bare ønsker at den hadde litt mer tekst. Denne boka anbefaler jeg for barn (4-13 år).


Emil

Emil

Skrevet 19. mars 2021 av Emil på Presteheia

Mulanosaurus
Rex

Denne boken var ganske gøy, men jeg syntes det kunne vært litt mer skrift fordi, når jeg skulle låne den så det ut som om det var ganske mye skrift i. Det var også veldig mange sider så det kunne vært bedre om det gikk an og fordele skriften ut på færre sider.

Unntatt det var det veldig kule bilder interessant å lese.

Jeg syntes barn fra 7 til 12 år kan lese denne og jeg gir den terningkast fire.

Vis flere anmeldelser

Til toppen