Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Ninjarobot

2021 18 anmeldelser

Nils skal begynne i sjuende. Men han aner ikke hvordan man skaffer seg venner. Han vet ikke hva forelskelse er. Og han har aldri sett en lærer - eller dagslys, for den saks skyld. Nils er nemlig ingen vanlig gutt. Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Koala

Koala

Skrevet 7. april 2022 av Koala på Gullhaug

Tittel: Ninjarobot

Forfatter: Torkil Torsvik
Illustratør: Olve Askim

Antall sider: 173

Det er en gutt som heter Nils Han er en super hemmelig ninja robot. Han begynner i sjuende og han har aldr sett en lærer, Han kjenner ingen så han har lyst til og få noen venner men han hvet ikke hvordan , Han hvet heller ikke hva det er og bli forelska. Han skal ut i verden og bli med på det mest kaotiske actionfylte og humoristiske skole start.

Det som er bra er at det er litt forskjellige ting som skjer i den. Det som er dårlig er at den er noen ganger kjedelig.

Anbefaling: Jeg anbefaler denne boka til små kids som akkurat har lært seg og lese. Terningkast 2


Odin

Odin

Skrevet 7. april 2022 av Odin på Bø skule

Ninja robot

Forfatter Torkil torkvik

Handler om Det Handler om en gutt som vil vere normal
men moren hans har toke en kip inn i hode hans sidden han er en robot så han kan gå på skule.

Treningkast 5 av 6 for det var litt kjedelig i starten

Bør de vere med Jaaaaaaaaaa !!!!!!!!


Lucy

Lucy

Skrevet 29. mars 2022 av Lucy på Raufoss skole

Hei, dette er min Anmeldelse om boken Ninjaroboten.
Jeg gir boken 4\6 i terning kast.
Jeg anbefaler å gi boken til noen som liker data og programering.
Det er ikke så mye tekst på hver side og det er bilder på nesten alle av sidene.
Det er rundt 100-200 sider.
Jeg er ikke så glad i boken men den kan kanskje passe deg.


Eline

Eline

Skrevet 1. mars 2022 av Eline på Gullhaug

Tittel: Ninjarobot
Forfatter: Torkil Torsvik
Antal sider: 173

Denne boka handler om en ninjarobot som heter Nils. Nils er ikke en vanelig robot men halvt robot og halvt menneske han har fått et oppdrag som kalles for oppdrag menneske. Han skal da dra på skolen og lære å bli et ordentlig menneske. Nils har også fått nye oppdateringer som skal hjelpe ham. Men uansett om han vil eller ikke vil maskinene han har inni seg at han må bli venn med familien til en av landets rikeste mann, det gjør det vanskelig. Etter lang tid finner han ut av at han har en far. Faren er stjålet av familien han selv var blitt rettet mot.

Jeg likte denne boka fordi den er litt lett å lese og den er en blanding mellom tegneserie og tekst. Boka har også mye spennende og morsomme øyeblikk som fikk meg til å le. Jeg syntes også tegningene forklarte veldig bra hva som skjer.

Jeg synes denne skal være med i Bokslukerprisen neste år fordi mange barn liker bøker med en blanding av tegninger og tekst.


Damjan

Damjan

Skrevet 10. februar 2022 av Damjan på Gullhaug

Tittel: Ninjarobot

Forfatter:Torkil Torsvik

Antall sider: 147

Handlingsreferat:Nils skal begynne i sjuende. Men han aner ikke hvordan man skaffer seg venner. Han vet ikke hva forelskelse er. Og han har aldri sett en lærer – eller dagslys, for den saks skyld. Nils er nemlig ingen vanlig gutt. Han er en superhemmelig ninjarobot som skal ut i verden for første gang. Koderen som skapte Nils, synes han skal få leve et vanlig liv. Det er i hvert fall det hun sier, hun som kaller seg mamma. Men Nils aner at mamma har skumle baktanker. Det er ikke lett å skjule at du er robot når du er en million ganger bedre enn alle andre i matte, når du mestrer ti kampsporter og har superhørsel. Men det er hysterisk morsomt å lese om! Bli med Nils på tidenes mest kaotiske, actionfylte og humoristiske skolestart.

Hva er bra og dårlig med denne boka: Den var veldig spennene og det var veldig mye bra.
Jeg synes det var ikke noe som er dårlig med denne boka. Jeg synes den burdde være med i Bokslukerprisen.

Anbefaling: Jeg anbefaler denne boke til noen som liker bilde bøker og spenning! Jeg anbefaler den til 8-12 åringer.

Vis flere anmeldelser

Til toppen