Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Ned i dypet. Krypto 1

2021 37 anmeldelser

Ophelia flytter til den lille kystbyen Saltvik. Her skal hun bo med den nye fosterfamilien sin, den veldig blide og sporty familien Birken. Heldigvis treffer hun tidlig på naboen Bernard – han er fisker og deler Ophelias fascinasjon for undersjøiske Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Emilian

Emilian

Skrevet 8. april 2021 av Emilian på Midtbygda

Boka handler om en jente som heter Ophelia som flytter inn til en ny familie. Ophelia elsker sjøen og tror på sjømonstre. Ophelia har en bok med fakta om monstre. Det som er urealistisk i boka er at det finnes sjømonstre i boka, og boka er en tegneserie.

Jeg liker tegneserier veldig godt. Jeg liker handlingen i boka og boka er ikke for lang eller for kort. Jeg gir boka 6/6


Stina

Stina

Skrevet 24. mars 2021 av Stina på Volla skole

Ophelia blir adoptert av to foreldre, hun får en storesøster som heter Synne, og hun flytter til Saltvik.
Hun blir godt kjent med de som jobber med å selge fisk. Familien til Ophelia elsker aktiviteter. Ophelia elsker havet, bøker og mye annet.
Og det er en gutt som stuper og blir fanget inne i en grotte og har vært savnet lenge. Ophelia kommer til samme sted som han, blir de reddet?
Krypto ned i dypet er en bok for de som liker tegneserier og fantasi.
Jeg gir boka ternings kast: 3. Jeg likte den passe egentlig.
Jeg anbefaler boka for de som er 8-11.


Miriam

Miriam

Skrevet 22. mars 2021 av Miriam på Midtbygda skole

Tittel på boka: Krypto – Ned i dypet
Forfatter: Hans Jørgen Sandnes

Ophelia får en ny famille, altså en fosterfamilie. Hun møter Bernard som har samme interesser som henne. Ophelia, Synne og Bernard finner ut at noen prøver å fange mammakrakoen. Ophelia blir fanget i noen grotter og finner den savnede gutten som hadde stupt, som mange trodde hadde druknet, men han hadde bare vert fanget i grottene. Bernard og Synne må få Ophelia og gutten opp av grottene. Bernard har sett mange sjømonstere før, men det har ikke Ophelia, hun ser sitt første sjømonster etter at hun fikk en fosterfamilie. Dette her kan nok ikke skje i virkeligheten. Jeg synes at denne boka er sånn middels bra og middels dårlig. Dette er en tegneseriebok. Hovedpersoner: Ophelia, Synne og Bernard. Sjanger: Eventyr. Terningkast: 3.


Sarah og Ingrid

Sarah og Ingrid

Skrevet 18. mars 2021 av Sarah og Ingrid på Volla skole

Boka handler om Ophelia, hun flytter til en ny fosterfamilie.
Fosterfamilien er veldig sporty for henne.
Hun blir kjent også med fiskeren Bernard.
Det er en ting de har til felles, det er at begge er interessert i sjødyr.
Boka er en tegneserie med nok tekst.
Boka er veldig forutsigbar.
Boka passer for de som liker tegneserier.

Vi gir den terningkast 4.

Av Sarah B-T og Ingrid.


Simen

Simen

Skrevet 16. mars 2021 av Simen på Midtbygda skole

Tittel på boka: Krypto ned i dype
Forfatter: Hans Jørgen Sandnes

Boka var kul og var spennende og hadde mye om noen kule dyr og de var veldig mye med vannet. I boka var hovedpersonene mye i dypet og de brukte kule kjøretøy og maskiner og mange andre kule ting som de ikke brukte. Boka er litt rar fordi det er så mange ting som jeg ikke viste. Boka har kule ting i boka og mange av de tingene er veldig kule.

Vis flere anmeldelser

Til toppen